Şimdi Ara

Realme’den çok ucuz cep telefonları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Realme’den çok ucuz cep telefonları



    Dünya nüfusunun neredeyse yarısı akıllı telefon kullanıcısı haline gelmiş olsa da kalan yarısı halen cep telefonu kullanmaya devam ediyor. Dolayısıyla sık sık yeni tuşlu telefonlar piyasaya çıkıyor. Realme de bu segmente ilk adımını attı. 



    Realme Dizo Star telefonlar



    Realme’nin akıllı ev cihazlarını kapsayacak yeni markası Dizo ilk 2G cep telefonlarını duyurdu. Dizo Star 300 ve Dizo Star 500 modelleri Hindistan pazarında çok düşük fiyatlarla kendisine pay arayacak. 



    Ayrıca Bkz.Sony, oyunları sizin yerinize oynayabilen bir yapay zekanın patentini aldı



    Dizo Star 300 modeli 1.77 inçlik 160 x 120 piksel ekrana sahip. Yuvarlak köşelere sahip olan telefon tek ARM çekirdekli Unisoc SC6531E yongasından güç alıyor. 32MB RAM ve 32MB ROM yanında LED flaşlı VGA kamera mevcut. 2550mAh kapasiteli bataryası olan model 5 yerel dili destekliyor. Fiyatı 20$ olarak açıklandı. 



    Dizo Star 500 modeli ise 2.8 inçlik 320 x 240 piksel çözünürlüğünde ekran sunuyor. Köşegen tasarıma sahip telefonun konfigürasyonu aynı. Sadece 1900mAh kapasiteli batarya fark ediyor. Fiyatı ise 27$ civarında. 



    Cep telefonu pazarında her yıl 300 milyon civarında model satılıyor ve Çinli Transsion Holding alt markaları ile yüzde 35 civarında bir paya sahip. Nokia yüzde 14, Samsung da yüzde 10 pay ile onu takip ediyor. 

     




    Kaynak:https://www.gsmarena.com/dizo_star_300_and_500_listed_on_flipkart-news-49903.php







  • Piyasanın tam da aradığı modeller. Özellikle eski kuşak, yaşlı dede veya anne babası olan veya teknoloji ile çok haşır neşir olmayan ama telefona ihtiyacı olan ve dokunmak teknolojisine hakim olmayan kişiler için birebir tam bir cankurtaran. Makul minimum ve temel ihtiyaçlar gözetilmiş, hatta çok da geç kalınmış.
  • Türkiye fiyatları en fazla 500 TL olmalı.

  • Tam bütçeme göre. Yakında tuşlu telefonlara döneceğim bu gidişle.

  • [F][u][r][k][a][n] [ kullanıcısına yanıt

    1200 liradan aşağı olmaz bence çünkü aziz dövledimiz sağolsun ucuz ürünleri 190 dolarmış gibi vergilendirme hakkına sahip Realme’den çok ucuz cep telefonları Realme’den çok ucuz cep telefonları 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kerim5100

    1200 liradan aşağı olmaz bence çünkü aziz dövledimiz sağolsun ucuz ürünleri 190 dolarmış gibi vergilendirme hakkına sahip   

    Burası Türkiye, olabilir deRealme’den çok ucuz cep telefonları 

  • [F][u][r][k][a][n] [ kullanıcısına yanıt

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ufo telefon olmuş, ufoculara gün doğu.

  • İsminin hatrina alabilirim

  • Piyasanın tam da aradığı modeller. Özellikle eski kuşak, yaşlı dede veya anne babası olan veya teknoloji ile çok haşır neşir olmayan ama telefona ihtiyacı olan ve dokunmak teknolojisine hakim olmayan kişiler için birebir tam bir cankurtaran. Makul minimum ve temel ihtiyaçlar gözetilmiş, hatta çok da geç kalınmış.

  • Fetö gibi terör unsurlarının veya yeni teknolojiye ayak uyduramayan"bazılarımız eski kafalı derler"insanların kullanacağı telefonlar.Yeni nesil bunları kullanmaz.

  • KaiOS cihazlar var tuşlu, hatta Türkiye'de de satildi ve çok sattı, nedense sonraki partiler gelmedi. Tam telefonlara gümrük izni donemleriydi, tahminen ondan. Bu cihazlar 3g/4g destekleyen, WhatsApp, YouTube gibi bazı populer uygulamalari 240-320 piksel ekranda çalıştıran tuslu modeller. Umarim yeniden pazara giris yaparlar. Xiaominin ise yine modlanmis bir android 5 surumu ile tuslu telefon alternatifleri var (2-3 tane). Türkiye'de resmi satılmıyor, getiren de cok az.

  • zurrani kullanıcısına yanıt

    Alcatel 3088

    Energizer e241


    Türkiye'de satılan modeller bunlar.


    Nokia'nın da KaiOS modelleri var ama TR'ye gelmiyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dızolara gün doğdu.

  • Yav tamam Hindistan da buraya da getirin su telefonlari yahu. Nokia 2720 Flip ciktiginda cok heyecanlanmistim. Ciddi soyluyorum 2-3 tane alacaktim, koyacaktim kenara. 4G antenleri kaldirilana kadar kullanacaktim. Ama 3310'u getiren Nokia, 2720'yi getirmiyor.

    Gerci milletin 50-60 euroya bakkaldan burner phone olarak aldiklari cihazlar burada ates pahasi olurdu ya.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuko -- 8 Temmuz 2021; 4:21:43 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.