Şimdi Ara

Real Racing 3 [ANDROID ANA KONU] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
223
Cevap
4
Favori
9.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Grup C'deki Drag yarışlarında Mazda 787B rakibim iken, 1. olamasam dahi yarış sonunda 1.'liği bana veriyordu oyun çoğunlukla. Bu hata ile başka karşılaşan oldu mu?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MP4-X ile Mount Panorama'yı 1:15 altında,
    LeMans'ı 2:30'un altında,
    Mazda'yı 50 sn. civârında,
    Catalunya GP'yi 1:03 civârında,
    Autodrome Road Course ve Daytona'yı 1:00 civârında,
    SPA pistini ise 1:30'un altında dolanmak güzel hismiş.

    Biraz çalışılsa, birkaç saniye daha düşebilir bu süreler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 17 Temmuz 2017; 22:17:40 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Formula E için yeni pist gelebilir" diyor benim 3 harfliler.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Real Racing 3 [ANDROID ANA KONU]

     Real Racing 3 [ANDROID ANA KONU]

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >





  • < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Furai Rising'in son günü, usta oyuncuları bile kanırtacak kadar zor arkadaşlar. Size vereceğim taktiklerle, bu günü zorlanarak da olsa bitirebileceksiniz. "Zorlanarak da olsa" diyorum, çünkü normal şartlarda geçmeniz imkânsız; tabii aracınız ful veya fule yakın yükseltilmiş değilse.

    Mazda Furai için 1 seri GC yükseltme yetmiyor. Bugün, ekstra yüksek hız gerektiren 3 görev var. Bunlardan özellikle de 2 ve 3. görevler en zoru.

    Aklınıza, aracın hızını artıracak (motor, şanzıman ve gövde) yükseltmelerini yapmak gelecek hâliyle ama (eksoz yükseltmesi zaten bitmiş olmalı), aracın maksimum hızı nisbeten düşük olmasına rağmen ben öyle yapmadım. Neden? Çünkü Mazda pisti, keskin virajları olan, fren ve yol tutuşunun ön plâna çıktığı, oldukça zorlu bir pist; hele de görevleri yoldan çıkmadan bitirmek gerekiyorsa. Bu sebeple 65 GC'lik fren ve 90 GC'lik süspansiyon yükselmelerini yaptım. 2 ve 3. görevleri geçtiğimde, ardındaki paralı (R$) yükseltmeler henüz bitmemişti. Bu sebeple sadece 65 GC'lik fren ve ardındaki paralı yükseltme kâfi gelecek. Bunu bilseydim, 90 GC'lik süspansiyon yükselmesini yapmazdım yâni. Bunu yazıyorum ki, siz de fazladan GC harcamayın.

    "Yok arkadaş. Ben bu kadar uğraşamam derseniz, ek yükseltme yapmadan, 50'şer GC karşılığında bu 2 görevi pas geçebilirsiniz. Lâkin benim tavsiyem, son saatlere kadar kendinizi zorlamanız yönünde. Hem böylece kendinizi geliştirebilirsiniz.

    2. görev, yarışı 189 km ortalaması ile ve toplamda 2:20 ile bitirmenizi istiyor sizden. En zoru buydu bence. Çünkü, önünüzdeki en büyük engel, rakipleriniz. Ne yapıp-edip, onlara (özellikle de arkadan) çarpmadan geçmeniz gerekiyor her birini. Virajlara girmeden önce olabildiğince dışarı çıkıp (aracın bir kısmı yol dışına çıkacak kadar hatta), viraja girdiğinizde de olabildiğince içeri girin. 65 GC'lik yükseltmenin karşılığını işte burada alacaksınız. Olabildiğince geç fren yapıp, olabildiğince erken hızlanmaya çalışmanız ve virajları da mümkün olan en yüksek hızla geçmeniz, olmazsa olmazınız. Ben burayı 191 km ortalama ve 2:17 ile bitirdim.

