Şimdi Ara

Razzman adlı üye hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bugün bir konu açtım hesabımın fiyatı ile ilgili bu çocuk almak istediğini falan söyledi.
    Benimle güvenlik gereği T.C kimlik numarası paylaştı. Verdiği TC kimlik numarası ÖSYM de hileye karıştığı söylenen Yılmaz İlker Şahin'e aitti 50953030678 Allahtan yakın çevremde çok fazla emniyet teşkilatına mensup insan olduğundan rica ettim baktırdım hoş Google gibi sitelerde büyük ihtimalle bu bilgileri barındırıyordur. Bu şahsın güvenilir olmadığını, kendisi hakkında başka bir T.C kimlik numarasını kullandığını beyan ederek şikayetçi olacağımı belirtmek isterim forum kurallarını ihlal etti mi etmedi mi bilmem ama alışveriş yapmayın ben titiz davrandım ve kendisinin yüzü ortaya çıktı şahsın adı Taha Ocak fake olabilir dikkat ediniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Büyük ihtimalle tc kimlik numarasınıda internetten bulmuş çünkü bir insan moron değilse açık açık tc kimlik numarasını vermez sonuçta bi bankaya ne bileyim ttnete filan telefondan doğrulama yaparken bile son 3 hanesini filan veriyoruz tc kimlik numarasının.Zaten googlea girince bu numarayı hakkında bir sürü forumda açılan konular bulunuyor.
  • Çağıralım bakalım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet ben fiyat araştırması yapıyorum, donanımhaberim uber akıllı adminleri de benim bilgi almak amaçlı açtığım konuyu siliyor. Beyler buraya gelirken beyninizi çıkarın bir yerinizden de öyle gelin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.