Şimdi Ara

Razer'dan oyunculara özel yeni tuş takımı: Orbweaver

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj



  • Razer'dan oyunculara özel yeni tuş takımı: Orbweaver


     

    Razer oyuncular için hazırladığı özelleştirilebilir mekanik tuş takımı Orbweaver'ı duyurdu. Daha önce piyasaya sürülen Nostromo isimli tuş takımının devamı niteliğindeki yeni çözümde, mekanik yapıda 20 adet tuşa yer veriliyor. Oyuncuların diledikleri şekilde programlayabildiği tuşlara ek olarak, 8 yönlü hareket kabiliyetine sahip programlanabilir başparmak padi de Orbweaver'ın öne çıkan özellikleri arasında gösteriliyor.

     

    Agresif tasarımı ile meraklı bakışları üzerine çekmekte herhangi bir sıkıntı yaşamayan bu özel kontrol cihazı ile oyuncular, uzun süren turnuvalarda rahatça mücadele edebilmek adına baş parmak, avuç ve bilek bölümlerini ayarlayarak ergonomiyi arttırabiliyor ve bu sayede daha rahat bir şekilde kullanabiliyorlar. Orbweaver'ın bir başka önemli özelliği de Synapse 2.0 desteği ile gelmesi. Bu sayede oyuncular, ideal macro ve oyun profillerini buluta kaydederek, nerede olursalar olsunlar bu ayarları diledikleri zaman yükleyebiliyorlar.

     

    Sınırsız makro ve profil kayıt özelliği sunan Orbweaver'da, butonlarda arka aydınlatma da bulunuyor. Razer ile özdeşleşen yeşil aydınlatma ile ışık koşullarının kötü olduğu ortamlarda da kontrol sağlanabiliyor. 300 gram ağırlığında olan ve geleneksel klavyelerin yanında oyun odaklı kullanım için tasarlanan Orbweaver tuş takımının bu çeyrekte (Ocak-Mart) çıkması beklenirken, Razer'ın sitesi üzerinden 129.99$'a sipariş alımı başlamış durumda.

     










  • Orbweaver'ın bir başka önemli özelliği de Synapse 2.0 desteği ile gelmesi!!???

  • Logitech G13 varken ben pek fazla tercih edileceğini düşünmüyorum açıkcası.

    Razer'dan oyunculara özel yeni tuş takımı: Orbweaver



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Recharged -- 5 Ocak 2013; 10:38:14 >
  • KLavyenin yanında ek bir komut aygıtı mı neye yarıyacak bu şimdi

  • quote:

    Orijinalden alıntı: kmesne

    KLavyenin yanında ek bir komut aygıtı mı neye yarıyacak bu şimdi


    klavye yerine geciyor bu alet yazi yazmak icin degil tabi oyun icin skill lerini her bir tusa istedigin sekilde yerlestiriyosun keyifle ve rahat bir sekilde oynuyorsun

  • Razer'dan oyunculara özel yeni tuş takımı: Orbweaver


    ben de bunu kullanıyorum.. fena değil :)
  • güzel tasarlamışlar aslında

  • Bu klavyelere hep ilgi duymuşumdur ama arkadaş ortamı olmadan oyunların sonunu hiç getiremiyorum bir hazzı yokmuş gibi geliyor...ya yıllar öncesinin oyunu CS'nin tadını yada bir iki el maç yapmanın verdiği zevki alamayacağım korkusuna kapılıp geri vites yapıyorum. Arkadaş ortamı olsun diye silkroad Online oynuyorduk onda da güven yok harcadıgın emek her an için boşa gidebilir. bu arada klavye gayet güzel.

  • Synapse 2 türkiyede kullanan varmı? Çalışmıyor, çalışmıyor, çalışmıyor? Razera mail attım ama daha cevap alamadım.

  • parasida cok guzel.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tam profesyonel işi
  • bende var açıkcası 1 yıldır kullanıyorum hiç bi sorun yaşamdım lol csgo gibi oyunlarda çok işime yarıyor alacak durumunuz varsa sizede tavsiye ediyorum :D

  • açıkcası çok güzel bi keypad bende de var bende 1 yıldır kullanıyorum hiç sorun yaşamadım csgo lol gibi oyunlarda çok işime yarıyor eğer maddi durumunuz varsa almanızı tavsiye ederim

  • quote:

    Orijinalden alıntı: sınav_testmis_kanka

    Bana itiraz edenler olacaktır ama gerçek oyunculuk bu değil abi.

    İyi valla bütün skilleri makroları atayalım, hepsi elimizin altında olsun, abanalım hepsine oyunu kazanalım. Zevk vermez ki bu ya? İşin zevki mücadelesinde.

    Oldu olacak yapay zeka koyun yerimize oynasın biz elimize muısır alıp izleyelim yani.

    Haksız mıyım?

    Moba tarzi oyunlarda skill combolari yapmayi kolaylasitiriyor ve ustalasmayi koreltiyor haklisin. Ama mmorpg veya fps turlerinde satin alma ve cok sayida skill kullaniminda oyuncuya binen yuku hafiflettigi asikar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.