Şimdi Ara

Razer Tiamat 7.1 elite ve Sennheiser Pc 360 G4ME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar iyi bir oyuncu kulaklığı alacağım ama bu kulaklıklar ile ilgili inceleme yok. Razer gerçek 7.1 ama Sennheiserde 7.1 veya dolby felan demiyor. Razer 592 tl, Sennheiser 680 tl. Sennheiserin kalitesine çok vurgu yapılıyor ama 7.1 felan dememesi biraz itiyor. Sizin görüşleriniz nedir ? Hangisini almalıyım ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • CassiusClay54 C kullanıcısına yanıt
    Hangi tür oyunlar oynuyorsun? Birde şu kadarını söyleyeyim Roccat Cave 5.1 kullandım Razer Tiamat 7.1 de kullandım Allah var ikiside güzel kulaklıktı. Sonra yabancı forumlarda gördüğüm kadarı ile Audio Technica ATH-A700X çok öneriliyordu şans vermek istedim ve aldım. İşte olay bu kulaklığı aldıktan sonra koptu daha önce kulaklık kullanmamışım dedim pozisyonel ses doğruluğu gerçekten harika. Bana göre 5.1 7.1 olayı harbiden hikaye alacaksan Sennheiser al hakkını sonuna kadar verir merak etme.
  • ArchLord kullanıcısına yanıt
    Cs Go, Crossfire, Cod serileri, Dayz, Nether oynuyorum. Ama kafama takılan 7.1 olmayan bir kulaklığın ne özelliği varda o kadar pahalı? Kalitesine birşey demem, telefon kulaklığım Sennheiser :). Kararsızlığım bu sebepten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CassiusClay54 C kullanıcısına yanıt
    Söylediğin oyunlarda önemli olan pozisyonel sestir. Benim bahsettiğim kulaklıkta 53mm sürücüler var ayrıca sesi ve malzemesi çok kaliteli. Ben sesi ne kadar açarsam açayım en ufak bir bozulma olmuyor seste aynı zamanda müzik dinlemeyide seviyorum çünkü. Bana soruyosan bu 5.1 7.1 olayını kafanı yorma derim. Hikaye işler emin olabilirsin.
  • Ya Razer Tiamata rakip olabilirmi sizce benim gördüğüm ve galiba başka yok gerçek 7.1 veren tek kulaklık.10 tane hoparlörü var.Düşünmeden Razer diyorum.
  • tabikide razer 7.1 . satışımda bulunuyor zaten
  • Razer sennheiser in tırnağı olamaz dostum. Sennheiser g4me i alabilecek durumdaysan 1 dakika düşünme ve razer in yüzüne bile bakma derim.
  • arkadaşlar bu 7.1 olayına çok takılmayın bence.
  • ashdod A kullanıcısına yanıt
    Neden işte ? Şu durumu tekniksel olarak açıklayan görmedim :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tekniksel olarak açıklayayım, bütün kulaklıklar stereodur, yani sağ ve sol birer driver. ses kartı 7.1 i emüle eder, yani sanal 7.1.

    sesler farklı zamanlarda farklı açılardan geliyormuş gibi algılarız, tamam bu iyi bir his verir ama çokta fazla bir fark yaratmaz.

    ama bazı kulaklıklar vardır, tiamat, sirus gibi, onlarda bir sürü ayr ayrı ufak driverlar vardır, aslında onlarda tam olarak 7.1-5.1 falan yansıtmazlar ama çevresel ses efektlerini daha belirgin verirler.

    benim asıl demek istediğim husus şudur, elinizde iyi bir ses kartı varsa stereo kulaklık alsanız o kulaklıkta 7.1 efekti alabilirsiniz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ashdod -- 2 Ekim 2014; 11:52:52 >
  • Son dediğinde haklısında hocam peki Sennheiserın oyun kulaklıkları stereo kulaklık ve 900 lira civarlarında ama razer gerçek 7.1 ve 600-650 lira civarlarında. Bu farkın sebebi nedir ? Benim asıl öğrenmek istediğim bu :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CassiusClay54 -- 2 Ekim 2014; 12:50:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilgilenirseniz uygun fiyata cok az kullanilmis G4ME ONE satiyorum>>>>http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=98410629
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.