Şimdi Ara

REALİTY MU ONLİNE ANILAR (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
2
Favori
15.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: beackham15

    benimde adamim vardi 324lvl 2resti 10ay falan kastimdi cok guzel hatiralardi canakkalede star cafe var orda butun pcller realtydeydi insanlar cikmiyodu realtyden

    ben realitynin ilk zamanlarında oynamıştım en yüksek lvl 220 iken. tam hatırlamıyorum ama ELF vardı bir tane cok yüksek lvl, nicki "KALE" olan biri vardı sanırım. senide hatırladım ahmetx :)
    muonline ın efsane dönemleriydi asıl mu oyuncularının oynadığı dönemdi ve çok zevkliydi.

    en yüksek lvl 220 iken benim lvl 176 idi nickimde" Legolas" dı ve bk idim. accountum hacklenene kadar güzel günlerdi sonra bırakmak zorunda kaldım :)
  • edit: başka reklam yasak..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alper_d -- 14 Ağustos 2012; 14:03:08 >
  • alber xobi ne diyor okumadın sanırım.

    '' başka bir konu altında başka bir site rEklamı yapmaktan vazgeçin. Aksi halde forumdan uzaklaştırılacaksınız ''
  • quote:

    Orijinalden alıntı: flapcem

    alber xobi ne diyor okumadın sanırım.

    '' başka bir konu altında başka bir site rEklamı yapmaktan vazgeçin. Aksi halde forumdan uzaklaştırılacaksınız ''

    gördüm şimdi düzelttim. :)
  • reality nin tek kralı vardır oda ahmetx tir ben bizzat sahidim nasıl kastıgına . reset paralı olana kadar ahmet 1. idi. adam uyumuyodu be :) bende nacizane wulfgar charını kasmıstım da erken bıraktım.
  • manisada sude net internet cafede oynarlardı ben o zamanlar 15 yaşında falandım. yıl 2005 falan olmalı :) hatırlıyorum baya hevesle oynadıklarını. caner, burak tanıdığım isimler olarak kalmış aklımda sude netten..
  • evet Snoppy Fela Hepsi Manisadan Benimki Judge idi BlueDreamS felan vardı 4 Exp nasıl kasıyorduk ya atlans koyda felan
  • İnt. te ararken tesadüf gördüm bu topic i, ne günlerdi ben oyuna 2004 te başladım, sonra 2005 te int. cafe açtım ve konyada reality i ilk oynatan cafe oldum, bu oyunu konyaya ben getirdim diyebilirim, ozamanlardan tarkan ahmetx Linux ve birçok arkadaşı iyi hatırlıyorum, herkeze selam olsun. Beni belki hatırlarsınız Char ımın adı KoLeRa idi sanırsam 180 lvl lerde falandı genelde pk. gezerdim davias kapıda gavur kesmek en cok haz aldığım işti:)))), birde xeneon gr diye bi yunanlı p i ç vardı onunla kapışmayı cok severdim :))) öyle cok bi level im yoktu ama herkeze kafa tutmayı cok severdim:) güzel günlerdi, neyse ben kafeyi kapattım serverde kapandı zaten. O günler keşke geri gelse realty farklı bir serverdi arkadaşlık ortamı olarakta farklı bir serverdi, başka illerden başka illere sadece oyunda tanıştıkları için birbirlerini ziyarete giden oyuncular biliyorum, böyle bir sey başka serverler de yok, iyisiyle kötüsüyle değişik acı tatlı anılarıyla sizlerle oynamaktan zevk duydum, hezkeze saygılar nam ı değer ben KoLeRa...




