Şimdi Ara

Rdr 2 OPENIV import 31 Aralık da geliyor (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
5
Favori
14.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: WesterLandX

    yazdığın şey "bilerek çıkarmıyorlar" olarak algılanıyor. yok oyunculara değer vermemek vs vs. işim gücüm yok ben 800 küsür saat boşa testini yaptım projenin zaten.


    rdr2 mi konuşuyorsunuz? konuşun. rdr2 ye çeviri mi yapıyorsunuz? yapın. herhangi bir konuda yardım mı lazım? elimizden geldiğince yardım edelim. ama bunlar harici tutup da her rdr2 konusunda anonymousa sallamayı bırakın artık.


    derdiniz üzüm yemek mi bağcıyı dövmek mi? önce buna karar verin.

    Görünen köy kılavuz istemiyor maalesef. Rdr 2 çevirisinde emeği geçen çevirmenler ve testerlere de kimsenin bir şey dediği yok. Kimse size bir şey demiyor ve denmediği halde tartışma çıkarıyorsunuz. Ben Rdr 2 çevirisinde emeği geçen çevirmenler ve test ekibi diye bir cümle kurmadım sadece 1 kişinin adını yazdım bu kişi tek başına oyunu çevirip tek başına test etmedi her ne olduysa da sizin bir etkiniz olmadı bu yüzden bir kişi kendini savunamıyor ve bazı insanlar onun adı veya onun başında olduğu rdr 2 çevirisi ile ilgili aksi bir şey söylenince hemen söyleyene taşlar atıyorsunuz. İnsanları bilmem ama benim amacım rdr 2 yi Türkçe bir şekilde oynamaktı bu çeviriye güvenip oyunu almadım o yüzden çıksa da benim için bir şey değişmeyecekti çıkmadığı için yine bir şey değişmedi elbet bir gün çıkacak ve o zaman hikayesini oynarım o zamana kadar online oynayacağım. Derdim üzüm veya bağcı olsaydı yaklaşımım ve tavrım çok farklı olur ve arkamda birileri olurdu ama ben yalnızım ve düşüncelerimi söylüyorum.





  • Dediğin gibi bir kişiden yana konuşuyor olsan hiçbir şey yazmazdım. Aşağıda da görebileceğin gibi bir kişiden yana konuşmuyorsun.


    Rdr 2 OPENIV import 31 Aralık da geliyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: WesterLandX

    Dediğin gibi bir kişiden yana konuşuyor olsan hiçbir şey yazmazdım. Aşağıda da görebileceğin gibi bir kişiden yana konuşmuyorsun.


    O ekibin yönetim ekibi yok mu? Yoksa tüm çevirmen ve testerler ile birlikte mi yönetiyor Valküre bey? Yapılan yamanın ekip ile yapıldığını ama karar merci olarak Valküre bey ve yönetim ekibinin olduğunu sanıyordum çünkü yamanın iptal kararı ile bazı çevirmenler bizim de bilgimi yok demişti.





  • yamanın iptali diye bir durum yok, çevirisi bitmiş testi bitmiş yamanın ne iptali? hukuki olarak yayınlanması engellenmiş durumda yamanın. projelerin durumuna dair kararlar "tüm ekip" tarafından alınan ortak kararlarla belirleniyor. tek adama bakmıyor yani.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WesterLandX -- 3 Aralık 2020; 10:42:23 >
  • 30 Kasım'da çıkması bekleniyordu ancak ertelediler. Hayırlısı.


    Ben, oyunların her şeyinin modlanabilir olması taraftarıyım (Skyrim gibi). GTA V'in -her ne kadar Rockstar istemese de- yıllarca zirvede kalmasının bir sebebi de bu modlamaydı. Eminim RDR 2'ye de çok güzel modlar yapılacaktır.


    Elbette Türkçe girişimi de olacaktır ama bu işin altından kalkmak için üst seviye İngilizce bilen kalabalık bir grup gerekiyor. O da zor şu an. Translate ise bu oyunun hakkını yeterince vermez bence ama eminim en çok tercih edilen yöntem olacaktır. Bakalım, göreceğiz.

  • RDR2 yaması gelince bu konu unutuldu gitti Rdr 2 OPENIV import 31 Aralık da geliyor 


    Aradan 8 ay olmuş ne oldu peki openiv çıktı mı?

  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.