    Gelelim 3. göreve. Bu görevi bitirmek, daha zor görünse de, aslında daha kolay. Şöyle: Çakallık yapacağız. Hem başka seçeneğimiz yok, hem de yarışı hazırlayanlar aslında böyle bitirmemiz için bize açık kapı bırakmış. Nedir o açık kapı? Rakiplerinizden sadece 3 araç hızlı, diğerleri yavaş araçlar. Yarışta kaza yapmama şartı olmadığı için, 274 km maks hıza ulaştığımız başlangıç düzlüğünün sonunda yavaşlamak için, 3. sıradaki (önümüzdeki) aracı kullanacağız. Kulağa garip geldiğinin farkındayım ama izah edeceğim. Yarışa başlayın ve hiçbir araca çarpmadan ilk turu tamamlayın. Yalnız, 3. sıradaki araçla aranızda öyle bir mesafe bırakın ki, başlangıç düzlüğüne çıkmadan önceki virajı alırken size engel olmasın ama hemen önünüzde olsun. Düzlüğü geçerken ilk turu tamamlamış olacaksınız ve 274 km hıza gelir gelmez fren yapmanız ve yaptığınız yükseltme, yoldan çıkmadan yavaşlamanıza yetmeyeceği için, fren esnâsında önünüzdeki araca çarpın. İşin en zoru burası idi. Eğer bu virajı yoldan çıkmadan geçtiyseniz, yarışı bitirdiniz sayılır. Önünüzde kalan 2 aracı da yoldan çıkmadan geçin ve yarışı tamamlayın.

    Alttaki videonun başındaki uyarı boşuna değil. Belli ki Rayhon bile pas geçmiş bu 2 yarışı. 65 GC'ye karşılık 100 GC harcamış. Ben, evham yapmayıp, süspansiyon yükselmesini de yapmasam, 155 GC'ye değil, 65 GC'ye mâl olacaktı bana da. Son gün görevleri için 81 PR tavsiye ediliyor. 1 seri GC + 65 GC fren yükseltmesi ile birlikte tam da 81 GC'ye yükseliyor araç. Bu da beni doğruluyor.

    Ama şunu yazayım yine de: GC sıkıntınız yok ise, süspansiyon yükselmesine emin olun ki değiyor. Araç, yola yapışarak gidiyor âdetâ. Fren ve süspansiyon yükseltmeleri ile yol tutuşu, 1.69'dan 1.77'ye çıkıyor ve arada inanın ki çok fark var.

    Bu taktiklerle umarım ki siz de bu görevleri yarışarak geçersiniz. Eğer kendinize güvenemiyorsanız, boş yere GC harcamayın ve sadece pas geçin. Her görev sonrasında mutlaka kayıt yapın. Başarısız denemelerinizden sonra araç hasarı kırmızı kısma kadar gerilediği durumda, aracı servise sokarak boş yere 3 saatinizi harcamayın. Kaydı tekrar yükleyin (restore). 65 GC'lik yükseltmenin ardındaki paralı yükseltmenin süresini kısaltmak için reklamları seyredin. Eğer süre yeterince kısalmaz ise, oyunu kapatın ve Android uygulama ayarlarına girerek, önbelleği silin ve oyuna tekrar girin.

     Real Racing 3 [ANDROID ANA KONU]




    BUNLAR DA, SIRA İLE (2-5 ARASI) BENİM SONUÇLARIM:

     Real Racing 3 [ANDROID ANA KONU]

     Real Racing 3 [ANDROID ANA KONU]

     Real Racing 3 [ANDROID ANA KONU]

     Real Racing 3 [ANDROID ANA KONU]

     Real Racing 3 [ANDROID ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 5 Ağustos 2017; 12:28:47 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 7. (1 önceki) günün 2. görevi de oldukça zordu. Bu sebeple olsa gerek, ücretsiz tamir etme hakkı verdiler birkaç saatliğine. Ben burayı 1 seri GC (79.3 PR) ile, 1:43 küsürlük derece ile bitirmiştim.

    Eğer burayı henüz geçmediyseniz, üstteki mesajımda bahsettiğim 65 GC'lik fren yükseltmesini yapın şimdiden. O zaman daha düşük süre ile geçmeniz olası.

