Şimdi Ara

realme iki yeni kablosuz hoparlör duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • realme iki yeni kablosuz hoparlör duyurdu



    Uygun fiyatlı taşınabilir hoparlör modelleri önemli bir tercih sebebi olmaya başladı ve perakende gıda marketlerinde dahi bol bol bu ürünlerden bulmak mümkün. Üreticiler mümkün mertebe bu kesime hitap etmeye çalışıyor. 



    realme Cobble ve Pocket hoparlörler



    realme markasının tanıttığı iki uygun fiyatlı üründen birisi olan realme Cobble Bluetooth hoparlör 5W dinamik ses sürücülerine sahip. Bluetooth 5.0 üzerinden bağlanan ürün oyuncular için 88ms gecikme süresine sahip bir mod da sunuyor. 





    Tek şarj ile 9 saat kullanılabilen ürün USB Tip-C üzerinden şarj ediliyor. Daire şeklindeki gövde IPX5 ile su sıçramalarına dayanıklı. 110Hz-18KHz arasında frekansa sahip olan hoparlör mono ancak ikinci bir Cobble gelirse bu kez stereo oluyor. realme Cobble için 25$ fiyat etiketi belirlenmiş. 



    realme Pocket ise 3W pasif bir sürücüye sahip. Yine ikinci hoparlör ile stereo ses sunabilen ürün 6 saate kadar kullanılabiliyor ve USB Tip-C üzerinden şarj oluyor. IPX5 sertifikası olan ürün için ise 15$ fiyat etiketi mevcut. 

     




    Kaynak:https://www.gsmarena.com/realme_unveils_two_portable_bluetooth_speakers_and_a_gold_color_for_the_realme_buds_air_2-news-50860.php







  • "Realme markasının Cobble ve Pocket kablosuz hoparlörleri bütçenizi zorlamayacak fiyat etiketleriyle en iyi ses kalitesi ile uzun kullanım sürelerine odaklanıyor." seklindeki baslık ilgimicekti ürünleri denemediğimden teknık olarak bırsey diyemicem ama indirimde yarım asgari ücretten bile fazla olan bir cihaz için bütçenizi zorlamayacak fiyat etiketi tanımı nekadar dogru olur bilemedim.
    Ayrıca en iyi ses kalitesi derkende Audio alanında bircok yılların tecrubesini barındıran firma varken.
    https://www.realme.com/tr/brand

    realme Hakkında
    realme, Mayıs 2018'de, e-ticaretin geniş bağlamında hem güçlü bir performansa, hem de modaya uygun bir tasarıma sahip cihazlar sunan bir akıllı telefon markası olarak kuruldu.

    Fırmanın kendisi bile bu konuda iddialı olmazken ki kendilerini cep telefonu firması olarak tanımlıyorlar.

    Neden en iyi ses kalitesi baslıkta vurgulanmıs garıbıme gıttı yazıyı yazan kısının fıkrıyse birsey diyemem herkesın zevkı farklıdır ama bana gore bu tıp urunlere bu fıyatlar ındırımde olmasına ramen cok cok yuksektır tabıkı kurda bunun bir nedeni ama bir yandan oppo fabrıkasındada olsa bu fırma yerlı uretım yapıyor dıye bılıyorum sonucta bu fıyat polııkalarıyla ıslerı zor gıbı duruyor.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.