Şimdi Ara

Renault araçlara MP3/CD teyp bağlantı bilgileri (mesela Sony CDX-GT30RN) (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
277
Cevap
1
Favori
165.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • tuner list yazan kasetcalarlar orjınal cd takılmıyor orası ok..
    pekı reno kasetcalar olmasa servıste takılan sony mp3 playerler adaptorlu veya adaptursuz ekran ve kumanda calıstıyormu ?
  • arkadaşlar cevaplar için teşekkür ederim. yarın servisle görüsüp daha detaylı bilgi alıcam ve burda da yazıcam su an aklımda cdx gt30 rn var bunun icin direksiyondan kumanda da herhangi bir aparat gerekip gerekmedigini ve gösterge ışık rengine uygun olup olmadıgını fiyatını ögrenicem. sonra tekrar sizlerin değerli fikirleriyle bir karar vericem :)
  • CDX-GT30RN sizin aracınızla uyumlu değil, asdaptörlü ya da adaptörsüz kullanamazsınız. Bu model sadece 01/2006 sonrası üretilen Renault'larla uyumlu.
  • frantic 2 8 martta yazdığım cevabın sizi aydınlatacağını düşünüyorum
  • arkadaşlar bu gün servisle görüştüm bana aracımla uyumlu olan bir mp3 player icin 780 civarında fiyat verdiler tabii fiyatı çok buldum ona sony cdx gt 30 rn modelini sordum onunla ilgili olarak beni aydınlatamadılar aracınız daki teybin soket çıkışlarına bakmamız gerekli dediler ve işçilik dahil 450 dediler. cd playerin kumandayla uygun olup olmayacağına dair gene bişey denmedi bakmamız lazım denildi.. ama hala net bişey söyleyen yok servisten... bende açıkçası Dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan da olmak istemiyorum bu arada yedek parçadaki görüştüğüm kişi yukarıda verdiğim sony modelinin ekran ışıklarının göstergelerimle uyumlu olacağını söyledi kırmızıymış zannederim ki aracı 2005 clio hb olupta konsolda orjinal duracak direksiyondan kumandaya uyumlu ve gösterge renkleriyle de uyum sağlayan cd player taktıran birini bulamıycam.. herhangi bir duyum alırsanız pm lerinizi ve maillerinizi bekliyorum.. bu arada "sevgili phoenix " resmi olan cd player görüntü olarak mükemmel ama aracıma uygun değilmiş...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfar -- 16 Mart 2007; 19:04:57 >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: alfar

    arkadaşlar bu gün servisle görüştüm bana aracımla uyumlu olan bir mp3 player icin 780 civarında fiyat verdiler tabii fiyatı çok buldum ona sony cdx gt 30 rn modelini sordum onunla ilgili olarak beni aydınlatamadılar aracınız daki teybin soket çıkışlarına bakmamız gerekli dediler ve işçilik dahil 450 dediler. cd playerin kumandayla uygun olup olmayacağına dair gene bişey denmedi bakmamız lazım denildi.. ama hala net bişey söyleyen yok servisten... bende açıkçası Dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan da olmak istemiyorum bu arada yedek parçadaki görüştüğüm kişi yukarıda verdiğim sony modelinin ekran ışıklarının göstergelerimle uyumlu olacağını söyledi kırmızıymış zannederim ki aracı 2005 clio hb olupta konsolda orjinal duracak direksiyondan kumandaya uyumlu ve gösterge renkleriyle de uyum sağlayan cd player taktıran birini bulamıycam.. herhangi bir duyum alırsanız pm lerinizi ve maillerinizi bekliyorum.. bu arada "sevgili phoenix " resmi olan cd player görüntü olarak mükemmel ama aracıma uygun değilmiş...

    bılgı ıcın sagol
    yalnız sıte yabancı oldugu ıcın bızım buraya ordan almamız ımkansız..bırde sayfa ing oldugu ıcın fazla bişi anlamam
    bakalım kısmet uyduramadım su an orjınal olarak..
    servıse sordum aynı 450 ytl ıstedıler
    işte kafama takılan yine servistekı sony benım araca uyacakmı kumanda ve ekran a..
    burdakı sony servısıne gıttım hıc bır bılgısı yok tamır montaj servısının ...
    servısın elıne kaldık yıne gıbı..
    2,cı olsaydı takacaktım ama bulamadım :(




  • herkeze mrb benm aracım 2004 megane II authentique.. Kaset çalar üzerinde tuner list yazıor orjinal renault cd changer yada cd çalarını taktırmayı düşünüorum servis e sormadan önce bi buraya sorayım dedim bunların 2 side uyumu olurmu hangisini önerirsinz?
  • slm bendekıde tuner list aynen
    orjınal normal cd playerler olmuyor malasef
    son care servıs kaldı 15 gun sonra gıdecem olursa ordan takdırcam sony 450,00 ytl dedıler olmassa artık :(
  • Orjinalden alıntı: frantic2

    slm bendekıde tuner list aynen
    orjınal normal cd playerler olmuyor malasef
    son care servıs kaldı 15 gun sonra gıdecem olursa ordan takdırcam sony 450,00 ytl dedıler olmassa artık :


