Şimdi Ara

[Rehber][LG e510 Optimus Hub] [Root + Recovery + Custom Rom] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
4
Favori
25.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşım cevap verirsen sevinirim root attım reset attı telfon fakat yetki aldığıma dair hiçbi kanıt yok??? anlamdım superuser uygulamasını açıyorum bişeyde yok..
  • merhaba

    CUSTOM ROM işleminde telefona Not olarak verdiğiniz Appsaver da Kişileri ve uygulamaları yedeklemeden telefona CyanogenMod 7.2 yi forumun başında gösterdiğiniz şekilde kurdum. Recover modunun yüklemesini sonuna doğru modun alt kısmında yükleme çubuğu sabit kaldı ve 15 dk beklemem rağmen hiçbir değişiklik olmadı telefonu düğmesinden kapatmaya çalıştım kapanmadı bende şarzını çıkardım düzelir diye. Şarzı takıp telefonu açtığımda ise LG yazısı sabit kaldı. Telefonun şarzını çıkarıp 10 dk bekledikten sonra tekrar şarzı takıp telefonun ses dügmesi,telefonu açma düğmesi ve ortadaki geri düğmesine basınca recovery mode gözüktü orda da işin içinden çıkamadım. Şuan masa üstümde ClockwordMod Kurulumu ve YEDEKLEME yaparaken elde ettiğim clockworkmod klasöründe backup klasörünün içinde işlemi yaptığım tarih adıyla 239 MB lık bir dosya var.

    Şuan ise telefon bilgisayara taktığımda sarı ışıklı acil moda giriyo öyle kalıyo. Çıkardığım zamanda LG yazısı sabit kalıyo artıl telefonda recover moda da giremiyorum. KDZ_FW_UP işlemini denedim program telefonu görmüyo diye bilgi veriyo.
    Hocam 2 gündür uğraşıyorum birtürlü işin içinden çıkamadım. Bana ayrıntılı bir şekilde çözüm yolu söyleyebilirmisiz.




  • telefonu kurtardım CM 7.2 yi romunu kurdum fusx unvia kernel rev i de kurdum.
    Bu telefonda pes 2011,2012; Fifa 2011, 2012 ;Real football 2011,2012 hiç birinini açmıyor . Beklenmedik bir şekilde durduruldu diyor. Bu oyunları açmanın bir çaresi varmı. Yabancılar bu telefonda bu oyunları oynayabiliyorlar. Çözümü nasıl olur?
  • LG E510 telefonuma root yaptım ve telefon menüsünde gereksiz salt programları kaldırmak içinde bir program yüklemiştim. Gereksiz uygulamaları silerken yanlışlıkla ana menuyu sildim ve telefonu kullanamaz haldeyim. SD kart üzerinden yapabileceğim birşey var mı ? yada fikri olan ?
  • telefonu nasıl kurtardın kardeşş benim telefonnnn küt gitti lg yazısı geliyordu o videodaki şeyide yaptım bu sefer lg yazısı tamamen gitti.....
  • Sayfanın başındaki CUSTOM ROM yaparken aksamadan dolayı telefonu LG yazısı sabit kalıp açılmayanların yapacağı işlemleri sırayla yazıyorum.

    Evvela telefonun şarzı yoksa bi 45-60 dk şarza tak sonra işleme başla. Telefonunda şarz doluyo işareti görmeseniz bile bu süre boyunca şarzda kalsın

    1. Telefonun SD kartını çıkar .Bilgisayardan aşağıdaki linkden MOD-cm-7.2.0-RC3-e510-signed_3 Rom ‘unu zipli olarak indir, ve sd kartına at.

    http://mobility.forumsee.com/a/m/s/p12-9578-077417---lg-e510-cyanogenmod-rc3-moded.html

    SD KARTINI TELEFONA TAK

    2 Telefonun şarzını çıkarın 10 dk bekleyin,sonra geri takın.
    Telefonun açma tuşu , ses kapama tuşu ve alt ortadaki tuşu hepsi birlikte basılı tutun 1,2 dk deneyin . RECOVERY MODE GELECEKTİR.

    Recover mode geldikten sonra telefonun düzelmemesi neredeyse imkansızdır!

