Şimdi Ara

Recep İvedik 7 [DisneyPlus] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
2.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Ben de beğenmedim. Zaten beklentim yoktu ama bu kadar da kötü olacağını tahmin etmemiştim.

  • mimik oynamadı ama malum partili totosu yaktı diye 9 verdim

  • Kocaman bir HİÇ.

  • İlk 3'leme gibi değil. Yaklaşmıyor bile. Lakin sosyal göndermeleri güzel.

    Puanım 10/6.3

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Film çıktığından beri bedava izlemeye çalışıyorum, bütün linkler kapandı. En son bugun buldum tam izlerken içim rahat etmedi iki paket sigara parasına bir aylık satın aldım. İnsanların emeğini çalmamak için. Gerçekten çok emek harcanıyor. Bu ara sinemaya gidiyorum okadar salona para harcanmış, avm ye kira veriliyor ve izlediğim her film de yedi kişiden fazla görmedim. Herkesin kendi kararı fakat bir bilet 60 tl iken bence şu filmi para verip izlemek çok şey götürmez sizden. İyi seyirler herkese.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu film sinemada izlenecek bir film değil hatta hiçbir Recep İvedik filmi sinemada izlenecek yapımlardan değil zaten. Ama şu film için herhangi bir platforma şahsen para vermem, korsanını izlerken bile kaybolan vaktim için üzülürüm. Yine öyle oldu. Gerçi buradakiler özellikle son filmi kötülemişler ancak önceki filmi de kötüydü ki zaten. Hatta seri genel olarak kötüydü ama 6. film felaketti. Ama bu filmde Şahan diğerlerinden farklı bir şey yapmış. Zaten olmayan komediyi daha da azaltmış, üstüne siyasi mesajlar göndermeler yapmış bol bol. Ama böyle kör göze parmak sokar gibi yapmış, izleyicinin gözüne gözüne sokmuş hani mal olan da anlasın diye. Ama böyle olunca da itici oluyor. Gerçi kitleyi düşününce hak vermiyor değilim. Onun dışında filmde bir sıkıcılık vardı olmayan komediyi de azalttıkları için. Ortalardan sonlara doğru iyice sıktı. Filmi bırakıp telefona daldım şahsen. Şu başroldaki maskülen tavırlı kadın karakter iticilik abidesiydi. İhtiyar adam keza öyle. Çekimlerde oyuncular sanki amatörlerden seçilmiş gibi olmuş ama bu genel Recep İvedik filmlerinin kalitesi zaten. İlk film de böyleydi. Siyasi mesajları dışında vakit kaybı bir yapım, siyasî mesajların zaten farkında olan biri için zaten kayıp.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 12 Aralık 2022; 1:12:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Oyunculuklar rezalet ötesiydi. Ortaokulda konferans salonunda öğrenciler arasında düzenlenen tiyatro, skeçleri anımsattı adeta. Espri, mizah desen yoktu. Her sahnesinde bir mesaj vardı. Hatta çoğu kişi bazı ince mesajları alamamış bile. Yani sosyal medyada gördüğüm o şekilde. Bunun haricinde bariz olarak verilmek istenen mesajlar da vardı. Bu sahnelerde zaten neredeyse altyazı geçecekti zaten. Yani işte. Komedi değil de drama türünde çıkarsaydı daha iyiydi.

  • köyde yarışma bekliyordum sadece atışma gördüm çok güldürmedi sadece şuan ki rant peşinde olanlara hükümete güzel göndermeler yapmış

  • Öznur serçeler çok güzel kadın. Bugünde aşık olduk.

    Film bol göndermeli.

    Puanım 10/6.3

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normalde Recep İvedik sevenleri ve izleyenleri kınayan ekşi sözlük entellerinden biriyim fakat son filmde bol bol hükümet göndermesi var denilince merak ettim. Zira Şahan Gökbakar düne kadar hükümetle birlikte sinema yasası falan yapıyordu. Fakat burada kimse beğenmemiş gibi görünüyor. O yüzden 2 saatimi bu filme heba etsem mi etmesem mi bilemedim  

  • Anna Dewitt kullanıcısına yanıt

    Az yukarıda ciddi ciddi bir spoilerli incelemesini paylaştım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Serinin açık ara en kötü filmi, zamanınıza yazık. Oyunculuk, mizah, senaryo derinliği vs. hiç biri yok. Lise öğrencilerine bu senaryoyu ver, hem daha iyi oynar, hem de daha iyisini yazar. 2 günde 5-6 ara ile filmi ancak bitirdim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siyasi mesaj veren bir film ama bu amaç uğruna Recep İvedik katledilmiş. Tamam serinin hayranı falan değildim ama en azından kafa dağıtmak için bakabiliyordum ama 7. filme 15 dk dayanabildim.

  • Konuyu görmemle yukarıda paylaşmış olduğum incelemenin telif hakkı gerekçesiyle uçurulmuş olduğunu gördüm. Yazık, rezillik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk filmin doğallığı ve güzelliğin hiçbir filminde bulamadım valla.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.