Şimdi Ara

Reeder servis

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Reeder w100i tablet alırken mağaza çalışanlarının reeder markasının teknik servisini kötülemelerini dikkate almadan tableti aldım ama o kadar çok pişmanımki dinlemediğime.

    Fabrika kaynaklı sorun olan bataryanın hızlı tüketilme sorunu yüzünden 3 defa tabletimi gönderdim sorunu çözmeden ve değişim istememi dikkate almadan geri yolluyorlar yazılım güncellendi diye. Tüketici haklarına gittim 4. Kez yollayıp iade veya değişim istememi söyledi sonkez. Yine dikkate alamazlarsa yasal işlem başlayacak.

    Bu başlığı açtımki bu markayı seçmeden bilin nasıl bir marka aldığınızı veya alacağınızı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Ben tablet almistim a7 ekran kirildi gonderdim kamera yi bozup gondrrmisler. Zaten 1 aydsn fazla bekledim. Kamera için gondrrsrm bir ay daha bekliyecem. En son tekrar kirildi ekran 110 tl dediler. Ben de tableti parcaladim. Yollamadim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tableti kaliteli gibi ama servis gerçekten kötü sanırım bir tane olumlu yorum okumadım
  • ben bu markadan android tablet aldim ayni sekilde 3 kez yapmadan gonderdiler tuketici haklarina basvurup parami geri aldim.
    Birkac ay once windows tablet aldim elbet bozulacaktir 600 tl para verdim bozulunca yine sikinti yasarsam yine parami alir hali hazirda win tabletlerse gelisiyorken yeni birseye gecerim.Sonucta garantili urun ve yasal haklariniz var ben bu servisi kendimce avantaja cevirdigimi dusunuyorum zaten saglamlik kalite arayan gider samsung apple falan alir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lanet olası servis , bunlardan çektiğim nedirhttps://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=104829626&p=1 buyrun buda benim durumum... Eger bu markadan birşey alıcak olan varsa arastırıda denk gelırse okusun ona gore alsın

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonunda 4. göndermemden sonra değişim onaylandı. 100 tl fark ödeyip 64 gb olanı aldım. şuan sıkıntı yok
  • Yahu Allah Allah bu servis bir tek bana mı iyi davrandı anlamadım ki, W7iC kullanıcısıyım bir kez wifi ile ilgili bir problemden dolayı servise yolladım cihaz servise gittiğinde aradılar problemler şunlar şunlar başka bir sıkıntınız var mı diye garanti kapsamında yapıp yanlış olmasın bir hafta 10 gün sonra cihaz elime problemi giderilmiş bir şekilde geldi.. Tablettende firmadanda teksik servistende memnunum sorsalar hani iyi bilirdik derdim :)
  • Tabletin ekranı kırılmıştı. Gönderdim tam 40-45 gün sonra bana geri geldi. Yapılmasına yapıldı (76 TL) para ödedim. Aman Allah servise düşürmesin. Modeli 7aic idi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.