Şimdi Ara

RENAULT Aracımın Bagajı Açılmıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
57.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2004 model Megane II aracım var.arabamın bu seferki arızası böyle düşünebileceğim bir arıza değil. Benim aracımın bagajı açılmıyor. düne kadar açılan bagaj sabah mazeme koymak için açmaya calıştıgımda acılmadı .Çevremde hiçbir kimseden hiçbir marka arabanın bagajının açılmadığını duymadım. Servise götürdüğümde aracın elektrik donanımında ve bagaj kilidinde bir problemin olmadığını, arızanın aracın elektrik dağıtım kutusunda olduğunu ve değişmesi gerektiğini, fiyatının da işçilik dahil 850 YTL civarında olduğunu belirttiler. MAGANE ' 2de bu sorunla karşılasıp cozen oldumu acaba ????



  • Ben bir sefer bagaj ı tam doldurmuştum bez sıkışmıştı zor açmıştım.Siz arka koltugu yatırıp içerden müdahale edebilirsiniz.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: LENCER

    Ben bir sefer bagaj ı tam doldurmuştum bez sıkışmıştı zor açmıştım.Siz arka koltugu yatırıp içerden müdahale edebilirsiniz.



    bagaj boştu yane bi sıkışma olanagı yokk dediginiz gibi koltukları yatırıp mudahale ettim ama gene acamadım ?
  • valla bizde megane 1 vardı onun bagaj kilidi bozulmuştu aldıktan 5 ay sonra. peder arabayı duvara doğru koyuyodu 1 hafta boyunca açık kaldı sonra garantiden yapılmıştı. kilit olmadığına eminler değilmi özel servise de bi gösterin bence nolur nolmaz
  • arkadşlar bagaj sorununu cözdüm sonunda neden renaultun bakır kablo kullan masından dolayı bagaj kısmına gelen koblolar curumus ve kopmus yane dedikleri gibi dagıtım panosundan dolayı olan bi sorun degilmiş bir daha servise kesinlıkle gitmiycem
  • önceden görseydim hemen söylerdim geç kalmışım bendede aynı sorun oldu serviste bagajın ordaki kablolara baktılar biri kopmuş değiştirdiler düzelmişti hiç bir ücret talep etmediler
  • quote:

    Orjinalden alıntı: efsanea_06

    önceden görseydim hemen söylerdim geç kalmışım bendede aynı sorun oldu serviste bagajın ordaki kablolara baktılar biri kopmuş değiştirdiler düzelmişti hiç bir ücret talep etmediler


    böyle servisler de var öyle servisler de var, bence sorun yaşayan arkadaş bu durumu mais'e bildirmeli.www.sikayetvar.com adresine yazın derim
  • Benimde 2000 megane 1 Aracım Var.. bagaj Kapagı açılmıyor yardmcı olurmsunuz..?? Otobus Tıklatmıstı o yzden olabilirmi Acaba??
  • 2004 megane 2 sedan aracım var bugün bagajdan eşya taşırken bagaj kapağını kapattım ve bir daha açamadım. da sonra aracın içinden girip bagaj kapağını açtım ancak dışarıdan açılmıyor. servise gitmeyi düşünmüyorum oto elektrikçi bir arkadaşım var ona gitsem halledebilir mi acaba şu bakır teli yoksa kilitçiyemi gitmeliyim.
  • Konu güncellenmiş.

    Bence yetkili servis sorununuzu çözecektir. Gerekirse hiçbir üçret almadan.
  • Slmlar.Bendede aynı sorun mevcut.2004 model dinamik megane var ve bagaj ilk anda açılmıyor.Bir kaç defa kumandadan kilitle aç yapıyorum ve sonunda açıyorum.Tabi bazen hiç açılmıyor o zamanda koltuğu yatırıp bagaja girerek açıyorum.Ancak yukarıdaki arkadaşların dediği gibi olabilir bencede.Ben elektrik-elektronik mezunuyum ve alim yetkın böyle işlere.Kilit kısmını çıkarıp wd40 ile yağlamıştım ancak yine nüksetti sorun hatta bagajdaki düğmeden kilide gelen kablolara baktım çürüme yada oksitlenme göremedim sanırım sorun burdaki düğme ile bagaj kapağının sol tarafında camın önünde kauçuk yere kadar olan kısımda.Bunuda iyi bir elektrik ustasına yaptırabilirsiniz.Tabi servis saçma sapan bir kusur bulmayıp sadece bu işlemi ücretsiz yapacaksa ne ala öyle yaptırın..




  • Benim bagaj kilidi sorunu çözlüdü sanayide bir kilitçiye gittim 10 tl aldı. Bagaj kapağını açtığımızda sol taraftaki bagajla kapak arasındaki kablolardan bir tanesi kopmuş onu değiştirdi sorun çözüldü. :)
  • Merhaba megane 2 dynamic aracım var fakat bagaj kapagı açılmıyor arkadaşlar beyaz mandal oldugunu söylediler tam olarak bulamadım acaba manuel olarak bagaj kapagını nasıl açabilirim yardımcı olabilir misiniz ?
  • Acilmaz tabi. Renault alirsan bagaj da acilmaz silecek te calismaz. Benzin bile almaz araba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Renault laguna 2003 arka bagaj kilidini açılmıyor elektirik yok neden bilen var mı yardimci olursaniz seviyom

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.