Şimdi Ara

Razer Leviathan V2 Pro: Yapay zeka ile kafa takibi yapabilen soundbar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Razer Leviathan V2 Pro: Yapay zeka ile kafa takibi yapabilen soundbar
    Razer, yapay zeka destekli kafa takibi ile beamforming teknolojisine sahip yeni Leviathan V2 Pro soundbar'ını piyasaya sürdü. CES 2024’te de sergilenecek olan bu soundbar, hareketlerinize gerçek zamanlı olarak uyum sağlayan hiper-gerçekçi 3D ses sunmayı vaat ediyor. Görünüşe göre CES 2024’te “AI” yani yapay zeka terimini sıklıkla göreceğiz.



    Razer'dan AI destekli soundbar





    Razer Leviathan V2 V2 Pro'nun en önemli özelliği, entegre mikrofonlar kullanarak başınızı takip edebilmesi. Bu, soundbar'ın hüzmelemesini sürekli olarak ayarlamasını ve kişiselleştirilmiş bir dinleme deneyimi için ses dalgalarını doğrudan kulaklarınıza yönlendirmesini sağlıyor.



    Ayrıca Bkz.LG fütüristik müzik kutusunu haftaya tanıtıyor



    V2 Pro ayrıca, sesinizin uzamsal doğruluğunu daha da artıran bir sanal surround ses teknolojileri paketi olan THX Spatial Audio desteğine sahip. Böylece sadece her yönden gelen sesleri duymakla kalmayacak, aynı zamanda seslerin tam yerini de çarpıcı bir hassasiyetle belirleyebileceksiniz. Akıllı özelliklerinin ötesinde, V2 Pro saf ses kalitesi konusunda da iddialı. Beş adet tam aralıklı 2 inç sürücü ve güçlü bir subwoofer içeren çok sürücülü tasarım kullanılıyor.





    Oyuncu ekipmanlarıyla tanınan Razer, sürpriz olmayacak şekilde kişiselleştirme seçeneğini de unutmuyor. V2 Pro, aydınlatmasını 16,8 milyon renk ve sayısız ışık efektiyle kişiselleştirmenize olanak tanıyan Razer Chroma RGB ile donatılıyor. Ayrıca Bluetooth 5.0, 3,5 mm ses jakı ve USB dahil olmak üzere çeşitli bağlantı seçenekleri de kullanıcılara sunuluyor. Ayrıca hoparlörü Razer Audio App ve Leiyun yazılımını kullanarak kontrol edebilir, EQ ayarlarını yapabilir, aydınlatmayı özelleştirebilir ve diğer ayarlamaları yapabilirsiniz.



    Soundbar şu anda Çin'de JD.com dahil olmak üzere çeşitli e-ticaret platformlarından satın alınabilir durumda. Razer Leviathan V2 Pro fiyatı ise yaklaşık 550 dolar.




    Kaynak:https://www.gizmochina.com/2024/01/04/razer-unveils-leviathan-v2-pro-soundbar-with-ai-head-tracking/







  • Arkadaş böyle bir özellik koydunuz ve ses dalgası için mi kullandınız, ets2 oynarken sağa sola bakmamızı sağlasa ya trackir cihazı gibi

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • e bu zaten çıkmıştı?

  • kesinlikle eve sokmayın,aux bağlantısı yok,pcde eğer 5+1 var ise bunu ekstra ekleyeyim derseniz ekleyemiyorsunuz bunu bağladığınız gibi diğer bütün ses aygıtlarını iptal edip tek kendinden ses çıkışı yapıyor,kısaca kanser edition ALMAYIN-ALDIRMAYIN.



    bu arada ağır razer fanboyuyum diğer ürünlerinde ama bu ürün kesinlikle evlerden ırak olsun.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.