Şimdi Ara

regal indesit altus ariston kıyaslaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
11.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • slm arkadaşlar. başlıkta yazdığım markaların zaten ne olduklarını biliyosunuz. iyi markalar olmayabilirler ama bekar işi ev döşeyeceğim. yazdığım markaların en baz modellerinden buzdolabı, çamaşır makinesi gibi ürünleri hakkında bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim. örneğin evim amerikan mutfak tarzında(oda mutfak birleşik) olduğu için buzdolabının sessiz bişey olması lazım. keza çamaşır makinesi içinde öyle. buzdolabında regal indesit ve altus arasında en sessizi hangisidir?

    yazdığım markaların aynı özellikli modelleri fiyat olarak 3 aşağı 5 yukarı aynı. siz hangisini seçerdiniz? neden?



  • ALTUS AL-365 Buzdolabı var yazlıkta, memnunuz, 17.08.2007 tarihinde 780 tl + %18 kdv 8 taksit kargo beleş internnetten almışım.
    mutfak salon birleşik orada, sesli bir makina değil, no frost büyük hacim normal tip.
    ALTUS AL-412 bulaşık makinesi var, bu nispeten gürültü çalışıyor, Beko da var başka evimizde o da gürültülü çalışıyor; ama ikisinin de yıkama performansı iyi. Buzdolabı ile aynı tarihte ve kargo ve taksit koşulları ile 352 tL + %18 Kdv'ye almışız.

    netice Bulaşık makinesi baya bi sesli çalışıyor Buzdolabı sessiz;
    bilgiler açık seçik böyle, işine yararsa hocam.
  • http://www.hotpoint-ariston.com.tr/ha/listofproducts.do 40 db ses konusunda daha sessizi varmı bilmiyorum varsa bilgilendirin lütfen buzluk yok hacim normal bir nofrostun taze gıda bölümü kadar elektrik 190 kw fiyat 650 Tl

    http://www.indesit.com.tr/indesit/2/productselector.do#/pline/40/startMode/scheda/productId/65229TK
    çamaşır indesit pwe 7108 S çalıstır ve arkasında dur calıstıgına ikna edemezler okadar sessiz fiyatı 785Tl

    Bu ürünleri al daha sonra da ins bekar evinden cıkıp bir aile ewine gecerken Aristondn şaşmazsın bilmiyorum eskiden nasıl bir iz bırakmıs insanlarda ama simdi oldukca sorunsuz ürünleri var fiyat + Performans dengesi güzel....
    bu urunleri bi incele derim.
    Zira hotpoint sektötünde ingilterede satıs sıralamasında ilk sıralardadır ülkemizde reklemı az birada servise önem vermediler ama artık öyle degil.




  • cevaplarınız için teşekkür ederim. altus buzdolabını değerlendiricem. çamaşır makinesi de indesit olabilir. ama önerilenin alt modeli varsa işime gelir.

    diğer markalar hakkında bilgisi olanlar da paylaşırlarsa sevinirim




  • quote:

    Orijinalden alıntı: nullsieben

    cevaplarınız için teşekkür ederim. altus buzdolabını değerlendiricem. çamaşır makinesi de indesit olabilir. ama önerilenin alt modeli varsa işime gelir.

    diğer markalar hakkında bilgisi olanlar da paylaşırlarsa sevinirim

    Sessiz istiyorsan o dostum o makinaya bak calıstır gör pisman olmazsın.
  • Ariston ve Indesit'in yetkili servisi fevkalade. Hem Karşıyaka/İZMİR'de hem de Küçükyalı/İSTANBUL'da test edip onayladım.

    Ariston'un AQUALTIS serisi makineleri sessiz. diğerleri sesli. INDESIT'in TN6FNF buzdolapları ise sessiz. Yani en azından bizim evdeki 10 yıllık INDESIT'e göre.

    Ben Haziran ayı başında INDESIT çamaşır makinesini 450 TL'ye, INDESIT buzdolabını da 800 TL'ye hizlial.com'dan almıştım. Alımdan kuruluma kadar her şey tıkır tıkır işlemişti.

    ÇAMAŞIR MAKİNESİ:http://www.hizlial.com/beyaz-esya/camasir-makineleri/indesit-win-60-camasir-makinesi-5-kg-600-devir_04.006.4442.0011.htm

    BUZDOLABI:http://www.hizlial.com/beyaz-esya/buzdolaplari/indesit-tn-6-fnf-cift-kapili-no-frost-buzdolabi_04.004.4442.0010.htm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pulstar -- 25 Temmuz 2010; 12:53:03 >




  • bu dedigim urun aqualtislerle aynı düzeyde ses oranı makina calıstıgını unutturuyor.
  • nullsieben N kullanıcısına yanıt
    bende altus tavsiye ederim sessiz bi dolaptır hem servisi de arçelik olduğundan başın ağrımaz istersen bi bak buraya >>>http://www.altusyetkilisatici.com/Altus-Buzdolaplari.html
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.