    Eğer Rayhon bu görevi de pas geçtiyse, 3 görevi pas geçmek için 150 GC harcamış demektir. Videonun başında yazdığı uyarı da bu. 3 görevi pas geçmek için 150 GC harcayacağınıza, süspansiyon ve fren yükseltmeleri 155 GC harcayın, daha iyi. Araca kalıcı 4 yükseltme yapmış olursunuz böylece ve aracınız 79.3 PR'dan 82.7 PR'a çıkmış olur. Ama üstte yazdığım gibi, eğer çok iyi bir yarışçı iseniz, 65 GC ile de (81 PR) bu mümkün.

    Kazanılan 100 GC'yi düşünce, 81 PR için 260 GC'ye mâl oluyor araç. 82.7 PR mâliyeti ise 350 GC.

     Real Racing 3 [ANDROID ANA KONU]
     Real Racing 3 [ANDROID ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 5 Ağustos 2017; 13:4:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yüksek grafik ayarlarında çekilmiş birkaç görsel.

     Real Racing 3 [ANDROID ANA KONU]
     Real Racing 3 [ANDROID ANA KONU]
     Real Racing 3 [ANDROID ANA KONU]
     Real Racing 3 [ANDROID ANA KONU]
     Real Racing 3 [ANDROID ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 5 Ağustos 2017; 14:1:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaslar birbirimize yardimci olacak fikir ve goruslerinizi neden paylasmiyorsunuz

    Mesela cok veya kolay oyun parasi kazan diracak yarislar hangileri

    Kendi surus stilleriniz viraj alis bilcimleriniz solo viraj yada coklu viraj nasil alirsiniz veya oyun ayarlariniz

    Kim bilir belki oyunun aciklarini bilenlerinizde vardir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Butun assistleri kapat, Tilt B ile oyna. Oyunda aciksa eger Legends deki Endurance Kings (22-1 ve 22-2) ve Endurance Championsdaki (22-2) son yarisi (10 turluk Lemans yarisi) gunluk bonusla birlestirice tek seferde 1000000 r$ kazanabilirsin eger o kadar kasamadiysan; Amateur de Street-Spec Skirmish deki 14-3 nolu yarisi bol bol oyna :) GC ile satilan arabalari mutlaka indirimde al, normal fiyati ile alirsan yakin pismanlik yasarsin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • matraxx22 M kullanıcısına yanıt
    Öncelikle, oyunun başlarında hem para, hem de altın kazanmanın oldukça zor olduğunu bilmelisin. Özellikle de para. İlerledikçe durum tersine dönmekte. Bu sebeple her 1 altının çok değerli olduğunu bilmen gerekiyor. Hesabında 10 bin altın da olsa, harcaman gerekecek miktâra nisbeten, bunun oldukça az olduğunu aklından çıkarma!

    KTM gibi istisnâlar dışında araç yükseltmelerinde önceliğin, yol tutuşunu artıran ve fren mesâfesini kısaltan yükseltmelerde olsun.

    Virajlara girip-çıkmak, gerçek araçlarda olduğu gibi dıştan içe ve içten de dışa. Virajı daha rahat alabilmek için, viraja girdiğinde yavaşlaman tamamlanmış olsun. Yani virajda da frenlemeye devâm etme.

    Viraja girdiğinde frene ve gaza basma! Sadece virajı üstte yazdığım gibi almaya çalış. Her aracın yol tutuş ve fren mesâfesine göre viraja girmen gereken hız değişir.

    Ekseriyetle, virajı yarıladığında veya en azından 2/3'ünü tamamladığında gaza tekrar bas. Bu şekilde daha iyi tur zamanları atarsın.

    İstisnâî bazı Special Event'ler dışında tüm görev ve serilerde botları yavaşlatmak mümkün. Eğer onlarla baş edemeyeceğin kadar hızlandılarsa, o seri içindeki herhangi bir Speed Snap yarışına gir. Yarışı sonuncu tamamla. Bunu üst üste 4 sefer tekrar et. Eğer o yarışta kupa almadıysan, yarış girişinde hızlarının düştüğünü ve botların değiştiğini görürsün ama kupa aldıysan görmesen de yavaşlama olur. Yapman gereken, her 4 kaybedişten sonra çıkmak ve tekrar girip yeniden 4 kez kaybetmek. Genelde 2 sefer oldukça yeterli olur.