  • Hey gidi günler hey be duygulandim yaf :) GreeGammer



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ry-MorgaN -- 25 Eylül 2013; 12:42:31 >
  • SmyRnA 5 resli mg
    saolsun komsunun cocugu yuzunden char banlanmıstı
    meziks şerefsizi açmamıstı charımızı
    defrate setin nasıl işe yaradıgının kanıtı benım mg idi kundun da bile yalnız kasıyordu defrate karısık exc set ile :D
    tarık bk dan carini istemistim sonra onu 180 yapıp mg actım mıllet 180 lvl olamaz iken sen delimisin demişlerdi
    ama 5 resi gormustuk selcuk ve efe ile beraber 24 saat kasıorduk en kotu atlansta afk bırakıyorduk jwl bulmak ıcın
    sonra bu serverda nasıl dupe yapıldıgını ogrendık 2 pc yanyana koyarak 5 sn ye de 2 trade atmaya calısmak falan ilk aşk gibiydi.

    bu arada reality oyun versiyonu neydi hatırlayan varmı yada clienti duran cok zor ama :d
    aynısını yapmayı planlayan arkadaslar var ama serverin yani client in ismi lazım 97d 97x gibi hangisiydi ben google da cok aradım bulamadım.

    oyun için izmirden manisaya gitmek guzelyalıda yere dusen cda mızı calan arkadasların cafesını basmak her sey 10 numaraydı
    resmen hayatmış bu oyun bizim için 30 yasına geldım suan yıne olsa yıne oynarım muhtesemdı.




  • http://realitymuonline.tr.gg/Ana-Sayfa.htm


    97 d server listesi de var ...
    Reality oynamamiş player zorlanır oyunda :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boraliyilmaz -- 11 Nisan 2014; 16:30:47 >
  • Ya Mu yıllarından serverda resimleri olanlar paylaşabilir mi? özlem giderelim.





  • VAY BE :d NE GUNLERDİ :D
  • reality mu ilk açıldığında başladık orjinalden geçtik oraya orjinal o zamanlar paralıydı ilk açılan private server biz gruptuk Ahmet - Hacı - Daf - CAP - Yazişte - zek bizim üstümüzde meziks in kankisi vardı listede sm adını hatırlamıyorum sonradan server cıvıklaştı admin kıyakçılığa başladı mu pie - player.bmd hacleri falan çıktı sonra spider mu mu israel falan filan çok eskide kaldı ama ilk zamanlar reality iyidi orjinal paralı olunca free takıldık ilk atlans ve tarkanla o oyunda tanışmıştık atlans ilk gördüğümüzde çok iyi gelmişti sonra knight online - linage 2 - silkroad kaydık ordan Rappelz online en uzun rappelz usa sürdü 7-8 yıl civarı rappelzden sonra sırayla nekadar online varsa denedik şimdi de blade and soul europe ama rappelz hariç hiçbiri mu nun ilk çıktığı zamandaki tadı vermedi suan wow dahil piyasada nekadar online varsa mu - knight - linage ve rapelz den alıntı arkadaşlar resetten bahsediyor ben bırakmadan önce reset diye bisey yoktu reset sonradan çıkmış olabilir linage 2 çıkmasa devam ederdikte neyse çok eskide kaldı geçti gitti



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swordkilic -- 2 Şubat 2016; 2:48:31 >




  • swordkilic kullanıcısına yanıt
    Ben oyuna ilk başladığımda (internet cafe'de) yan masada tanımadığım bir arkadaş (şimdi yıllarımın arkadaşı oldu) atlans diye bir yerde geziyordu. Arada bir onun ekranını seyrediyordum. Ohaa lan neresi burası diyordum :)
  • swordkilic listede bizim üstümüzde sm vardi yazmışın aga sen çok erken bıraktın senden sonra kimler geldi kimler geçti o oyundan sen L2 oynarken biz devam ettik gerçi işi paraya dökünce admin bizde bıraktıkta güzeldi o günler mu online nı kimse bilmezdi orjinalde 1 tane türk vardı galiba adı okan mıydı o devam etti orjinale neoldu bilmiyorum sonra hatırladım simdi o günleri ne günlerdi be bu arada recep - oğuz - tamer - ersin - münür - ahmet - murat - tarkan nerelerdesiniz eski günlerin hatırına bir server bulalımda kasalım herkez reality deki nicki ile :)
  • iyi olur :)
  • Nasıl bir siteymiş 2004 lerde oynadığımız oyunun kaydı duruyor hala adımızı burda görmek güzel. erkin















    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkin06 -- 15 Mayıs 2016; 22:51:33 >




  • Ey gidi gunler...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.