    3 . Recover modunda işlemleri telefon düğmeleriyle yaparız. Ses açma kapama tuşu : aşağı yukarı tuşu , telefon açma tuşu : tıklama tuşu ; sağ alt tuş : geri tuşudur.

    Önce ; ‘’ install zip from sdcard ‘’ seçeneğine aşağı tuşuyla seçeriz sonra telefon açma tuşuna tıklarız. ‘’ choose zip from sdcard’’ kısmına tıklarız,
    Ordan sd kartımıza 1 . sırada yüklediğimiz MOD-cm-7.2.0-RC3-e510-signed_3 Romu bulup tıklarız (genelde sayfanın sonundadır). Sonrada ‘’ _ Yes- Install MOD –cm -7.2.0- RC3 ‘’ tıklarız.

    ROM lama yani yükleme başlar 3,4 dakika sürer. Yükleme bitip telefon kendi kendine açılana kadar telefona dokunma.

    GEÇMİŞ OLSUN .

    Yukarıdaki çözüm yolu diğer arızalar sonucu telefonu kilitlenenlerde deneyebilir.
    Lakin bu ROM u kernel işlemciyi ve root işlemini pes ,fifa gibi oyunları açma ümidiyle yüklemiştim ama yine açmadı. Tavsiyem telefonunuz çökmediyse bu romu telefona yüklememenizdir.Çünkü orjinal ROM dan daha bi üstün tarafını göremedim. Orijinal LG E510 ROMunun linkini bulan varsa burada paylaşırsa sevinirim.




  • 3.adıma kadaryapıyorum ama indirdiğim dosyayı göremiyorum recovery menusunde sadece ;
    no
    yes- delete all user data çıkıyor. bnde onaylaıorum ama hiç bir değişiklik olmuyor.
  • lg e510 rom manajer buckap rom gerek arkadaslar
  • ben telefonuma cm 9 kurdum ve şu anda gayet memnunum daha akıcı olduğunu ve daha az ısındığını hissediyorum telefonun. Tek sıkıntım fotoğraf çekememek. Sanırım onun için de ayrı bir kamera programı kurmak gerekiyor onu arıyorum şu an. Bilgi vereyim istedim. Saygılar.
  • Cm9 da cm 10 da kurdum ama kamera sorunu yüzünden kaldırdım.şu an cm7 nightly son sürümü kullanıyorum.(adamlar haftada bir yeni sürüm yayınlıyorlar)
    kernek olarak da FusX rev.3 kernel kullanıyorum.Yabancı forumlarda cm 9 ve cm10 konusunda takip ettiğim kadarı ile hala kamera sorununa çözüm bulamıyorlar.Bekliyorum bakalım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erdener erdem

    Cm9 da cm 10 da kurdum ama kamera sorunu yüzünden kaldırdım.şu an cm7 nightly son sürümü kullanıyorum.(adamlar haftada bir yeni sürüm yayınlıyorlar)
    kernek olarak da FusX rev.3 kernel kullanıyorum.Yabancı forumlarda cm 9 ve cm10 konusunda takip ettiğim kadarı ile hala kamera sorununa çözüm bulamıyorlar.Bekliyorum bakalım.

    evet ben de cm10 kullanıyordum fakat kulaklık kullanılamıyor ses gelmiyor ve düzeltileceğini sanmıyorum bi güncelleme gelmiyor o yüzden şuan en stabili cm 7 nightly gözüküyor, bu arada rom yüklemede sorunu olanlar için benim de başıma böyle bi sorun geldi arada bi rom yüklerken youtube da bulduğum videolarla çözüme ulaştım ama bi rehber hazırlayabilecek kadar üzerinde durmadım olayın bi arkadaşımız anlatmış sanıyorum o yöntemi uygularsanız düzelecektir




  • quote:

    Orijinalden alıntı: erdener erdem

    Radyo programı için Spirit_FM_Radio_Unlocked_Aug11.apk sını kullanabilirsiniz.gayet stabil çalışıyor.bir yığın denemeden sonra buldum.donma yapmıyor.

