Şimdi Ara

Rektefiyeye gerek yok denilen ürün

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Burada motor yenilemeye gerek kalmadan bu ürünün motoru tamir ettiği ve sekmanlardaki açıklığı kapattığı söyleniyor. Pek inandırıcı gelmedi ama bana yine de değerlendirmek lazım.
    http://www.alc-tr.com/
    http://www.alc-tr.com/RESTORE/urunler3.htm
    Nasıl Onarır ?
    "Motor yağına katılan Restore'un içerisindeki 16 mikrondan ufak CSL parçacıkları, aşınmış bölgeye geldiğinde, piston titreşimlerinden doğan mekanik vuruşla gömlek içindeki aşınmış bölgede yeni bir yüzey oluşturur. (Yataklarda onarım, piston kolundan doğan mekanik vuruşla olur.) Yeni yüzey oluşturma işlemi, yüzey orijinal haline gelene kadar devam eder. Yüzey orijinal hale geldikten sonra mekanik kuvvet azaldığı için, yüzey onarma işlemi durur ve kalan CSL parçacıkları aşırı basınca dayanıklı yağlama işlemine devam ederek motorunuzu aşınmaya karşı korur.
    Mekanik arızalarda Restore'un herhangi bir etkisi olmaz.( Segman kırığı veya diğer kırıklar, supap yanıkları ve supap lastiği aşınmaları) "







  • 94 model Tempra S imiz yaklaşık 138.000km de bakımsızlıktan ve hatalı/geç yağ değişimlerinden dolayı 1. viteste gevşek zeminde bile patinaj çekemeyecek duruma düşmüştü.

    O zamanlar Restore yeni geliştirilmişti ve sansasyonel bir üründü,etkisine kapılarak denedim gerçekten belli bir zaman sonra çok ciddi denilebilecek bir değişim hissetmiştim..
  • doğruysa hakikaten çok güzel bir ürün. ama gerçekten doğruysa. denemeyi düşünüyorum.
  • Çok da etkili olacağını sanmam. Çünkü motorun içinde özelliğini kaybetmiş, bozulmuş bir parça var. Bu ürün bozuk parçaları tamir etmeye çalışıyor sadece. Motor yaptırdığımızda bunların hepsi yenisiyle değişiyor. Parçanın değişmesi mi daha sağlıklı yoksa tamir gormesi mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.