Şimdi Ara

Razer Tiamat 7.1 kullanıcıları yardımcı olabilirmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar, yeni bir kulaklık almayı düşünüyorum öncelikle kullanıcağım alanlar: csgo,film ve müzik olucak.
    daha önce steelseries 9h, steelseries sibera v2 heat orange , g930, g35 modellerini kullandım
    bu kulaklıklar arasında beni en çok memnun eden sibera v2 heat orange oldu sebebi ise yüksek ses seviyesi ve verdiği doyurucu ve tatminkar ses oldu. diğer modellerde sanal 7.1 sanal ses desteği üst model kulaklıklardan soğuttu diyebilirim hem sesin az olması hemde verdiği bana göre kötü ses.
    şimdi ise bu kulaklığı farkettim elimde 7.1 ses desteği olan bir kartım var beklentilerimi karşılarmı acaba memnun kalırmıyım yoksa siberia v2 ile devam etmelimiyim, tecrübeli deneyimli arkadaşlar bana fikrini yazarsa sevinirim.
    iyi forumlar
    EDİT: bu arada kulaklıktaki rahatlık tabiki ön planda g930 ve g35 beynimi mahveden bir kulaklık oldu diyebilirim inanılmaz baş ağrısı yapıyordu g35in kablosuna her dokunduğumda kablonun o sürtünme sesini beynime iletimesi iğrençti.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mami907 -- 20 Mayıs 2015; 12:17:14 >







  • Tiamatın 7 tane çıkışı var haberiniz olsun. Her ses kartını desteklemiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Antocio

    Tiamatın 7 tane çıkışı var haberiniz olsun. Her ses kartını desteklemiyor.

