Şimdi Ara

RAZER LANCEHEAD ALINDI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Razer Deathadder Elite 450 IPS, Rival 300 200IPS. Donanımhaber'deki Razer Deathadder Elite inceleme videosunda da bahsediyorlar.
  • Zowie olanı tercih edebilirsin. 7 sene oldu kullanalı daha alt skatezlerini değiştirmedim. ss qck mass ile kullanıyorum hiç bir sıkıntı yok taş gibi çalışıyor hala kaç kere oynarken elimden uçtu fare. Steelseries xai ikariden beri son olarak senseiden sonra çıkan modelleri pek beğenmiyorum çok oyuncakımsı oldu ürünleri zowie bu konuda iyidir biraz tekerleği sert o kadar takır tukur dönüyor ama malzeme kalitesi olarak çok iyi tercih senin mause padin düz siyah olursa daha iyi olur eger alıcagın fare optik ise



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fifif -- 5 Haziran 2017; 13:23:52 >
  • FLowme131 kullanıcısına yanıt
    Kağıt üzerinde öyle olabilir fakat bu veriler acaba kaç ms ye denk geliyor merak ediyorum.Ben saniyenin 5 te 1ine tepki verebiliyorum ancak.
  • sana bir link verecegim.

    Pro oyuncularin oyun ekipmanlari
  • LivingDeads69 kullanıcısına yanıt
    Bende görmüştüm bu siteyi ama mouse pad tarafında kararsız kaldım.Zowie GS R mı SS Qck Heavy mi alsam bilemedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TigTheBand

    Bende görmüştüm bu siteyi ama mouse pad tarafında kararsız kaldım.Zowie GS R mı SS Qck Heavy mi alsam bilemedim.



    Qckyi herkes ovuyor. Bilemiyorum.

    Eger fare cabucak kaymasin istiyorsan Razer Goliathus Control, yag gibi aksin istiyorsan Speed de onerilebilir.
  • LivingDeads69 kullanıcısına yanıt
    Şuan Qck mass kullanıyorum acaba bu hangi kategoriye giriyor bana uygun gibi bu Qck serisi :)
  • Bir süre konuya dönemedim, bende birşeyler yazayım.

    Prensip olarak bir ürün ölmeden, yenisini almam. Nokia 3120 ilk çıktığında üç arkadaş almıştık. İkisi sonradan değiştirdi, benim telefonda zamanla sorun çıkarmaya başladı. Arkadaşlarım telefonu satmadığından, üç telefondan bir telefon çıkardım ve halen ikinci telefon olarak sorunsuz kullanıyorum.

    Bunun dışında genel olarak, ekonomik sorunlar var. Zamanında G300'ü 60 TL'ye almıştım, şu an 130-150 TL. Segmentine göre iyi bir fare ama bu para şu an asla verilmez. Mesela 4-5 senedir 144 HZ monitörlerin ucuzlayıp, 240 HZ monitörlerin yaygınlaşmasını beklerim ve 240 HZ monitör almayı düşünürüm. Ama bunların tam aksine, bizim ülkemizde 60 HZ monitörler pahalanıyor. Bu durumda da keyfi olara ürün değiştirmeyi, şahsen kendi vicdanıma kabul ettiremem.

    Fare konusuna dönecek olursak, ben her türlü oyunu öyle veya böyle oynarım. Ama önemli olan sadece CS GO'dur. Bu oyunda da bilenler bilir, zırt-pırt ayar değiştirilmez. Ben bir ayar oturtuyorum, tamam bu diyorum. Ertesi gün fare çok çok hızlı oluyor, ondan sonraki gün yerinden kalkmıyor. Sensörde de gerileme var ama skeçler kopacak gibi ve çok çok yıpranık. Bu yüzden değiştirme kararı aldım. G300S veya Rıval 100 alacağıma, uzun vade de kullanacağım için daha kaliteli bir fare almayı tercih ediyorum.

    Sadece önemli olan CS olmasa, Rıval 700 alırdım. Rıval 300 bana göre, çok aşırı ve olağanüstü refleks gerektiren hareketler için ağır olacağını düşündüğüm bir fare. Geriye EC2-A ve EC1-A kalıyor. Benim elim büyüktür, farenin elimi olabildiğince sarmasını isterim. Boyutuna göre biraz daha hafif olduğündan, sağ el dizaynlı olduğu ve sadece CS için olduğundan, bayramdan sonraya doğru EC1-A almaya karar verdim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avrasya Kurdu -- 12 Haziran 2017; 15:42:37 >




  • İlk faremi ölçtüğümde, EC2-A ile denk ölçülere sahip geliyordu. EC1-A ise, tam elime oturacak gibi. Tabi avcumdan küçük olan G300'den sonra, çok detay düşünüyorum galiba.
    EC2-A almak zorunda mıyım? Yani EC1-A, nasıl bulabilirim? Bilinen firmalara mail attım ama birkaç tanesinin cevabı olumsuz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avrasya Kurdu -- 14 Haziran 2017; 13:39:5 >
  • Belirli firmalara mail attım ama ya dönmediler ya da dönüşler olumsuz. Az önce birkaç distribütöre ve BENQ'ya mail attım. Başka bir çözüm önerisi, olan var mı?
  • Hocam ben Rival 300 kullanıyordum elimde 20cm büyük sayılabilecek boyutta.Tutuş şeklim ise palm.Rival'i palm şekli ile tutmaya çalıştığımda farenin yapısından dolayı avuç içim boşta kalıyordu.EC2-A sipariş ettim dün geldi elime tam oturuyor acaba çok mu küçük olacak diye tereddüt ediyordum ama sandığım kadar küçük değil.Bence sizde deneyin öyle alın.EC1-A ile Deathadder aynı boyutlardaydı sanırım onu deneyebilirsiniz mesela.

