Şimdi Ara

Recruit A Friend

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yeni gelen yama ile, hearthstone oyununa arkadaşlarınızı davet edebiliyorsunuz. Bu davetin her iki tarafada bazı avantajları bulunuyor.

    Davet eden kişi, davet ettiği 4 oyuncunun bütün herolarda toplam 20 levele ulaşmasının üzerine, her oyuncu için klasik bir kart paketi alıyor. Yani toplamda 4 klasik kart paketi almanız mümkün. Ayrıca davet eden kişi, davet ettiği ilk oyuncu 20 levele ulaştığında Shaman için Murloc Morgl The Oracle herosunu alıyor.

    Davet edilen oyuncularsa, bir klasik kart paketini ücretsiz olarak alabiliyorlar.

    Bu daveti gerçekleştirmek için, oyuna girdikten sonra arkadaş listenizi açın ve listenin sağ alt köşesindeki el simgesine tıklayın. Gelen pencerede Recruit Friends e tıklayın ve açılan penceredeki bağlantıyı kopyalayın. Bu bağlantıyı, davet edeceğiniz arkadaşınıza gönderin ve kendisi bu bağlantıyı kullanarak hearthstone hesabını oluştursun. Daha sonra oyuna girince ücretsiz kart paketini alacaktır. 20 levele ulaştığındaysa Morgl herosu ve ücretsiz kart paketi size gelecektir. Bunun ardından diğer 3 arkadaşınızında 20 levele ulaşması durumunda, 3 kart paketi daha ücretsiz olarak hesabınıza eklenecektir.







  • Ben bir kişiye yaptım ama o kişi 20 level üstüydü kart paketi kazandı falan dedi ama ne kart paketi ne hero. Ne yapayım şu durumda? Henüz 20 level olmamış biri olması şart mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: İronik Adam

    Ben bir kişiye yaptım ama o kişi 20 level üstüydü kart paketi kazandı falan dedi ama ne kart paketi ne hero. Ne yapayım şu durumda? Henüz 20 level olmamış biri olması şart mı?

    birilerini oyuna başlatacaksın ki adamlarda sende kazanacaksın
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.