Şimdi Ara

Redmi Turbo 3'ün arka tasarımı ortaya çıktı: Özellikleri neler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Redmi Turbo 3'ün arka tasarımı ortaya çıktı: Özellikleri neler?
    Xiaomi, geçtiğimiz günlerde yeni Redmi Turbo serisini duyurmuştu. Yüksek performansı nispeten uygun fiyatlarla sunacak olan Turbo serisi Redmi K serisinin altına konumlanacak. Serinin ilk telefonu olan Redmi Turbo 3'ün arka tasarımını ve kamera yerleşimini gösteren görseller ortaya çıktı.



    Redmi Turbo 3'ün arka tasarımı ortaya çıktı: Özellikleri neler?
    Fotorğraflarda Redmi Turbo 3'ün ilginç arka kamera adası tasarımına sahip olduğunu görüyoruz. Sol tarafta iki büyük kamera dairesi yer alıyor. Kameralardan birinin OIS destekli 200 MP çözünürlüğünde lense sahip olacağı iddia ediliyor. Orta kısımdaki küçük dairede ise makro lensin yer alacağı belirtiliyor. Sağ üstte halka şeklinde LED flaş ve onun altında ise Redmi yazılı yuvarlak tasarım detayıyla simetrik bir tasarım oluşturulmuş.



    Ayrıca Bkz.Neredeyse hazır: Galaxy Z Fold 6'nın pil kapasitesi ortaya çıktı



    Redmi Turbo 3 muhtemel özellikleri



    Redmi Turbo 3, daha önce ortaya çıkan Geekbench bilgilerine göre Qualcomm'un yeni çipseti Snapdragon 8s Gen 3 ile gelecek. Çipsete 16 GB'a kadar RAM eşlik edecek. 120 Hz destekli 6.67 inç OLED ekrana sahip olacağı söylenen telefon, 90 Watt hızlı şarjı destekleyen 5500 mAh bataryayla gelecek.



    Redmi Turbo 3'ün bu ay içinde Çin'de piyasaya çıkması bekleniyor. Küresel pazarlara ise Poco F6 ismiyle geleceğine ilişkin haberler bulunuyor.



     




    Kaynak:https://www.gizmochina.com/2024/04/05/redmi-turbo-3-design-render-images/







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.