    5 tane
     Razer Tiamat 7.1 kullanıcıları yardımcı olabilirmi?
  • Lwd kullanıcısına yanıt
    Haklısınız.
  • yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar kulaklığı satın aldım yaklaşk bir haftadır kullanıyorum
  • Tiamat alacaksan harici bir ses kartın olmalı.Ayrıca şunu belirteyim Tiamat kesinlikle harici bir ses kartıyla kullanıldığında daha iyi bir ürün.Daha önce kullandığınız bütün kulaklıklar Sanal surround.Siberia v2 Heat Orange dahil.Aynı ürünü bende kullanıyorum fakat inan bana Creative SB Tactic 3D Alpha ve Creative SB Zx ses kartıyla Siberia v2 den daha iyi bir sese sahip.Yani demek istediğim Tiamat 123 dB SNR ile kesinlikle almanız gereken kulaklık :) Tek eksiği iyi bir ses kartı.Ses kartı almam derseniz Tiamat almanıza gerek yok.
  • IBaXTeR I kullanıcısına yanıt
    ASUS h97 Pro gamer anakartım var hocam 7.1 ses desteği veriyor memnunum aslında sizce çok fark olurmu 124 SNR destekleyen bir kart alsam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mami907 kullanıcısına yanıt
    Asus anakart fiyatı 500 tl.Harici bir ses kartı 400 TL'den başlıypr.Aralarında tabi ki fark olacaktır.124 SNR desteklemesi güzel olur.Rog Xonar Phoebus yada Creative SB Zx.Creative kendim kullanıyorum.Kesinlikle öneririm.Fakat 7.1 kulaklık alacağın için Asus Rog Xonar serisi alman daha faydalı olur senin için.
  • IBaXTeR I kullanıcısına yanıt
    anladım hocam teşekkür ederim. Amazonu takip edeyim kampanyaya girince alırım bir adet :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mami907 kullanıcısına yanıt
    İyi akşamlar ben de razer tiamat 7.1 düşünüyorum siz aldınız mı ve anakartın ses kartıyla performansı nasıl öğrenmek istedim bende de h97m plus var o da 7.1 destekliyor idare eder performans alır mıyım ve performans eski kulaklıklarınıza göre fark yaratıyor mu ?
  • Berk5kardes B kullanıcısına yanıt
    Hocam ben yaklaşık bir aydır kullanıyorum çok memnunum. Anakartım şimdilik gayet güzel götürüyor açıkcası hiç bir sıkıntı yaşamadım daha önce kullandığım oyuncu kulaklıklarının hepsinden iyi oyunlarda ve filimlerde(steelseries siberia v2,g930, g35 kullandım daha önce) müzik konusunda çok kötü desem yalan olmaz. Eğer ucuza iyi bir ses kartı düşürürsem alacağım yoksa böylede memnunum şimdilik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mami907 kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler ben de oyunlar için istiyorum müzik için başka kulaklığım var.
    Son olarak kaça ve nerden aldığınızı öğrenebilir miyim ?
  • Berk5kardes B kullanıcısına yanıt
    Ben kargo dahil 600tlyehttp://ucuzbudur.com/razer-tiamat-7-1-elite-surrond-analog-gamer-kulaklik-urun165805.html
    Buradan almıştım sorunsuz şekilde hiç Açılmamış kapalı kutu olarak elime.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mami907 kullanıcısına yanıt
    Selam razer kulaklığı max kaç saat kullandın oyunlarda? Benim kulaklığım başımın üstünü çok ağrıttığı için değiştirmeyi düşünüyorum. Senin başını ağrıttı mı ? Bir arkadaş müzik dinlerken dj gibi hissediyorum kendimi demiş. Sen ise müziklerde yetersiz diyosun. Hanginize inanacağımı şaşırdım :)steelseries sibera v2 heat orange yi neden bıraktın peki ? Sence razer mı alayım yoksa steelseries sibera v2 heat orange mi ? Oyun için
  • Hocam ağrı yapmıyor büyük gözksede rahatsız etmedi beni daha önce g930 ve g35 kullandım onlar hem başımı ağrıtıyordu hemde terleme yapıyordu bu kulaklıkta öyle bir sorun yaşamadım en uzun Kullanım sürem 3-4 saati bulmuştur. Müzik konusunda belki ses kartından alakalı olabilir diye düşünüyorum ben anakartımın 7.1 ses desteğini kullanıyorum daha iyi bir ses Kartı alsam müziklerdede güzel olacaktir diye düşünüyorum. Steelseries i satma sebebim sadece merak, aslında tiamat kadar olmasın güzel kulaklık bence ama şuanki bakış açımla kesinlikle tiamatla kıyaslayamam aradaki fark çok büyük. Fps oyunlarında ve müzik konusunda yeterli bir kulaklık steelseries terletme ve baş ağrısı yapmıyordu bende. param var almışken iyisi olsun derseniz tiamatı alın, işimi görsün çok fazla para vermek istemem derseniz steelseriesde işinizi görcektir deneme imkanınız varsa muhakkak deneyin. Söylemeden edemicem gerçek 7.1 çok farklı bir olay sizi oyunların filimlerin direk içine atıyor mesela gta5 oynarken araba ile gidiyorsunuz yol kenarında birisine ufaktan çarpıp yola devam edince o kişinin size ettiği laf önce yüksek sesle direk çarptığınız yönden geliyor ve ses arka tarafa doğru git gide azalıyor. Oyunda aracın motor sesini ayrı duyuyorsunuz müzik sesini ayrı duyuyorsunuz çok gerçekçi olmasını sağlıyor bu olay filimlerdede aynı sizi direk filimin içinde hissettiriyor. Fps oyunlarında çok daha uzun mesafelerden ve çok daha net yön tahmini yapabiliyosunuz ayak seslerinden.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • mami907 kullanıcısına yanıt
    Yorumun çok yararlı oldu hocam eline sağlık. Razera karar verdim :)
  • Arkadaşlar sadece usb kablosunu takarak kullanabiliyor muyuz kulaklığı?
  • AC Kiriklar kullanıcısına yanıt
    usb ile 7.1 olarak kullanamazsınız hocam sadece merkez hoparlörden ses alabilirsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mami907 kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkür ederim.Ben de 5+1 ses sistemi var.Acaba stereo çoklayıcı kablo alsam dolu olan ses kart slotlarını çoğaltıp kullanabilir miyim?
     Razer Tiamat 7.1 kullanıcıları yardımcı olabilirmi?
     Razer Tiamat 7.1 kullanıcıları yardımcı olabilirmi?




  • Sağ kanal ve sol kanalı ayrı ayrı birleştirip takarsanız çalışır ama ses nasıl olur yorum yapamayacağım 😀

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.