    Ben Facebook üzerinden BENQ ile iletişime geçtim Gameekstra'ya EC2-A gönderdiklerini söylemişlerdi o şekilde alabildim ben.Doğrudan FB üzerinden iletişim kurun daha hızlı sonuç alırsınız.
  • Genelde Facebook üzerinden firmalara mesaj attığımda, hiç geri dönüş olmadı. Bu yüzden bu yolu denemedim. Sizin öneriniz doğrultusunda, yarın bunuda denerim.
    EC2-A ilk farem ile denk ölçülere sahip, onda da biraz boşluk kalıyor. Bu yüzden EC1-A düşündüm. Deathadder'ı da boyut olarak denerim.
    EC1-A'da distribütör sorunu var. Sipariş geçeceklerini söylüyorlarmış ama sonuç malum. Bu kadar para veriyorken, dört dörtlük olsun istiyorum. Yoksa iki farede avcumdan küçük G300'den küçük değil. En geç bir haftaya hallederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avrasya Kurdu -- 14 Haziran 2017; 22:31:59 >
  • İlk farem tam 12 cm, yaklaşık yarım cm küçük bana. Yani EC2-A bana yaklaşık yarım cm küçük. Genelde firmalar dönmedi, BENQ'dan da dönen olmadı. Bir distribütörü geri döndü. Yurtdışında EC1-A olmadığı için, TÜRKİYE'ye gelecek ürünler arasında maalesef yok diyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avrasya Kurdu -- 15 Haziran 2017; 12:55:13 >
  • Sadece iki firma döndü, onlarda da tamamen belirsizlik hakim.
    BENQ olarak dönen yok. Resmi sitede ki numaraya bakıp arayayım dedim ama numara kullanım dışı çıktı.
    Bir distribütör önce yurtdışından gelecek ürünlerin arasında yok dedi. Daha sonrada az önce öğrendim var dedi. (Hangisi doğru tartışılır)
    Bir firmada var ama yurtdışından getirip satıyorlar. Yurtiçi garantili fiyata sattıkları için, bu riske girmeyi mantıksız buldum.
    Bunların dışında bir önerisi olan var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avrasya Kurdu -- 16 Haziran 2017; 0:42:5 >
  • Amazon Almanya'dan alabilirsiniz. Amazon 2 sene garanti veriyor.
  • TechTR T kullanıcısına yanıt
    O yollar var ama garanticiliği tercih ediyorum. ZOWIE'de muhattap yok, brişey olursa ortada kalma riski yüksek. Ulusal garanti vs uğraştıktan sonra, insanda keyif kalmaz.
    Büyük ihtimalle Razer Lancehead Tournament Edition alacağım.
  • Amazon Almanya kendi 2 sene garanti veriyor. Kargo ücretini de onlar karşılıyorlar. Zowie ile muhatap olmanıza gerek yok yani.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TechTR -- 27 Haziran 2017; 17:31:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TechTR T kullanıcısına yanıt
    Böyle şeyleri biliyorum. ZOWIE'de muhattap yok dememin sebebi, yurtiçi garanti konusu, diğer türlü Amazon'da dediğiniz gibi. İmzamda bir sürü marka var, bu markaların garantici firmasını bilmem. Veya ürünü aldığım yere, bir daha o ürün için dönmedim ama her ihtimale karşı yurtiçinde muhattap olabileceğim biri olsun diye buradan aldım. Teknolojik aletlerde, şahsen böyle düşünüyorum.
    Ben Deathadder baktım ama kalıp olarak beğenmedim. Lancehead kalıp olarak daha iyi. ZOWIE'ye karşı bir ilgim, bir merakım, bir hevesim var ama bu kadar bütçe ayırmışken, sadece "MANTIKLI" olanı yapmam lazım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avrasya Kurdu -- 27 Haziran 2017; 19:42:6 >
  • Bugün sipariş verdiğim Lancehead, kargo için hazırlanmış.
    ZOWIE EC1-A'ya gelince haftaya cuma %95 olarak gelir.(BENQ TR sitesi, BENQ facebook sayfası, resmi distribütör, birkaç firma vs aynı bilgi)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avrasya Kurdu -- 28 Haziran 2017; 20:39:32 >
  • Çarşamba sabahı sipariş vermiştim, bugün akşamüstüne doğru geldi. Yorum yapan-yapmayan, herkese teşekkür ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avrasya Kurdu -- 29 Haziran 2017; 18:29:3 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.