Şimdi Ara

RENAULT 21fan club 21ciler BURAYA!!!! efsane araç 21 optima-manager-concorde-turbo-quadra (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.097
Cevap
39
Favori
1.304.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 1.7 managerın debrihay balatası değişimi bana ne kadara patlar?parça+işçilik.ankara'da manager ın bakımı için önerebileceğiniz servisler varmı?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: alexair80


    commonwealth telini versen kötü olmaz yani baya iyi gibi duruyor sıfırı arkalar tanesi 50 ytl önler 100 ytl monreo marka yurt dışından ebay.fr den alım dedim monreonun ön çifti 32,5 € ama açıkattırmaya girdim kazandım işin kötüsü adam sadece fransaya gönderiyormuş öyle kaldı
    kapı fitillerini bir arkadaş kadifeden yaptıgını söylemişti nasıldı unuttum belki yapan vardır dedim

    ankara ak amortisör: 312 2786165
    ankara amortisör ayanlar: 312 3941214
  • tanesi değil çifti 50 ytl. dün sordum 60 dediler ama birazcık pazarlıkla 50 ye kabulverdiler.
  • commonwealth merhaba, bu verdiğin fiyat concorde ler için amortisör fiyatımı? ve markası nedir?
  • commonvealth ın verdiği numaraları aradım fiyat alex air80 in dediği gibi mükemmelde bunlar tamir görmüş amortisörler , gerçi adam 1 yıl garanti veriyor ama bilemiyorum en iyisi ben biraz daha derinlemesine araştırma yapıyım bilgilerimi sizlerle paylaşırım.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Gakgunlu

    commonvealth ın verdiği numaraları aradım fiyat alex air80 in dediği gibi mükemmelde bunlar tamir görmüş amortisörler , gerçi adam 1 yıl garanti veriyor ama bilemiyorum en iyisi ben biraz daha derinlemesine araştırma yapıyım bilgilerimi sizlerle paylaşırım.

    ön amortisörleri Renault yetkili servisine sordum de carbon 130 ytl monroe 120 ytl dediler.
    sanırım piyasa daki parçacılardan daha ucuza bulabilirsiniz.
    Ama bu iki marka dışına pek çıkmayın derim bir arkadşım ucuz diye alman malı lipp diye bir amortisör aldı 2 sene bile gitmedi.
    bir de gazlı amortsörler çok daha iyi ama yağlılara göre daha çabuk patlıyorlarmış
    gazlı amortisör alırsanız daha dikkatli kullanmanız gerek
  • Renault21 CONCORDE 91 almak üzereyim tavsiyeleriniz nelerdir.
  • ozhanh merhaba , aramıza hoşgeldin. Aracı almadan önce her araç alımında olduğu gibi araştırmalar yapman gerekiyor.Ancak concorde lerde bence kaporta aksamının orjinalitesi motor ve diğer aksamlardan daha öne çıkıyor .Elbetteki 16 yaşındaki araçda bulunabilecek sorunlar olacaktır ama iyi bir concorde için kasanın diri ve mümkünse kazasız boyasız olması şart diye düşünüyorum .Gerek motor gereksede elektrik ve yürüyen aksamıda iyi olmalıdır ama bu kısımlardaki problemleri (çok büyük olmamak kaydıyle) zamanla ve maddi gücünün elverdiği ölçüde aşabilirsin.
    Eğer aracın kasası üzerinde bir sıkıntı yaşamayacağını düşünüyorsan . Motor ve yürüyen aksamınıda bir kontrol ettir , kaliteli bir usta yardımı ile bu konuda net bir fikre sahip olabilirsin. Öte yandan kasa çok iyi olupda diğer kısımlarında çok problemler varsada probleme ait yedek parça fiyatlarını ,işçiliğini de araştırmanı ve ona göre karar vermeni tavsiye ederim.Her nekadar parça fiyatları pahalı densede bu yaklaşım her zaman ve şartda doğru değil ama elbette her araç gibi pahalı olan parçalarıda var.
    Aracın kullanım şekline bağlı olarak benzinli yada lpg li olmasıda önemli, eğer sık kullanacaksan benzinde lt de ortalama 300 ykr yaktığını hesap etmelisin.Eğer lpg li kullanacaksan ve araçda lpg yoksa maliyeti sıralı olmayan sistemlerde yaklaşık 650-700 ytl arası .
    Aracın iç aksamında kapı içi döşemeleri, koltuklar , tavan ve taban döşemelerinide gözden geçir ayrıca klima ve yol bilgisayarı bilgilerinide bak aracın bu kısmındaki sıkıntılar pahalıya patlayabilir.
    Henüz iki aylık bir concorde ci olmama rağmen aracın sürüş-güvenlik ve konforu hakkında söyleyebileceklerimse hakikaten çok iyi bir araç olduğudur. Ortalama piyasasına bakılacak olursada emsali fiyatlardaki araçlarla kıyaslanamayacak özelliklere sahip.
    Son olarak sen araştırmanı yap , aracın fiyatını , kasanın ,motorun ve bahsettiğim diğer aksamların durumunu bize bildir ona göre takrar değerlendirelim.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: Gakgunlu

