Şimdi Ara

recovery cdsini olusturana helal olsun !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaslar bnde vgn fz 180 eb vaio var bir turlu recovery cd si olusturamadim ..amerikadan aldim laptop u hic bir cd vermedi yainda ama 8 gb lik eisa birimi var anlamadim :S yardimlarinizi bekliyorum.



  • başlat -- programlar -- vaio recovery utility
    den yapılıor. madem amerikadan aldın gerisini yapmak için ingilizcen vardır. 3 tane de dvd gerek tabi cdyle zor olur. zaten cd seçeneği görmedim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _halil_ -- 23 Ekim 2007; 23:37:10 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: _halil_

    başlat -- programlar -- vaio recovery utility
    den yapılıor. madem amerikadan aldın gerisini yapmak için ingilizcen vardır. 3 tane de dvd gerek tabi cdyle zor olur. zaten cd seçeneği görmedim.

    arkadasim anlatamiyorum heralde o kadar ugrastim bulamadim diyorum o kadar kolay olsa bulurdum heralde .ingilizce sorun degil ama recovery ile ilgili hic birsey yazmiyor bende heryeri arastirdim recovery diye bir kelime gecmiyo pc de ..buna baska cozum bulabilen olursa sevinirim.
  • arkadaşım laptop ile verilen kurulum klavuzunu benzeyen haritamsı bir sey var tanım garip oldu ama neyse
    onun ustunde kocaman harflerle yazmışlar

    başlattan help e gel orada link var olmadı

    veya program fles ın altında sony klasoru altında vaio recovery klasoru var oraya bak

    daha olmazsa senin icin arastırayım
  • merhaba, bende de vgn bx 197xp var. virüslerden bir türlü kurtulamadığım ve bilgisayar inanılmaz yavaşlayıp sürekli kitlendiği için bir sinir harbi anında format atarak xp'yi yeniden kurdum. daha sonra aklıma geldi bunun sistem cdsi olması gerekiyor ama öyle birşey çıkmadı diye. sonuç olarak şimdi elimde işletim sistemi yüklü ama diğer programları olmadığı için çalışmayan bir laptop var. system recovery'i öğrendikten sonra yapmak istedim ancak o da px.dll dosyası yok diyerek hata veriyor ve çalışmıyor. ne yapmam gerektiği hakkında bir bilginiz varsa ve paylaşırsanız sevinirim. yoksa hiç istemediğim halde bana servis yolları görünüyor sanırsam:(
  • açılış esnasında sony logosunu gorunce F10 a bas.otomatik olarak recovey patition devreye girer.
    tabi o bolumu silmediyseniz
  • arkadaslar ben de recovery dvd lerini olusturamadim.. olusturma yerine giriyorum ancak basla dedigimde su hatayi veriyor:

    Runtime Error!
    Program:C:/Program Files/Sony/Vaio Recovery/Launcher.exe

    This application has requested the Runtime to terminate it in an unusual way.

    ben ne yaptiysam olusturamadim dvd leri.. ne yapmam gerekiyor? bilgili arkadaslardan ricam beni de bilgilendirmeleri..

    tesekkürler
  • Arkadaslar bende farklı boyutta bır var durum var .recovery bolumu %70 e geldıgıde bır program yukleme hatası yuzunden kalıyor bende vista home pre ve xp kurdum
    ama soyle bır durumda var ubuntu 7.10 ıle recovery bolumunu okuyup 5.43 gb kısmı ntfs lı harddıskıme kopyaladım benım ıstegım burdan 2 dvd lı bır kurma dvd sı yapmak bunun ıcın bır bılgısı olan varmı acaba ya dıger sonylerde programlar yuklensın mı dıye secenek gelıyormus bende yok hepsını yuklemeye calısıyor ama basarılı olamıyor modelı vgn-sz430n simdiden yardımlarınız ıcın tesekkurler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.