Şimdi Ara

Recovery Ustaları | EasyRecovery & GetDataBack ## Dosya Kurtarma Resimli Anlatım (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
262
Cevap
11
Favori
249.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -_LazkopaT_-

    http://www.ressim.net/show.php/2212386_adsiz.jpg.html

    Ben bu hatayı alıyorum.Nedeni nedir?


    kaynak bölüm ile kurtarılacak dosyaların kaydedileceği hedef bölüm farklı sürücü bölümlerinde olmalı.. mesela d:/ sürücüsünden dosya kurtarırken hedef bölüm d:/ sürücüsünden farklı bir sürücü olması gerekiyor.. neyse ki sorunu çözmüşsünüz..




  • beyler EasyRecovery Professional v6.0ın full sürümü lazım arkadaşlar.. biri yardımcı olsa..
  • 1 TB Seagate harici SATA2 diski arkadaşım veri transferi yaparken USB'den çıkarmış direkt. Şimdi HDD'yi PC'ye takınca Aygıt Yöneticisi'nde görünüyor ancak Bilgisayarım'da görünmüyor. Bilgisayar - Yönet - Disk Yönetimi penceresine gidiyorum mause ikonu dönüp duruyor, kasılıyor sanki. Tanısa da "Bu diski kullanabilmeniz için biçimlendirmelisiniz" yazıyor. HDD'yi kutusunun üzerindeki güç tuşundan kapatır kapatmaz Yönet penceresi diskleri listeliyor hemen. EasyRecovery de görmüyor diski. Önce programı çalıştırıyorum sonra diski takıyorum "Searching media" gibi bi mesaj beliriyor takılıyor orda, HDD'yi kapatıyorum, açıyorum tekrar bu kez görüyor program diski. Ve sadece RAW kurtarma modu çalışıyor. Kısacası diskin büyük bi sorunu var görünüyor. GetDataBack'de tarama yaptırdım, bir dolu "Error 55" hatası verdi. Son çare servise göndermek gibi..




  • diski kutudan çıkarıp kasaya takın deneyin.. raw olduysa bunla dene GetDataBack for NTFS diskte fiziksel sorun yoksa tak tak diye kafa vurmuyosa..
  • harici harddiskimde bazı dosyalar kayıp. ya da benim bilgisayarım görmüyor bunları. bu programı kurdum ancak format recovery bölümüne geldiğimde sol tabloda hiç bir şey görmüyor. previous file system'den farklı seçenekleri deniyorum, yine bir şey yok. nerede hata yapıyorum?
  • Easy Recovery Professional 6.12 Windows 7 de hata verip kapanıyor. Düzeltmenin yolu var mı? Uyumluluk menusunden XP yi seçmek de işe yaramıyor.
  • beyler get databack 4.01 serial lazım olan varsa pm lütfen
  • Easy Recovery 2 saate yakın dahili hard diskimi(180gb) scan yaptı. Bulduğu dosyaları saatler süren bir işlem ile harici hard diskime kaydetti.. Ama bu dosyların hiç biri açılmıyor.. Fotoğraf görüntülenemiyor, video oynatılamıyor, rar içi boş, vs...

    Bulduğu çoğu dosya LOSTFILES olarak bulundu.. Bu LOSTFILES kurtarılamayan dosyalarmıdır? Olayın mantığını çözemedim.. Madem ben bu dosyaları kullanamayacam , bulupta kenarda klasör klasör yer kaplamasının ne manası var?


    Madem bulunabiliyor.. Yani boyutlarında herhangi bir değişiklik yok.. O halde bir şekilde bu dosyaları kurtarabilmemiz gerekmiyor mu?


    Windows recovery dvd si daha önceki yüklememde diskleri ayarlayabilmeme imkan vermişti. Ancak son yaptığımda bana diskleri sormadan kafasına göre formatladı..

    İnsan başına gelmeyince bazı şeylerin farkına varamıyor..

    Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar..




  • arkadasın 1 tb hariciye format atacam derken benim dahili (arşiv diskimi sistem kurulu değil üzerine) hddye format attım bir güzel. şimdi bir sürü veri kurtarma programı var ancak genelde kurtardıkları bütün veriyi cümbür cemaat bi klasörün yada işte kendince bir düzende kurtarıyor, ama bana asıl lazım olan; benim dosyalama düzenimin aynısı olacak sekilde kurtarabilmek, çünkü bahsettiğim veri 500 gb, yani bunları en bastan düzene sokmak ölğm olur bana.

    hangi program bu dediğimi net sekilde yapabiliyor acaba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cenkozgen

    arkadasın 1 tb hariciye format atacam derken benim dahili (arşiv diskimi sistem kurulu değil üzerine) hddye format attım bir güzel. şimdi bir sürü veri kurtarma programı var ancak genelde kurtardıkları bütün veriyi cümbür cemaat bi klasörün yada işte kendince bir düzende kurtarıyor, ama bana asıl lazım olan; benim dosyalama düzenimin aynısı olacak sekilde kurtarabilmek, çünkü bahsettiğim veri 500 gb, yani bunları en bastan düzene sokmak ölğm olur bana.

    hangi program bu dediğimi net sekilde yapabiliyor acaba?


    bildiğim kadarıyla klasör halinde kurtarma yapan recovery yazılımı yok.. fakat Recover My Files bulduğu aynı tür dosyaları tek bir klasöre alarak kurtarma yapabiliyor..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eadal

    Easy Recovery 2 saate yakın dahili hard diskimi(180gb) scan yaptı. Bulduğu dosyaları saatler süren bir işlem ile harici hard diskime kaydetti.. Ama bu dosyların hiç biri açılmıyor.. Fotoğraf görüntülenemiyor, video oynatılamıyor, rar içi boş, vs...