    radyoyu nasıl yüklüyoruz.
  • Herhangi bir dosya yöneticisi ile normal apk dosyalarını yüklediğiniz şekilde yapabilirsiniz.Yalnız şöyle bir durum var.eğer spirit fm unlocker ile rom olarak cyanagen mode nightly sürümünü kullanıyorsanız radyoyu kapatarak çıktığınızda telefonun sesi de bazen kesilebiliyor.reboot yapmadan ses açılmıyordu.bunu engellemek için radyoyu kapatmadan önce menüde bulunan höporlör tuşuna basarak radyonun sesini kapatınız.sonra radyoyu kapatınız.Bu arada fm unlocker u kullanmak için telefonun rootlu olması gerekir.
  • http://www.htcmania.com/forumdisplay.php?f=684
    http://madteam.co/forum/development-89/

    Yukarıdaki linklerde çok güzel romlar var.
    Ancak şahsen ben kendi orijinal romu kullanıyorum. Versiyon 2.3.6 V10B.
    Ama bazı küçük düzenlemeler yapıyorum. Bu düzenlemeler şöyle ;
    1. Gereksiz uygulamaları sistemden kaldırıyorum.
    2. Fazla ram harcayan uygulamaları donduruyorum(mesela google play ͵ haritalar ͵ yazılım güncelleme). Kullanacağım zaman çözdürüyorum.
    3.Güncellenen sistem uygulamalarının güncellemelerini sisteme dahil ediyorum. Böylece gereksiz hafıza kullanımı artmıyor.
    4.Task manager uygulamasını donduruyorum.(Bence gereksiz bir uygulama)

    Yukarıdaki maddeleri Link2sd programı ile root yetkili olarak yapıyorum.
    Bu işlemleri yapmadan önce telefonu backup (yedekleme) yapmayı unutmayın. Çünkü bir gün geri dönmeniz gerekebilir.
    Ve birde kaldıracağınız sistem uygulamasının apk ve odex dosyalarını hafıza kartına yedeklerseniz sonra geri yükleme şansınız olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 1) Rom yüklemenin tam olarak faydası nedir?
    2) Başlangıç olarak default kullanmam daha mı iyi yoksa ben de direkt rom yükleyerek mi kullanmaya başlamalıyım.
    3) Oyun oynamam, sadece internet, mail, facebook, Whatts app ve radyosunu çok kullanıcam.

    Bu şartlar altında telefonu en verilmli kullanabilmem için önereceğiniz basit faydalı programlar veya rom,root tavsiyeniz var mı?

    Sorular birbirinden alakasız ve tamamen konuyla alakasız ise kusura bakmayın lütfen.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sing_a_song -- 11 Haziran 2013; 17:35:06 >
  • kardeş telefona rom atarken ne oldu bilmiyorum. şu an teli açıyorum lg yazıyor gidiyor sonra android yazan birşey geliyor sonra o da gidiyor. beyez temalı üstünde de bir sürü kum gibi noktacıklı kırmızı mavi renkten birsey geliyor. sonra deiğini yaptım açma kapama tuşu ses açma kapama tuşu bir de geri tuşuna basıyorum "emergency mode!!" yazıyor sarı tema üztünde başka da birşey olmuyor.
    yardım et lütfen. tel böyle kaldı ya.
  • Hocam siz gapps yüklememişsiniz bne size linkini veriyim ve kurulumu anlatıyım.
    http://goo.im/gapps/gapps-gb-20110828-signed.zip
    bu adresten zip'i indirin SD card'a atın recovery modda (clockwork recovery mod) oradan sırasıyla:
    1- İnstall zip from sdcard
    2- Oradan dosyayı seçin ve yükleme onayı verin.
    3- Sonra "Reboot system now" yazısına tıklayın.
    İşlem bitmiştir.
    Google apps yüklenmiştir, hesaplarınızı ve "Gmail" uygulamanız ve "Google Play" vs. geri gelmiştir.
    Hatta video da veriyim.
    http://www.youtube.com/watch?v=iQdOuyz-AI4
    Telefonların farklı olmasına bakmayın işlemleri yapın.




  • Stabil mi arkadaşlar çalışmayan uygulamalar varmı ?
  • Abi senin benchmarkda düşük çıkmış bende 3825.Performans ayarlarım:
    960-979
    vm:48
    bide %26 lı bişiy vardı o. Galaxy S i geçtim bu sayede.
  • Hocam bende bu modelden kullanıyorum bu işlemi yapmak ne gibi bir kazanç sağlıyor bize

    @David Webb



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Türkolog_ -- 24 Haziran 2013; 0:01:58 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.