Şimdi Ara

Reeder p10s nasıldır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
2
Favori
1.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba.Marka takıntılıysanız devamını okumanıza bile gerek yok.

    Reeder P10s fiyatına göre gayet iyi bir cihaz.Açıkçası hoşuma gitti ve almayı düşünüyorum. Nasıl bir cihazdır sizce?



  • muhammet1160 M kullanıcısına yanıt
    Cihaz kagıt üstünde gayet iyi fiyatına göre ama herkesin tereddütü güncelleme ve teknik servis... YAni bu konularda genel bir kanı oluşmadı sanırım daha. herkes tecrubesi olanlardan iyi yada kötü birşeylerduymak istiyor acıkcası durumbu :)
  • oskurrr kullanıcısına yanıt
    6.1'le geliyormuş. Hocam android 10'a kadar idare eder o beni :) Ben de teknik servisten korkuyorum .Belki başka bir model önerebilirsin. Cevabın için sağol hocam.
  • muhammet1160 M kullanıcısına yanıt
    VAlla insan yeni telefon alınca yazılımdaki yenilikleride istiyor. BEn gm5 aldım neden yan yeni telefon aluyorsun 3 gün 6 ay 1yıl geçiyor yeni birşey cıkıyor daha az paraya alan insanlar alıyor, daha kötü cihazlar alıyor sen alamıyorsun :) Ha ucuyormu kacıyormu belki hayır ama ben acıkcası isitiyorumyani güncelleme iyi birşey alınca sende istersin emin ol :)

    Diğer yandan yetkililerden birinin acıklamasında 7 alacak demiş genelde 1 güncelleme alıyor tüm cihazlar ama kuşkuyla bakılan bir cihazda bunun acıklanması iyi birşey.

    1600 tl civarı iin acıkcası bir fikrimyok çok arada bir fiyat. ya biraz altı ya biraz üstü tavsiye edilecek muhtemelen... o fiyat aralıgını yakından takip eden arkadaşlar öneride bulunacaklardır muhtelen
  • oskurrr kullanıcısına yanıt
    Umarım alır o zaman güncellemeleri :) GM 5 i ben de düşünüyordum. Güzel cihaz doğrusu. Android 10'a kadar yolu var :) Güle güle kullan hocam. :)
  • muhammet1160 M kullanıcısına yanıt
    SAolasın valla inşallah sende aldıgın cihazdan memnun kalırsın. Bizde 2 yıl google desteği 7 ve sonraki cıkacak ismi ne olursa oluda alırız sonrası Allah kerim bakalım 2 yıl sonra düşünürüm orasını ...

    Android 7yi p10s de kışın alacagını söylemiş yetkili 1 yıl bekletmemesi iyi bence cihaz diğer ürünleregöre biraz daha pahalı oldugundan buna ilgi alaka daha fazla olur muhtemelen. Neyse ben konuyu kirletmiyim boş yere. Kolay gelsin sana
  • muhammet1160 M kullanıcısına yanıt
    Bende almayı düşünyordum fakat kararımı değiştirdim xiamoi mi 5 alacağım özellikleri daha iyi ve dahada ucuz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lastfilth -- 12 Ağustos 2016; 11:55:55 >
  • bayramdan sonra alacağım 1 ay sonra tamamen nasıl bulduğumu yazarım.
  • Cihazı 1 hafta önce aldım Mükemmel görünüyor , Bu fiyat Bandında bu özellikte bir cihaz almak Çok güç ,bir Arkadaşımın Tavsiyesi üzerine aldım Gerek şarj Gerek Stabil çalışması beni Cezbetti zaten Tabletlerinide duymuştum uygun fiyatta çok güzel çok sağlam olduğunu , Eğer hızlı VE sağlam bir Telefon düşünüyorsanız hiç düşünmeyin alın derim ..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kagit ustunde iyi ama uzun kullanan birine sormak lazim.
    Telefonlari sorunlari 1-2 haftada belli olmuyor maalesef.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cihaz gioneenin ürettiği s6 modeli cihazdır. cihaz hakkında bu şekilde daha fazla bilgi bulabilirsiniz. kılıf cam filmi vs bu modele göre bakarsanız daha rahat bulursunuz aksesuarlarını yedek parçalarını vs.

    http://www.gsmarena.com/gionee_s6-7754.php
  • Fiyat performans olarak tercih edebilecegin cihazlarin basinda geliyor parmak izi okuyucusu gayet stabil kasasi saglam super amoled ekrani ve gorilla glass 4 olmasi büyük artilarindan sadece bir kaçı.P10s diyafram açıklığı 1.8 ayni zamanda Ultrapiksel modu ile 80mp baskı alma imkanınız mevcut.Bir cok telefonda olmayan 3D touch bile mevcut. P10s type-c kullandığından dolayı veri aktarım hızı 10 kat daha iyidir. Saniyede 1.32 Gb veri aktarım hızına sahiptir.Helio P10 islemci kullanir hizli ve performansi gayet iyidir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özelliklerine göre iyi ama kullanan birisi açıklık getirmesi lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.5 aydır Reeder P10S kullanmaktayım.

    Artıları
    - Isınma sorunu yok.
    - Foto ve video çekimi çok başarılı.
    - Çok hızlı şarj oluyor ve 3 günde 1 şarj etmeye ihtiyaç duyuyorum.

    Eksileri
    - Umarım arıza çıkarmaz. Arıza çıkarması durumunda servis konusunda ciddi tereddütlerim var.
  • Arkadaslar bu cihaz son zamanalrda gordugum en uygun amiral gemisi.bu fiyatlarda boyle bir cihaz bulamazsiniz.performans olarak da gercekten cok ust duzey.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba p10s kullanıcısı olarak kesinlikle tavsiye ederim s7 g5 ve diğer firmaların ust segment cihazlarindan daha iyi bir performans cihazi kamera konusunda 1.8 f lens ve super amoled panel ile cok daha iyi bir kamera kullanıma sağlıyor stabillik konusunda uzerine cihaz daha kullanmadim fiyat 1600 persofmans 3000 KESİNLİKLE TAVSİYE EDERİM 3D TOUCH KEYFİ ANDROİDDE YASAYİN
  • P10s fiyatına göre performans oranı en iyi ürün, rahatlıkla alınır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam cihazı satın aldın mı bilmiyorum ama güncelleme konusunda feedback alıp o şekilde fix güncelleme bile yapıldığını duydum. Adamlar cihazın arkasındalar.

    Zaten en büyük sorun bu tarz yeni markalarda bu değil mi? Ürünü çıkar sonra yenisini çıkar sonra yenisi ilk çıkardığın nerede yok tarih. P10s durmadan güncelleme alıyor birde yeni büyük sürümde bile alacaktır diye düşünüyorum.

    Özellikleri de gayet iyi (kullanmış biri olarak söylüyorum) eğer almadıysan eahatça alabilirsin cihazını.

    Şimdiden hayırlı olsun...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihaz fiyatına göre çok çekici duruyor, doğrudur. Ancak sanki bir tek bu konuya yazılmak için açılmış üyelikler var, arada firmalar yapıyor bu tarz şeyler, görüyoruz. Dikkatli olmakta fayda var.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.5 aydır Reeder P10S kullanmaktayım. Artıları + Isınma sorunu yok.Foto ve video çekimi çok başarılı.Çok hızlı şarj oluyor ve 3 günde 1 şarj etmeye ihtiyaç duyuyorum. Başka bir kuşkum dahi yok rahatlıkla kukkanabilecegimiz bi telefon...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.