Şimdi Ara

realme GT Neo uygun fiyata oyun tecrübesi sunacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • realme GT Neo uygun fiyata oyun tecrübesi sunacak



    realme markasının amiral gemisi seviyesinde sunduğu GT 5G akıllı telefon modelinin ardından biraz daha alta konumlanacak realme GT Neo da ortaya çıktı. Teknik detaylar ilerleyen dönemde açıklanacak.



    realme GT Neo neler sunacak?



    realme GT Neo; MediaTek’in Dimensity 1200 yonga setini ilk kullanacak modeller arasında yer alıyor. 6nm sürecindeki Dimensity 1200 yonga seti 1 adet Cortex-A78, 3 adet Cortex-A78 ve 4 adet Cortex-A55 çekirdeğinden oluşuyor. Mali-G77 ile amiral gemisi seviyesinin biraz altında performans sunuyor.



    Ayrıca Bkz.iPhone 12 artık Unc0ver jailbreak kapsamında



    realme GT Neo için bunun haricinde bir bilgi yok ancak isimlendirmesinden oyunlarda performansı arttıran GT yazılımının da beraberinde geleceği söyleyebiliriz. Muhtemelen realme GT 5G modelinden pek çok özelliği miras alacaktır. realme GT Neo yaz aylarına doğru piyasada olacak ve 350$ civarında fiyat etiketi bekleniyor.



     



     




    Kaynak:https://www.gizmochina.com/2021/03/05/realme-gt-neo-to-arrive-with-dimensity-1200-chipset/







  • Mediatek'ten Helio X25 işlemcisinde çok dilim yandı, güya 10 çekirdekli işlemci "3 vites" benzeri bir sistemle devrim yaratacaktı fakat Mediatek asla işlemcisinin arkasında durmadı. Asla yazılımını geliştirmedi. Android 6 ile çıkan telefon (Redmi Pro) Androild 6'da kaldı. Burada en büyük problem Mediatek'in kaynak kodlarını yayınlamaması ve kendisinin de asla destek sunmaması. Bari kaynak kodlarını yayınlasa Qualcomm'un yaptığı gibi, bir sürü custom rom vs. rahatlıkla yazılabilecek. Bu yüzden Dimensity işlemcilerde de haliyle yoğurdu üfleyerek yeme taraftarıyım...

  • Çok uygun fiyatlı 350 dolar = bize oluru en az 4000 tl!

  • Bloodin kullanıcısına yanıt
    Evet, Mediatek'in yeni Dimensity serisi performans olarak eskisine gore cok iyi olsa bile yazilim tarafi konusunda aynen katiliyorum. Kesinlikle kodlari acik kaynak olarak yayinlamali. En buyuk handikapi bu suan.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.