    commonwealth merhaba, bu verdiğin fiyat concorde ler için amortisör fiyatımı? ve markası nedir?

    merhaba aracın üzerindeki amortisörü söküp, aynı markanın tamir edilmişini veriyorlar. genelde hafif hasarlı amortisörleri tamir edip bir yıl garanti ile satıyorlar.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Gakgunlu

    commonvealth ın verdiği numaraları aradım fiyat alex air80 in dediği gibi mükemmelde bunlar tamir görmüş amortisörler , gerçi adam 1 yıl garanti veriyor ama bilemiyorum en iyisi ben biraz daha derinlemesine araştırma yapıyım bilgilerimi sizlerle paylaşırım.

    slm gakgunlu ben iki yıl önce almıştım. fiyatı duyunca iki çift alayım dedim bir yıl içinde değiştirirsem yenisini takarım dedim ama iki yıldır hiç sorun çıkmadı. üstelik çok berbat yollarda ve kaent içindeki doğalgaz döşeme alanı caddelerde geçti bu iki yıl. yine de siz bilirsiniz.
  • commonwealth merhaba , verdiğin bilgiler için teşekkür ederim. Benim araçda önden bir ses geliyor ama özellikle sabahları , günün diğer saatlerinde çok fazla bir sıkıntım yok. Henüz tam olarak ustalara göstermedim ,ayrıca öntakıma giripde baktırmam lazım .Belki amörtisör değilde ön takım veya direksiyon aksamındanda gelebilir.Öte yandan Cncrd nin dediğide aklımda, basit bir takozda aynı probleme yol açabilir.
    Ben şu anda araştırma safhasındayım , hazırlık yapmak için bilgilerinize başvuruyorum .Ancak dediğin gibi fiyatda çok makul .
  • özellikle sabah oluyorsa, tabla fişeklerine baktır, direksiyon kutu sunun bağlantı lastiği yapabilir, bir de direksiyorn kutusundan çıkan kolların bağlandığı burçlara bak. tabla fişeklerini 5 ytl ye lastiği servisten alırsan 25 yerli alırsan 10 ytl burçları da tornacıda 2-3 ytlye yaptırabilirsin. amortisörlerin için arabayı önce bastır sonra bırak ama güçlü bastır. eğer aracın dalgalanıyorsa amortisör sorunludur. aynısını bir de iki ya da üç kişi ile aracı kaldırıp aniden bırakarak yap amortisörlerin sağlamsa araba dalgalanmaz. geçmiş olsun.
  • dün eşim kaza yapmış. önce çok korktumdu. birşey oldu mu diye ama sağlıklı olduğunu görünce çok sevindim. suç karşıdaymış. markası önemli değil, araba göçmüş. bir çamurluk, motor kaputu sol far gurubu ve tampon değişti. benim de tamponun boyası kavlamış. bugün boyaya verdim. tamponu 30 ytl ye boyuyorlar
  • Çok çok geçmiş olsun .Gerçi hiç kaza olmasını istemeyiz ama araba dediğinde her dokunuşda göçmemeli değilmi.İşte concordenin yeni nesil araçlarla arasındaki en önemli farklardan biri.İnsan kendini daha güvende hissediyor.Fakat her ne olursa olsun herzaman dikkatli olmak gerekiyor.
  • selam arkadaşlar.bendede 94 manager var.benim direksiyon pompası bozuldu.pompa fiyatları hakkında bilgisi olan varmı.geçen ön kapılardaki hoparlör kapaklarını değiştireyim dedim.en fazla çiftini 20 liraya alırım diye tahmin ettim.parçacı orjinaline adedini 63 ytl dedi.arabadan hiç şikayetim yok süper ama birde şu parçaları pahalı olmasa.
  • Ömer41 merhaba ,parçacıdan 63 ytl ye alacağına çıkma parça satan yerlere bak yada hoparlorün kendi orjinal kapağı varsa direk onu kullan ayrıca çıkma parça satan yerde direksiyon pompası dediğin parçayada (zannederim direksiyon amortisörü) bakarsın . Her parçası pahalı olmamakla birlikte böyle enteresan parçalarıda var pahalı olan onun için biraz araştırma yaparsan daha ucuza mal edebilirsin.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ömer41

