Şimdi Ara

Rehbersiz Canakkale Sehitlik Turu Yapilabilir Mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
15.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Çanakkale'de öğrenciyken 2 yıl alan klavuzluğu yaptım alanda. Kuru kuru gezenler gelip turun arkasından beni dinlerdi. 140 km bir alan rotası belli 2 tlye harita alıp gezebilirsin ama bir daha gelme imkanın yoksa bence 200-300 ver rehbere adım adım her yeri gezerken anlatsın.
  • Hatta rehber önerisi istersen emekli sınıf öğretmeni eceabatlı bir Abdullah amca var. Yüksekova'da öğretmen Uğur'un selamı var dersen de sevinirim.

    05327721150
  • 4 yıl sonra konuyu tekrar aktif etmek istedim. Yarın yani Pazar günü için durum nedir bilmiyorum ama yaklaşık 200km mesafedeyim Çanakkeleye. Ve ne yazık ki hiç fırsat bulup gidemedik. Yarın çocuklarla kendi aramızla erkenden çıkıp şehitlik gezisi yapmayı planlıyoruz.


    Son zamanlarda durum nedir? Nereden giriş yapıp nereye kadar gidebiliriz? Akşam saatlerine kadar nereleri gezebiliriz? Hangi durumlara dikkat etmeliyiz? Bu konularda bilgi sahibi olan Çanakkaleli arkadaşlar var mı?

  • kaanrevan kullanıcısına yanıt
    Çanakkale gezisine Çanakkale merkezde başlayıp Kilitbahire karşıya geçip yarimadayi dolaşabilir bir gün içerisinde rahatlıkla tamamlayabilir siniz tabiki öncelikli olarak tura bslmadan önce internette yada Çanakkale merkezden nokta gösteren broşürlerden alıp daha rahat gezebilirsiniz gidilen yerlerde yemek ve su ihtiyacını heryerde karşılama olmayabilir yaniniza azda olsa bişey Ler almanizi tavsiye ederim,alan genel olaraktan 100km lik bir mevkii diyebilirim gezme aylarida genelde Nisan Mayıs ve haziran olarak tercih edilir

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.