Şimdi Ara

RECOVERY SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • DELL İNSPİRON 14R 1441 İ5 MAKİNEYE TÜRKÇE WİN7 ENTERPRİSE YÜKLEDİM(RECOVERYİ SİLMEDEN). TEKRAR ESKİ WİN7 Yİ KURMAK İSTEDİM FAKAT RECOVERY TUSU CALISMIYOR(RECOVERY DİSKİDE OLUŞTURMAMIŞTIM)
    FORUMDAKİ DİĞER YÖNTEMLERİ DENEDİM FAKAT SORUNU HALLEDEMEDİM. (CİHAZI USA DAN ALDIM. KULLANIM KLAVUZUNA GÖRE RECOVERY TUŞU CTRL+F8)
    LÜTFEN ACİL YARDIM...



  • kurmuş olduğunuz win7 ile recovery yapamazsınız orjinal sistemiyle yapabilirsiniz kurarken bilgisayarın altındaki win7 anahtarıylamı kurdunuz bu durumda orjinali haline gelir. eski haline getirmek istiyorsanız orjinal işletim sistemi yada dediğim şekilde kuracağınız sistemi orjinal hale getirin.
  • Sorunum orjinallesmesi degil sistemde kurulu olan recoveryden formatlamak ve ilk haline getirmek. Yapmak istememin nedeni de wifi adaptorunu ve klavyede ki fonksiyon tuslarini calistiramadim. Driverlar sistemle uyumlu degil dedigi icin yukleyemiyorum da. Sistemdeki recovery i kullanma sansim varmi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar biri de bana yardımcı olsun dell inpiron bilgisyarımda C diskini böldüm daha sonra fabrika ayarlarına dönmek istediğimde hata verdi sürekli hata veriyor. C diskini birleştirdim ama genede recovery yapamıyorum bunu nasıl çöze bilirim fabrika ayarlarına dönmek istiyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: özkan47

    arkadaşlar biri de bana yardımcı olsun dell inpiron bilgisyarımda C diskini böldüm daha sonra fabrika ayarlarına dönmek istediğimde hata verdi sürekli hata veriyor. C diskini birleştirdim ama genede recovery yapamıyorum bunu nasıl çöze bilirim fabrika ayarlarına dönmek istiyorum

    http://www.enpedi.com/2012/02/dell-format-rehberi.html
    Faydalı olabilir sanırım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.