Şimdi Ara

Reeder Tablet alacaklarin dikkatine!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bayram da babama bir tane tablet hediye edeyim dedim ve Golbilgisayara gittim. Tabletlere bakarken elemanin biri yanima geldi diger markalar kotu alan geri getiriyor reeder al abi dedi. Tamam dedim reeder 3 lite tableti 189 tl ye aldim. Getirdim babama verdim. 2 gun sonta babam geri getirdi oglum bunun sesi cikmiyor dedi bayağı bir kurcaladim olmadi bugun geri goturdum. Bana satan eleman izinliymis bulsam dovecektim cunku bakan cocuk dedi ki abi bunlari sepetten cikardik surekli geri geliyor dedi. Onun yerine Polypad verelim dedi baktim reeder dan ayni paraya 512 ram 4 gb tablet alirken Polypadden 1 gb ram 8 gb hafiza tablet alabiliyorsun. Reeeder i biraz arastirinca cok sorunlu bir cihaz oldugunu satis sonrasi servisininde berbat otesi oldugunu ogrendim. Diger markalarda cok farkli degildir tahminimce. Ucuza alacaginiza biraz paraya kiyip daha iyi bir matka alin. Grundig vestel samsung gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Polypad nasil cikti peki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihaz bende degil sadece birkac birsey yukleyip babama ger verdim. Kullamdigim kadariyla idare eder diyebilirim. Ekran cozunurlugu orta seviyede ve ekran goruntusunde zaman zaman titreme var. Orta bisey icin grundig vestel casper dusunulebilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reeder berbat bir ürün kesinlikle tavsiye etmem. Reeder markasının sahibi de Selekt Bilgisayar'dır ve Türkiye'deki tek merkezi ArGe, teknik servis vs. Dünya Ticaret Merkezi'nde 100metrekare bir ofistir. Bilginize.
  • Arkadaşlar bu reederin teknik servis adresini yada telefon numarasını bilen varmı acaba?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.