Şimdi Ara

Rapicon Yakıtları Türkiye'ye Geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Rapicon Yakıtları Türkiye'ye Geldi


    Rapicon yakıtlarını resmi olarak Türkiyeye getiren arkadaşımızın mesajıdır. Benim gibi birçok arkadaşımız için faydalı bir haber olduğunu düşünüyorum.

    quote:

    Arkadaşlar uzun süredir distrübütörlüğünü alıp Türkiye'ye getirmek istediğim ve hepimizin tanıdığı Tareq Al Saadi, Lukas Riva gibi ünlülerin kullandığı Rapicon yakıtlarının distrübütörlük anlaşmasını imzalayıp ürününleri Türkiye'ye getirdim.
    www.rapiconturkiye.com sitesinden de satışına başladım. Heliteknik üyeleri ve çekirdek kadromuz için de özel fiyatımız tabi ki olacak Zaten siteme Heliteknik logosunu da ekledim..Dolayısıyla Rapicon sitesinden de Helitekniğe yeni arkadaşlar gelecektir. İstanbul içi uçuş alanında da teslimat yapabilirim. İstanbul dışına da kargoluyorum. Şu an sanal pos için başvuruda bulundum, sonuçlanana kadar banka havalesi ile satışını yapıyorum. Zaten bu iş için bir firma da kurmuş bulunuyorum. Resmi ve vergisi ödenerek yapılan bir iş, dolayısıyla kaçak göçek değil. Şu an sadece %20 ve %30 luk Heli yakıtı mevcut..Hem de yakıtlar bol dumanlı, çünkü %22 yağlı...Yani, yüksek yağ oranı motoru daha iyi yağlıyor ve bol duman atıyor...Sitedeki videolarda egsoz dumanına dikkat edin...Bidonlar kare şeklinde ve 1 galon, dolayısıyla stoklaması ve taşıması kolay. Ayrıca beyaz renkte ve dolayısıyla alanda güneşin altında uzun süre kalma durumunda yakıtın özelliklerini koruyor... Kısa süre sonra araba ve uçak yakıtı da gelecek... İsteyen ve bu ise gönül verecek arkadaşlara da özel fiyatlı bayilik vermeyi düşünüyorum..Çeşitli aktiviteler ile Türkiye'deki arkadaşlarımızı da bir Rapicon takımı kurarak, Rapicon'un facebook'daki adresinde tanıtmak ve dünyaya açmak istiyorum...Herkesin var, bizim de olsun...Hepimiz için hayırlı olsun...

    Kısa süre sonra da reklam çalışmalarına başlayacağım

    Sevgiler,
    Hakan Sözmen
    www.rapiconturkiye.com


    Kaynak: http://www.heliteknik.com/forum/duyurular-genel/4046-rapicon-yakitlari-sonunda-turkiyeye-geldi.html

     Rapicon Yakıtları Türkiye'ye Geldi







  • Stoklar hızla tükendi sanırım 2 parti beklemek gerekiyor, Bravo Hakan Sözmen'e ama yakıtları çok iyi fiyatına göre...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.