Şimdi Ara

REEDER P10 DOKUNMATİK LENS DEĞİŞİMİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • REEDER P10 MARKA TELEFON KULLANMAKTAYIM.İKİ HAFTA ÖNCE DOKUNMATİK LENSİ(DIŞ CAMI) KIRILDI.İÇ EKRANDA HERHANGİ BİR SORUN BULUNMAMAKTADIR,TELEFON BANA NERDEYSE EKRAN FİYATINA MAL OLDU,EKRAN DEĞİŞİMİ YAPMAK MANTIKLI GELMİYOR,BU MODELDE EKRAN DEĞİŞİMİ OLMAKSIZIN DIŞ CAM DEGİŞİMİ YAPILABİLİYOR MU?VARSA BU KONUDA YARDIMCI OLABİLECEK YERLER VEYA SİTELER HAKKINDA BİLGİ VEREBİLİR MİSİNİZ?TELEFON BANA NERDEYSE EKRAN FİYATINA MAL OLDU,EKRAN DEĞİŞİMİ YAPMAK MANTIKLI GELMİYOR,



  • https://youtu.be/q_GQ1S6o-ss



    Bende de böyle oldu 450 tl istiyorlar yaptırmadım bi yıl daha idare edip at çöpe gitsin reeder pişmanlıktır rezilliktir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • olay reeder la ilgili değil ki,dış camını istemeden de olsa ben kırdım,samsung galaxy note 2 telefonumda da aynısı oldu,dış camı kırıldı,iç ekran sağlamdı.Yaptırmak istedim,öyle yapamayız,ekran değişecek dediler,sadece ekranı 400 tl idi,dış cam değişitirelim dedik,arkadaş dış camı ayırayım derken iç ekranı da kırdı.olay samsung,apple yada reeder değil tüm telefonlarda ekranda zarar varsa en az 300 tl cebinizden çıkıyor.samsung galaxy s7 edge için 1200 tl ücret istediğini duyunca şok olmuştum...şimdi aynı mantıkla samsung pişmanlıtır,rezilliktir mi demeliyim!!!!
  • Kardeşim haklısın ekranı kırdıktan sonra en az 350 gözden çıkaracaksın ama attığım linkteki videoyu izler misin kendi telefonum şu an parlaklık ortada kullanabiliyorum artık kısınca bozuluyor gözüm kör olacak yakında parlaklıktan bunun neresi kullanıcı hatası ki tutup bana düşürmüşsün ezik var telefonda dediler ama bahane ettikleri ezik telefon böyle olduktan 1 ay sonra olmuştu. Güncelleme gelince düzelir yazılımsaldır diye bekledim beklemez olaydım. Üstüne düşürüp adamlara bahane verdim. Adım gibi eminim ki bu benim sorunum benden kaynaklı değil. Ekran kırılsa cam çatlasa paşa paşa ödemek zorundayız biliyorum. Demek istediğim şu linki bir incele. Parlaklık kısıkken bozuluyor açınca düzeliyor parlaklık açıkken de bozuk olsa diyeceğim ki tamam ben ekranı bozdum. Aynı şeyi müşteri hizmetlerine de söyledim kem küm etti bol ııı lı cümleler kurdu uydurdu sen yapmışsın parlaklık kısınca temassızlık oluyor bilmem ne demeye. Yerler mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >








  • Bu urun ama bunu mevcut telefona nasıl takacagiz yani ekran ile on cam kırılmadan ayrilabiliyor mu? Benim sadece on cam (lens dedikleri) kısım çatlak,ekran sağlam(,zaten su an reeder p10 ile yaziyorum)bunun değişimi Türkiye de yapan yer var midir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özel bir tamircisi olduğunu sanmıyorum hocam. Ama internette böyle satılıyorsa illa ki yapılıyordur diye düşünüyorum. Bence en iyisi yaşadığınız şehirde iyi bir telefoncu bulun ve oraya sorun. Ama dikkat edin gerçekten iyi bir yer olmasına çünkü ben discovery cihazımın şarj soketi yaptırmaya götürmüştüm komple dokunmatik ekranı bozmuşlardı onu yapıp. Bence bir gidip kaliteli bir telefon tamircisine sormalısınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.