Şimdi Ara

Redmi'den Snapdragon 855 ile güçlendirilmiş uygun fiyatlı amiral gemisi geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
1.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Xiaomi’nin yeni alt markası Redmi, ilk akıllı telefonunu dün tanıttı. Redmi Note 7 olarak lanse edilen cihaz 48 megapiksel arka kamera ve uygun fiyatla geldi. Xiaomi’nin CEO’su ve kurucu ortağı Lei Jun, son açıklamalarıyla Redmi’nin bir sonraki telefonunun Samsung ISOCELL GM1 sensörü yerine 48 megapiksellik Sony IMX586 görüntü sensörü ile gelebileceğini ortaya koydu.

     

    Ayrıca Bkz.Redmi Note 7 tanıtıldı: 48 MP kamera ve uygun fiyat
    Deneyimli yöneticinin bahsettiği telefon bu ilkbaharda piyasaya sürülmesi beklenen Redmi Note 7 Pro olabilir. Sosyal medya hesabı aracılığı ile Xiaomi fanları ile etkileşime giren Jun, yeni markanın aynı zamanda bütçe dostu amiral gemisi telefonlar üreteceğini ve bunlardan birinin Snapdragon 855 yonga setine sahip olacağını ifade etti.

     


    Redmi neden bağımsız bir marka oldu?


    Xiaomi CEO’su ayrıca yeni bir alt marka oluşturmalarının ardındaki mantığı da açıkladı. Bu stratejinin, Mi markasının özellikle premium amiral gemisi cihazlara odaklanmasına izin vereceğini söyleyen Jun, uygun fiyatlı akıllı telefon segmentinin Redmi tarafından yönetileceğini ve POCO'nun hesaplı amiral gemileri çıkarmaya devam edeceğini belirtti.







  • Anlaşıldığı üzere Xiaomi uygun fiyatlı sınıftan çıkışının birinci ağızdanda duyurusu budur.

  • Xiaomi diğer markalarla rekabetçi olmak isteyebilir. Redmi ve Poco alt markalarnı da diğer segmentler için yönlendirir ve yine segmentine göre fiyatlandırma ile kullanıcılar mutlu olmaya devam eder. En azından Redmi Note 7 modelinin sunduğu özellikler ve fiyatı bunu açıkca gösteriyor.

  • Xiaomi bu yazılım desteği ile premium olmayı hak etmiyor. Redmi ile yolumuza devam edeceğiz herhalde

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Redmi Note 5 Pro'yu alalı 6 ay bile olmadı. Ne ara Redmi Note 7 çıktı? Güzel de gözüküyor doğrusu.

  • Akbaba89 kullanıcısına yanıt
    Biraz daha ayrıntı verir misin ne gibi Bi eksiği var yazılımsal olarak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oppo - realmeü huawei honor vs gibi bunlar da kendi içinde bölünmüş gibi :) ama mi serisinde 855 kullanılmamışken redmi ye onu verirlerse pek hesaplı alt marka olarak kalmaz gibi.
  • Sizin cihaz 2018 şuabatta çıkmıştı aradan 1 yıl geçmiş normal yani. Zaten 6 aylık süreçlerde yeni model çıkartmaya başladılar.

  • Xiaomiseverim X kullanıcısına yanıt
    Eski cihazlara verilen güncellemelerde çok fazla bug var. 1 Yıl ve üzeri cihazlarda buglarla uğraşıyorsunuz ve yeni cihazları alıp kullandığınızda cidden hak veriyorsunuz. Aynı donanım olsa bile yeni cihaz daha performanslı ve bugsuz şekilde çalışıyor.

  • interwap kullanıcısına yanıt
    Zaten bu kadar büyümenin kaymağını yiyelim dediler bölünmeye gittikleri çok belliydi. Redmi okunusu daha kolay gibi bu yüzdende bölme olmuş olabilir çok teori üretilebilir.

  • damn2u kullanıcısına yanıt
    Fiyatı belli değil ki ve uygun olur mu bilemeyiz çünkü 855 var ve piyasaya çok ucuz olarak girmeyebilir.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: intel7mix

    Zaten bu kadar büyümenin kaymağını yiyelim dediler bölünmeye gittikleri çok belliydi. Redmi okunusu daha kolay gibi bu yüzdende bölme olmuş olabilir çok teori üretilebilir.
    Ülkemizde pek göremesekte tasarım olarak Oppo, Vivo ve Realme ile tasarım anlamında rekabet edebilmem içinde bir adım olabilir. (Fiyatı ayrı tutarsak) Çünkü bu markaların zilyon tane damla çentikli ve arkası cafcaflı ürünü var. Xiaomi cephesi yeni yeni bu tasarınları kullanmaya başladı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • interwap kullanıcısına yanıt
    Yeni moda neyse takip etmek zorundalar. Yeni modalar her zaman çok satar. Güzel olsada güzel olmasada, çentik gibi. Xiaomi çabuk ayak uydurması tüketici açısından hem iyi hem kötü yorumlanabilir. Birazda tüketiciye kalıyor bu işler.
  • intel7mix kullanıcısına yanıt
    Mi 5s plus ve mi max cihazları var ikisinde de bi sorun göremedim sizde bir bug olabilir mi yani cihazınızda sorun olabilir mi anlamında
  • Xiaomiseverim X kullanıcısına yanıt
    redmi note 4 cihazından bahsediyorum. Kendim kullanmıyorum ama kullanan kişilerin yorumları bu yönde ve doğru olduğunu düşünüyorum. Yeni cihaz satmak için elinden geleni yaparlar. Çok fazla cihazın olması yazılım konusunda kötü yola gidiyor. Xiaomi de bu yola girdi, yılda birden fazla cihaz çıkarıyor ve şuan acısını tüketici çekmeye başladı. İlerleyen zamanlarda daha beter olmamasını umuyorum.
  • intel7mix kullanıcısına yanıt
    Xiaomi de bunun farkında ki redmi yi ayırdı pocophone diye ayrı marka çıkardı bence sorunu bu şekilde aşabilirler ama gerçekten çok fazla cihazı var haklısın
  • Xiaomiseverim X kullanıcısına yanıt
    Bu kadar bölünme getirisi var mı veya götürüsü var mı ayrıca tartışma konuları.
  • Ya arkadaş ben millete Xiaomi'yi zor anlatırken poco çıktı üstüne bir de redmi çıktı. Xiaomi de Huawei gibi alt marka çıkarıp Xiaomi telefonları premium diye yüksek fiyatla kitleyecek anlaşıldı

  • hem ticari hem de isim karışıklığını engellemek adına diye düşünüyorum. Çünkü note 6 proya çokça mi6 pro diyen duydum. Mi6 pro varken mi6 alınır mı değilmi :)...

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.