Şimdi Ara

Reeder ReeKiddo2 Akıllı Çocuk Saati Tanıtımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
2
Favori
5.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu konuyu yeni çıkmış olan Reeder Kiddo 2 saat hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler ve tecrübesi olanların paylaşabilmeleri için oluşturdum. Anlaşılması zor şekilde Reeder kendi web sitesinde bu saati tanıtmıyor, sadece takip programı için bir blog yazısı, Youtube kanallarında da çok kısa bir video paylaşmışlar.


    Sipariş vermeden önce saatin ölçüleri hakkında fikir sahibi olmak istemiştim çünkü piyasada bulunan çoğu model çok büyük ebatlara sahip ve yetişkin bileklerinde bile kaba görünüyorlar. Bu nedenle karşılaştırma yapılabilmesi için elimde olan Xiaomi Mi Band 5 akıllı bileklik ve Wesse Connect Akıllı saat ile yan yana fotoğraf paylaştım.


    Saat 4G LTE özellikli olarak geliyor ancak ilk denememde Bimcell 4.5G simkart ile açmaya çalıştığımda internete bağlanamadım. Daha sonra Operatör ayarlarından 4.5G'yi kapatıp 3G'ye geçiş yaptım ve internet bağlantısı sağlayabildim. 3G modunda saat ilk 5 dakika internete bağlı görünürken daha sonra uygulama üzerinden bağlantı sağlamaya çalıştığımda "Saat İnternete Bağlı Değil" hatası almaya başladım. Görüntülü görüşme yapmak istediğimde de saat ve telefon arasında bir türlü iletişim kuramadım. Operatör ayarlarından tekrar 4.5G'ye geçiş sağladım ve son 24 saattir bağlantı sorunu yaşamadım. Görüntülü görüşme denemem de de herhangi bir sorun çıkmadı. Sesli görüşme kalitesi gayet iyi. Kapalı spor salonunda kalabalık ortamda bulunan oğlumu aradığımda net bir görüşme yapabildim. Ortam dinleme özelliğinde ise mikrofona uzak sesler pek anlaşılmıyor ancak çocuğun bulunduğu ortam hakkında fikir sahibi olabiliyorsunuz. Dikkat edilmesi gereken bir konu da bu tür küçük batarya kapasiteli cihazların 1A şarj cihazları ile şarj etmemiz gerektiğidir. Günümüz telefon şarj aletleri hızlı şarj özelliği ile yüksek amperlere sahip olduğundan bu tür küçük cihazlarda kullanmak batarya verimliliği ve ömrü için ciddi olumsuzluklara sebep olabiliyor. Maalesef Saatin pil kapasitesi ile ilgili herhangi bir bilgi de paylaşılmamış. Birçok çocuk saati gibi bu saatte SeTracker2 uygulaması üzerinden yönetiliyor. Son olarak saatin kayışı oldukça yumuşak ve genişliği 22 mm.


    Saate ulaşmak isteyenler Reeder Mağazalarında bu saati görerek alabilir veya alternatif e-ticaret sitelerinden sipariş vererek sahip olabilirler.


    Saatin kullanma kılavuzu, 8 yaş çocuk bileğinde görünümü ve bir kaç görselini ekliyorum.


    Kutu İçeriği: Manyetik Şarj kablosu, Sim kart kapağını açıp kapatabilmek için mini tornavida ve sim kart kızağını çekebilmek için aparat.


    Kutu Üzerinde Yazan Özellikler: GPS, Sim Kart, Arama, Hava Durumu (saat ekranında veya menüsünde böyle bir özellik göremedim), Haritada Konum Gösterme (yaklaşık 100-150 metre sapma ile görebiliyorum), Adım Sayar, Güvenli Alan Denetimi.


    Umarım ilgilenenler için az da olsa yardımcı olabilmişimdir.



    Reeder ReeKiddo2 Akıllı Çocuk Saati Tanıtımı


    Reeder ReeKiddo2 Akıllı Çocuk Saati Tanıtımı


    Reeder ReeKiddo2 Akıllı Çocuk Saati Tanıtımı


    Reeder ReeKiddo2 Akıllı Çocuk Saati Tanıtımı


    Reeder ReeKiddo2 Akıllı Çocuk Saati Tanıtımı




    Reeder'in saat için yayınladığı blog yazısı:

    Reeder ReeKiddo2 Akıllı Çocuk Saati Tanıtımıreeder.com.tr
    Blog - KIDDO 2 Akıllı Saat Uygulama Kurulumu Ve Ses İzleme Özelliği Nasıl Aktif Edilir?
    https://reeder.com.tr/blogs/kiddo2_akilli_saat_uygulama_kurulumu_ve_ses_izleme_sistemi

    Reeder'in kendi Youtube paylaşımı:

    Reeder ReeKiddo2 Akıllı Çocuk Saati Tanıtımıreederyoutube
    Öne Çıkan Özellikler - Reeder Kiddo
    https://www.youtube.com/watch?v=kgsbhFlIA_w&ab_channel=reeder




    Reeder ReeKiddo2 Akıllı Çocuk Saati Tanıtımı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dijionline -- 26 Nisan 2022; 13:30:40 >







  • Merhaba kızıma aldım sizin yazıyı okuyup. Çünkü başka hiçbir yerde bilgilendirme yok. O kadar çok belirsizlik var ki. Mesela kendi hafızası ne kadar v.s. siz ortam dinleme var dediniz satıcıya sordum o da var dedi ama ben bulamadım. Ayrıca program yükleniyor mu onu da bulamadım bana satıcı watshap filan da yüklersiniz dedi ama nasıl??? Ortam dinleme aktif etme anlatılan sayfa da açılmıyor




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coturhoca -- 14 Ağustos 2022; 18:22:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uygun fiyata nereden bulabiliriz ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim detaylı bilgilendirme için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • scarface0537 S kullanıcısına yanıt

    Şuan en uygun Reeder mağazalarında ayrıca fibabanka anlık kredisiyle vade farksız 5 taksitle alınabiliyor. Güncel tutar 1500 tl.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saate bağlantı problemi devam ediyor. Saatin internet çekim gücü zayıf sanırım. Standart aramalarda bir sorun yaşamadım. İnternet bağlantısı da açık alanlar veya pencere kenarlarında düzeliyor. Ortam dinleme için uygulamadan "takip numarası" menüsünden telefon numaranızı girip, çocuk fark etmeden kendinize arama yaptırıyorsunuz.


    Çocuk akıllı saatlerinde kullanmak için operatör arayanlar Teknosacell Teknokids tarifesini inceleyebilirler. Benim görebildiğim en cazip seçenek Teknosacell de sunuluyor. 600dk 600sms 1 GB internet taahhütlü 25 TL. Ben iki farklı işlemde de; sonradan geçiş yaparken ve ilk hat alımında sorun yaşamadım. Türk Telekom saati kendi satmak koşulu ile bu tarifeyi sunarken Teknosacell de böyle bir koşul yoktu. Daha uygun bir operatör/tarife bulabilen varsa paylaşsın lütfen.

  • Merhaba arkadaşlar, saate farklı bir uygulama üzerinden bağlandığım için kendi uygulaması üzerinden ulaşamıyorum. Saate format atıp fabrika ayarlarına geri yükleme yapmak istiyorum ama bu konuda bir yöntem bulamadım. Tecrübesi olan arkadaşlar bana bu konu hakkında bilgi verebilirlerse çok memnun olurum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.