    Bulduğu çoğu dosya LOSTFILES olarak bulundu.. Bu LOSTFILES kurtarılamayan dosyalarmıdır? Olayın mantığını çözemedim.. Madem ben bu dosyaları kullanamayacam , bulupta kenarda klasör klasör yer kaplamasının ne manası var?


    Madem bulunabiliyor.. Yani boyutlarında herhangi bir değişiklik yok.. O halde bir şekilde bu dosyaları kurtarabilmemiz gerekmiyor mu?


    Windows recovery dvd si daha önceki yüklememde diskleri ayarlayabilmeme imkan vermişti. Ancak son yaptığımda bana diskleri sormadan kafasına göre formatladı..

    İnsan başına gelmeyince bazı şeylerin farkına varamıyor..

    Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar..


    başka yazılımlarla deneyebilirsiniz ama sanırım sonuç değişmeyecektir.. kurtarılmış olmasına rağmen çalıştırılamayan dosyalar zaten zarar gördüğü için çalıştırılamıyor.. dosya boyutu aynı olsa da bu durum o dosyanın bozulmadığı anlamına gelmez.. fakat yine de farklı yazılımlar denemekte yarar var..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ponacokon

    harici harddiskimde bazı dosyalar kayıp. ya da benim bilgisayarım görmüyor bunları. bu programı kurdum ancak format recovery bölümüne geldiğimde sol tabloda hiç bir şey görmüyor. previous file system'den farklı seçenekleri deniyorum, yine bir şey yok. nerede hata yapıyorum?


    Disk Yönetiminden bahsettiğiniz diske bakın.. hepsi veya bir bölümü RAW formatında olabilir.. eğer raw formatında ise format recovery seçeneğinde diskin görünmemesi normal.. eğer bahsettiğim gibi bir durum var ise raw recovery seçeneği ile diski taratın.. fakat baştan söyleyeyim biraz uzun süren bir taramadır bu..

    şu an yanlışlıkla biçimlendirmeye başlayıp hemen durdurduğum halde raw formatına dönüşen harici diskimi taratıyorum.. 320gb lık diskin tarama süresi yaklaşık 6 saat..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: credo

    1 TB Seagate harici SATA2 diski arkadaşım veri transferi yaparken USB'den çıkarmış direkt. Şimdi HDD'yi PC'ye takınca Aygıt Yöneticisi'nde görünüyor ancak Bilgisayarım'da görünmüyor. Bilgisayar - Yönet - Disk Yönetimi penceresine gidiyorum mause ikonu dönüp duruyor, kasılıyor sanki. Tanısa da "Bu diski kullanabilmeniz için biçimlendirmelisiniz" yazıyor. HDD'yi kutusunun üzerindeki güç tuşundan kapatır kapatmaz Yönet penceresi diskleri listeliyor hemen. EasyRecovery de görmüyor diski. Önce programı çalıştırıyorum sonra diski takıyorum "Searching media" gibi bi mesaj beliriyor takılıyor orda, HDD'yi kapatıyorum, açıyorum tekrar bu kez görüyor program diski. Ve sadece RAW kurtarma modu çalışıyor. Kısacası diskin büyük bi sorunu var görünüyor. GetDataBack'de tarama yaptırdım, bir dolu "Error 55" hatası verdi. Son çare servise göndermek gibi..


    şu an bende de aynı sorun var.. recover my files ile taratıyorum şu an diski hata vermedi henüz.. bence bir de recover my files yazılımını deneyin.. fakat az evvel dediğim gibi çok çok uzun sürüyor haberiniz olsun.. sizinki 1tb olduğuna göre complete raw recovery en azından 10 saat sürecektir sanırım..




  • Selam arkadaslar benim durumum vahim. 2 adet .ODT ve 1 adet .txt dosyam vardi. Bunlari Easeus data recovery programi ile buldum. SILINMISLER
    KI MUHTEMELEN VIRUS SILDI! Fakat, kaydettikten sonra bakiyorum icerik OKUNMAZ HALDE! Bana icerigini de kurtaran program/uyg. lazim.
    Lutfen yardim!
  • takip. teşekkürler
  • gordugum en etkili.program handy recovery benim

    hic bir zaman %100 veri kurtarma olamaz..bu programla bir bakin.umarim kurtarabilirsiniz
  • R-Studio
  • teşekkürler
  • Merhabalar;
    Öncelikle paylaşımlarınız için çok teşekkür ederim,
    Ben de hata yaptım ve laptopun yedeğini alayım derken USB HDdeki yaklaşık 500 GB lık 6 senelik bilgilerim format sonrası gitti.
    Easy recovery 3 gün de hiç kapatmadan bilgileri geri getirdi ama tam kurtar dedğimizde TRIAL olayı çıktı karşımıza bu konuda, çözümü olan bir arkadaş varsa çok makbule geçecektir.
  • arkadaşlar EasyRecovery kullanıyorum kurtarma yapcagım bölümü seçip next dedikten sonra determining block size die bi yazı çıkıyo ve böyle kalıyo ne yapmam gerekli acil yardım edin lütfen
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.