    selam arkadaşlar.bendede 94 manager var.benim direksiyon pompası bozuldu.pompa fiyatları hakkında bilgisi olan varmı.geçen ön kapılardaki hoparlör kapaklarını değiştireyim dedim.en fazla çiftini 20 liraya alırım diye tahmin ettim.parçacı orjinaline adedini 63 ytl dedi.arabadan hiç şikayetim yok süper ama birde şu parçaları pahalı olmasa.


    hidrolik pompası, onun orijinali çok pahalı. ya direksiyon hidrolik özelliğini iptal ediyorlar ya da 100 civarı bir fiyta çıkmasını alıyorsun. geçmiş olsun
  • teşekkürler arkadaşlar ben kocaelide oturuyorum araştırdım ama çıkma bulamıyorum.sıfırı ise en ucuzu 400 ytl fiyat veriyolar.direksiyon gerçekten çok sertleşti.allah göstermesin kazaya davet ediyor yani.biran önce bi çaresini bulmam gerek.istanbulda bulabilirim galiba ama nerede.bilgisi olan varmı.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: anilelmas

    MERHABA KOLAY GELSİN.
    BENİM ELİMDE BİRKAÇ ADRES VAR. BURALARI ARAYABİLİRSİN.



    HER TÜRLÜ RENAULT OTOMOBİLLERİNİZİN ORJİNAL YEDEK PARÇALARI ELİMİZDE MEVCUT OLUP TÜRKİYENİN HER YERİNE 24 SAATTE GARANTİLİ ŞEKİLDE KARGO TESLİMATI İLE HİZMETİNİZDEYİZ.......RENAULT 9.11.12.19.21.25.SAFRANE.MEGAN.KANGOO.CLİO.EXPRESS.LAGUNA VE BİLİMUM ARBALARINIZIN ORJİNAL ÇIKMA VE YENİ PARÇALARI ELİMİZDE MEVCUTTUR BİR TELEFONNUNUZ YETERLİ

    İBRAHİM ÖZMEN [ İlan sahibine e-mail gönder | Bütün ilanlar ]


    Telefon numarası: 0535 622 07 38
    İlçe: OSTİM
    İl: Ankara, Türkiye




    25 yıllık tecrübemizle tüm renaut marka ve tüm fransız otolarınızın yedek parca konusunda hizmetinizdeyiz..

    oto efeler [ İlan sahibine e-mail gönder | Bütün ilanlar ]


    Telefon numarası: 0312 396 47 48-
    İlçe: ivedik
    İl: Ankara, Türkiye


    ORJİNAL ÇIKMA VE YENİ PARÇALAR GARANTİLİ OLARAK VERİRİZ.TÜM RENO MODELLERİ İÇİN MOTOR,ŞANZUMAN,ELEKTİRİK,KLİMA,ABS,AİRBEG,KAPORTA PARÇALARI MEVCUT OLUP UYGUN FİYAT,KARLI VE CAZİP PARÇALAR BİZDE...

    ismail GÜNGÖR [ İlan sahibine e-mail gönder | Bütün ilanlar ]


    Telefon numarası: 05437740443
    İlçe: OSTİM
    İl: Ankara, Türkiye



    ömer41 telsimli numarası olan firma kargo ile de gönderiyor. Anilelmas tan aldım bu numaraları çok işime yaradı. Umarım senin de sorunlarını çözer




  • kimse gelmedi mi?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.