Şimdi Ara

Recovery Disk Yükleme Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar bende vaio VPCF13S0E var. Format atmak istediğimde Recovery cd ler ile ilgili bir sorunum oluştu .Ben şimdi hdd deki recovery bölümünü sildim format attığım için yeniden ultimate x64 kurdum. İlk başta bilgisayarı ilk aldığımda oluşturduğum recovery disklerle kurulum yapmaya çalıştım. Bütün forumlarda ilk recovery cd sinden boot ettiğimizde kurulumun otomatik olarak başladığındAn bahsediyordu . Bende aynen başlattım beyaz çubuğun ilerlediği windows dosyaları yükleniyor sayfası geldi.Daha sonra birkaç seçenek karşıma geldi . Seçeneklerin hepsini denedim yüklemeyi ilerletemedim bir türlü. Sorunun nerde olduğunu nasıl devam etmem gerektiğini bir türlü çözemedim. Bende sıfırdan yeni windows 7 kurdum ondada fn problemleri sata driver problemleri falan çıktı. Recovery diskleri sony vaio da cd den boot ederek nasıl yükleyebileceğimizi resimli anlatan bi döküman falan varmıdır acaba.

    İlk aldığımda bilgisayarın recovery cd lerini oluşturdum. Boot ayarlarında cd sürücüyü birinci sıraya alıyorum . 1. recovery disk ile başlatıyorum karşıma linkteki recovery seçenekleri çıkıyor


    http://windows.microsoft.com/tr-tr/windows7/What-are-the-system-recovery-options-in-Windows-7

    Bu seçeneklerden hepsini inceliyorum ama devamında ne yapacağımı bulamadım bir ilerleme kaydedemedim bu pencereden sonra ne yapmam gerektiği konusunda ve elimdeki recovery cd ler ile nasıl format atabileceğim konusunda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hemoglobin -- 3 Haziran 2012; 9:22:30 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.