    Special Event'lerden bazılarında imkânsız veya imkânsıza yakın görevler istenebiliyor. Bu görevleri geçmek için altın harcamak yerine, o görevi çok daha düşük mâliyetle pas geçmek (skip) daha mantıklı olacaktır; tabi tüm araçlarını tam yükseltecek kadar gerçek paran yoksa.

    İstisnâlar hariç tüm etkinliklerde 1 seri altın yükseltmen yeterli olur aracı kazanmak için. Bazısı için daha az (Special Event'ler), bazısı içinse daha fazlası (Limited Time Series) gerekebiliyor.

    Botları yavaşlatarak bunu yaparsan, aracı her seferde tamir ederek zaman kaybetmiş olmazsın. Turların yavaş ve yarış süren birkaç dakika uzun olur ama buna mukâbil, saatlerce süren tamir süresinden kurtulmuş olursun. Bu şekilde, günler sürecek seriyi birkaç saat içinde tamamlayabilirsin. Hatta, yüzlerce altın harcaman gereken bazı mücâdeleleri çok az altın harcayarak bitirebilirsin.

    Botların fazla hızlanmamaları için ise, yarışı mümkün olan en az farkla kazanmaya çalış. Erkeklik yapıp da büyük farklarla kazanacak olursan, bunun sana elektrik, su, doğalgaz ve bilumum şekillerde geri döneceğinden emin olabilirsin.

    GurcellOnline'ın da dediği gibi, araçları almadan önce para ya da altının olsun ki kilitleri açıldığında % 20 indirimle alabilesin. Lâkin, altınla satılan araçlardan bir kısmı ya çok pahalı, ya da oldukça gereksiz olduğundan, harcamalarını yapmadan önce hangisini alman gerektiğini önceden kestirmelisin. Bunlardan her 4'ünü, her yeni güncelleme ile gelen mücâdeleler ile kazanma imkânın olacak. Onları kaçırma!

    Level ve para için çok turlu yarışları (özellikle de 10 turlu olanları) kasacaksan, agentları (para ve Fame) X2 yap mutlaka. İleride çok paran olacak olursa, sadece Fame için yaparsın. Linkteki sayfada, çok kazandıran yarışların listesi var. Onlardan açık olanları kasarsın. Yüksek Fame ve GC (altın) vermedikçe, X2 kullanma.

    http://rr3.wikia.com/wiki/RR3_Wiki:Most_Profitable_Races

    Araç kazanma mücâdeleleri hakkında, üstte linkini verdiğim sitede detaylı bilgiler de bulabilirsin.

    Serileri % 100 tamamlamak için kasma. Pek çoğunu % 75 tamamlamak yeterli olacaktır. Kalan % 25 tamamlama karşılığında 28-35 altın kazanırsın ama, harcayacağın altın miktarı ondan çok daha fazlası olacaktır.

    Günlük reklamları seyrederek, ayda 150 altın, günlük ödüllerden de 110 altın kazanabilirsin.

    Günlük Fame ödülünü aldığında, tek seferde en fazla Fame veren yarışa gir ve X2 Fame ile bunu katla. Aynısını para için de yapabilirsin (% X Fame veya para ödüllerinde).

    Bu kadar faydalı bilgiyi bir arada yabancı forumlarda bile bulamazsın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 24 Ekim 2017; 11:40:19 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bilgileri veren arkadaslarim beni o kadar mutlu ettiniz ki anlatamam sonsuz tesekkurler.

    İste paylasmak bu yuzden guzeldir tecrube parayla satin alinamaz ama tecrubeyi paylasmak paha bicilemez bir sey Ben borclu hissettim simdi size kendimi

    Boyle yazilari diger arkadaslardanda bekleriz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyun artık Real Racing 4 olarak güncellenmeli.

