Şimdi Ara

Referans Amaçlı Site

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar

    Referans amacıyla 5 kişi için orta ölçekli web sitesi hediye edeceğim. Sadece host ve domain ücretini sizlerden talep ediyorum.Tabi ki hediye amaçlı olduğu için öncelikli amacım kurumsal ve dernek sistemleri olacaktır. Hazır sistemler kullanılmayacaktır emin olabilirsiniz. Herhangi bir sorun çıkması durumunda her türlü destek imkanını sağlayacağım. Freelancer olarak görev aldığım projeleri isterseniz gönderebilirim. Kendi imzamı taşıyan portföyümü genişletmek için böyle bir çalışma yapıyorum. İletişim bilgilerimi gönderebilirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi user2712 -- 31 Ekim 2012; 15:27:02 >



  • Kazak Türkleri Vakfı'nın web sitesini ben yaptım ve site yapma konusunda pek iyi olduğum söylenemez siteyi değerlendirebilir misiniz acaba ve daha iyi bir site yapmak isterseniz buyrun yapın dosyaları atın bana ben de upload edeyim.

    http://www.kazakturklerivakfi.org.tr/
  • Ben yazılım tarafında da çalışmaktayım. Tasarımı satıl alıyorum veya çalıştığım yerler tasarımı sağlamaktadırlar. Referans amaçlı sisteminizi baştan yapabilirim fakat ftp adreslerinin bende olma şartım bulunmaktadır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: recyclebin1

    Ben yazılım tarafında da çalışmaktayım. Tasarımı satıl alıyorum veya çalıştığım yerler tasarımı sağlamaktadırlar. Referans amaçlı sisteminizi baştan yapabilirim fakat ftp adreslerinin bende olma şartım bulunmaktadır.

    Pm attım oradan konuşalım isterseniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.