Şimdi Ara

Realme MagDart ilk ürünleri ortaya çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Realme MagDart ilk ürünleri ortaya çıktı



    Realme markasının Apple MagSafe benzeri bir manyetik aksesuar ekosistemi geliştirdiğine dair ilk işaretler geçtiğimiz haftalarda ortaya çıkmıştı. Şimdi ekosisteme ait ilk ürünler de sızdırıldı.



    Realme MagDart neler sunacak?



    Apple MagSafe ile aksesuar pazarında yeni bir dönemin başladığını gören realme markası Android tarafındaki büyük boşluğu değerlendirmeye karar verdi. Android dünyasının ilk MagSafe rakibi realme’den gelecek. 



    Ayrıca Bkz.Toyota'dan yeni elektrikli SUV konsepti: bZ4X



    Realme MagDart olarak tescili yapılan aksesuar ekosistemi aynı MagSafe Charger benzeri bir yapıya sahip. Muhtemelen uyumlu ilk Realme akıllı telefonunun arka kısmında da daire şeklinde karşılık gelen manyetik bölgesi olacak. 



    Realme MagDart 15W kablosuz şarj özelliği sunuyor. İkinci ürün ise kutu şeklinde ve muhtemelen birden fazla cihazı şarj edebiliyor ancak manyetik olmasının pek bir avantajı yok gibi. Muhtemelen aynı isim altında farklı ihtiyaçlar için sunulacak. Elbette MagDart konseptinin Android ekosisteminde ilgi görmesi de gerekiyor. Aksi takdirde sadece bir deneme olarak kalacaktır.

     



    Realme MagDart ilk ürünleri ortaya çıktı




    Kaynak:https://www.gizmochina.com/2021/07/21/exclusive-first-look-realme-magdart-chargers/







  • Baktılar apple aksesuarlardan parayı kırıyor, biz neden kırmayalım diyorlar. Fakat realme büyük ihtimalle 1-2 amiral gemisi cihazına koyar, sonrada fazla tutmadı diyip bırakır. Android camiasında da pek tutmaz

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.