    Hep aynı pistler, benzer araçlar baydı artık.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malesef rr4 diye bir oyun olmayacak gelistirici firma rr3 un surekli olarak yenilecegini soyluyor.

    Bu arada haklisin bi yerden sonra siradanlasiyor oyun artik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam aramizda kalmasi sarti ile sizinle bir oyun acigi paylasmak istiyorum

    Oyun kaydi bir telefona birde oyun serverine yapilir normal olarak 3 sosyal hesap baglanabilir oyun hesabina ben sadece google play hesabini kullaniyorum (gmail)

    Oyunda ilerledikce telefona otomatik kayit olur ama oyun serverine kaydetmek icin ayarlardan bulut simgesine tiklayayarak girin ve iki secenek mevcut 1.Backup to cloud : bu secenek telefonda kayitli olan dosyalari Bagladiginiz; hesap ile oyun serverine kaydeder 2.Restore to device : bu secenek ise daha onceden birinci secenekle servere kaydettiginiz oyun kaydini telefona indirir ve en son servere yuklediginiz ana doner yahut gider



    Simdi benim Farkina vardigim olay su ki elimde iki hesap vardi birinde 50 level ve baya etkinlik araci kazanmis iken diger hesapta 4 level ve hic etkinlik araci kazanmamistim iki hesabi da sadece google play game ile baglamistim sadece 50 lvel olan hesaptan Settings ve bulut simgesinden 1.Backup to cloud diyerek ilk once telefondaki kaydi oyun serverine kaydettim sonra setting ve google simgesinden sing out diyerek ciktim 4 lvl lik diger hesaba sing in diyerek girdim

    Daha sonra setting ve bulut simgesi altindan 2.restore to device diyerek telefona kalan onceki hesabin dosyalarini bu hesabin google play ine kaydetmis oluyorum ve 4 levellik bi hesabi bi kac tiklamayla 50 levele cikartmis oluyorum daha yuksek bir levelli hesabin verilerini isterseniz 1 lvl hesaba bile sentezleyebilirsiniz

    Bu islemleri yapabilmek icin ilk once telefon ayarlarina girip hesaplar ve google hesaplarina diger hesaplarinizi eklemeniz gerekmekte google play games (oyunlar) bulunmasi lazim yoksada indiriniz ve yuksek levelli hesabinizi yedeklemeden diger hesaba girmeyiniz

    Simdi ben bu konuda yuksek levelli bir arkadasimdan ben senin levelini ucurabilirm diyen bir arkadasa pm ile google hesabimi ve sifremi vermeye raziyim sadece bir kerelik yapilan bunislem sonrasinda baska hic bi sey yapmaya gerek yok sonradan eklenen google adresi silinebilir

    Yardimci olabilecek arkaslarimdan hesabinin icerigini ve levelini yazmasi yeterli ben pm aticam



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matraxx22 -- 28 Ekim 2017; 19:15:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • matraxx22 M kullanıcısına yanıt
    Benimde başıma geldi gelmez olaydı. Telefonu değiştirdim note aldım. Yeni telefona oyunu yükledim oyunu açtım sıfırdan başladı herşeye bende daha sonra backup cloud yaptım ardından restoreye tıkladım başka birinin hesabı geldi galiba %80i bitirmiş oyunun 105 tane felan araba alınmış.400 de altın var. Eski hesabımı açmak istiyorum ama açamıyorum böyle hiçbir tadı yok.
  • Nasil yani baska birinin hesabi nasil karisabilir hangi sosyal hesaplarini bagladin oyuna sen



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matraxx22 -- 28 Ekim 2017; 21:31:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0ceanS 0 kullanıcısına yanıt
    Kullanılmış telefon ise, onda RR3 oynanmış olabilir mi?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar oyunda sürekli vip delivery diye bir şey çıkıyor 6.90 tl bu ne ise yarıyor acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KORKMAZ60 kullanıcısına yanıt
    Onu parayla aliyorsun gercek parayla ve aldigin araba uzerinde upgrade yaptiginda upgradeler aninda arbana yapiliyor. Yani dolayisi ile oyundaki en gereksiz opsiyon :D
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.