Şimdi Ara

Razer Naga 2014 Tamiri, Veya Alternatif Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    3 yıldır kullandığım Razer Naga 2014 artık oyun oynayabilmeyi engelleyecek duruma geldiği için sizlerden yardım bekliyorum. Her şey bir yolculuk esnasında çantanın dış gözüne koyduğum fareyi bir yerlere çarpmamla başladı. Önce orta tuş bozuldu, ara ara ışıklandırması gitti. Sonra yerden hafif kaldırdığımda hareketi algılamamaya başladı. Synapse üzerinden liftoff range ayarlarında değişiklik yapmama rağmen sorun çözülmedi. Reset atabilmek için de orta tuşun çalışıyor olması gerekiyor. Şimdi ise sağa sola kaydırırken tamamen sadece yukarı aşağı gitmeye başladı. Yani ekranda bir yere takılıp ilerlemiyor gibi. Zamanında 180TL verdiğim alete şu anda 400 lira tekrar baymak istemiyorum. Mümkünse tamir ettireyim, yoksa da buna benzer bir fare önerisi olan varsa alabilirim. Bundan önce Logitech G600 kullanıyordum, büyüklük olarak elime daha rahat oturduğu için oldukça tatmin ediciydi, fakat onda da çift tıklama problemi ortaya çıktı. Satıcı problemi çözemediği için para iadesi yaptılar. Temel kullanım amacım WoW oynamak olduğu için MMO dışında başka bir tür mouse bakmak istemiyorum. İstanbul için öneriniz varsa sevinirim.

    Çok teşekkürler.







  • Hocam kalitesi hakkında hiçbir fikrim yok ama trust gxt 166 ya bir bakın isterseniz. 75 tl ye alınabiliyor (belki daha aşağıda alınabilir).
  • Cevap için teşekkür ederim. Bugün Trust Gxt 166 yı denemek için Mediamarkt a gittim. Fakat tuşları sert geldi ve son sıra tuşlara da ulaşmak zor. Bu yüzden tamir yollarını aramaya devam edeceğim sanırım alternatif ve daha hesaplı bir model bulamazsam.
  • Naga olmasaydı belki bir çözüm yolu bulabilirdim hocam elimde yedek parça var.Kablo temassızlığıda neden oluyor olabilir.
  • Şu anda normale döndü gibi tekrar. En azından tamamen ekranda düz bir şekilde kaymıyor. Diğer problemler şu an kabul edilebilir. Tekrar sorun çıkarırsa burayı güncellerim artık. Teşekkürler.
  • Benimkinde de orta tekerligi döndürürken arada az veya çok ilerliyor. Tekerlegin kenarlarına üfleyerek sorun geçici olarak çözülüyor :D
    Bazen kablo bağlantısı gidiyor. Kabloyu evirip çevirip tekrar takınca kendine geliyor.
    Bazen mousepad ile en ufak bir temassizlikta sapitip yukarı aşağı hareket ediyor sadece.

    Bu sorunlar 4-6 aydır olmuyor. Şuanki sıkıntı sağ click temassizlik yapıyor. Wow oynarken çok sinir bozucu oluyor. Nasıl düzelteceğim bulamadım bir türlü.

    Mouse 4-5 yıllık olmuştur. Soldaki tuşlardan 6 tanesini ve tekerlek klikini aktif olarak kullanıyorum. Piyasada mevcut değil. Alternatif veya çözüm olarak ne önerirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.