    SEVGİLİ frantic2 eminim ki benim gibi bir çok kişide merak ediyordur; sony cdx 30 rn taktırdıktan sonra ki bilgileri ve konsolda nasıl durduğunun fotosunu buraya koymanı istesek cok şey mi istemiş oluruz :) özellikle direksiyondan kumandasının çalışıp çalışmadığı ve göstergelerle uyumunu merak ediyorum ....
  • inşallah 15 gün içinde servise gidecem 60,000 km bakımı var çünkü > o zaman olursa son noktayı koyacam..
    2006-2007 model araclardan cıkma takdım orjınal olmadı cunku ekrana bişi vermedi..
    normalde ekranı kullanıyorum orjınalı takınca sorunsuz .
    nasip bakalım olursa olmassa vazgecerim artık .
  • bizi bilgilendiricek 1isi yokmu??? help fasT
  • bu iş olmayacak gibi orjınal kullanamıyacagız cogunlukla cd calar olarak.
    1 ay once servıse sordumdu 450,00 sony olur dedıler dun tel actım yarın gelecem dıye sımdıde araya adaptor koymadan olmaz dedıler o zaman olur dedıler adaptorede 250,00 + 450,00 = 700,00 ytl ıstedıler
    bende o fıyata munkun dııl ...
    2 secenek yapsam dıyorum
    1>>>>>bir tane guzel cd calar alıp takmak kumandadan vazgecıp.
    2>>>>>aynı aractan 2006 model var bızdekı 2005 model onunkı takdım ekrana vermedı code ...dıyorumkı onun ekran ve kumandalar aynı benımkısı ıle degıstırıp taksam olurmu..
    bu işte kumandamı onemlı yoksa ekranda gereklımı degısım için bu sekil test eden varmı ?
  • arkadaslar ben artik kaliteli kaset adaptörlü bir mp3 calar alip cd playerdan vazgeçmek istiyorum madem uygun bulamiycaz napalim hiç bunu deneyen var mi? ses kalitesi nasil ve direksiyondan kumandanin calismamasi gibi bir sorun var mi bilenler ve deneyenler lütfen beni bilgilendirebilir mi? kullanan varsa marka ve model söylerse sevinirim simdiden tesekkürler :)
  • quote:

    Orjinalden alıntı: alfar

    arkadaslar ben artik kaliteli kaset adaptörlü bir mp3 calar alip cd playerdan vazgeçmek istiyorum madem uygun bulamiycaz napalim hiç bunu deneyen var mi? ses kalitesi nasil ve direksiyondan kumandanin calismamasi gibi bir sorun var mi bilenler ve deneyenler lütfen beni bilgilendirebilir mi? kullanan varsa marka ve model söylerse sevinirim simdiden tesekkürler :)

    SLM
    1-dedıgın sekıle benzer kullanıyorum aracta ses de sorun yok gayet net stero sekılde calısıyor aynı mp3 calar gıbı
    ben kaset adaptoru aldım 13,00 ytl ye + telefon uzerınde attım 150 kadar mp3 attım acıyorum telefonu veya lıstten ıstedıgımı sn de secıyorum.
    arctan dınlıyorum 4 hoparlorden
    sorunsuz aynı kaset calar gıbı net sekılde calıyor bu dedıgım kablolu kasetcalar.
    2-bırde kablosus olan aldım radyoya dırek kablosus fm bandında sesı aktarıyorsun ıstedıgın frekansa fakat bu baktımkı bazen karsıma yapıyor cunku fm kullandıgı ıcın kaset adaptore hıc benzemıyor kablolu daha guzel benım kullandıgım test ettgım ..




  • quote:

    Orjinalden alıntı: gurhangurcan_

    Megane'nın "müzik sistemleri kataloğu"nda 01/2006 sonrası araçlar ile uyumludur yazıyor. Yani aracın orijinal teyibi "expert list" ya da "update list" olmak zorunda. Benimkisi gibi aracınızın teyibi "tuner list" ise malesef CDX-GT30RN modelini ilave adaptörle dahi kullanamıyorsunuz


    bu olay kafamı karsıtırdı mesala bendekı tuner lıst hıc bırsekıl olmaz..
    pekı burda ortayı karsıtıran ekranmı yoksa kumandamı bu işin aracla baglantısı yoktur herhalde..
    dıyorum bır yerde var 2005 bızdekı 2006 modelın normalde calısmadı takdım ekran veya kumandasını degıstırsen olurmu acaba kablolar falan sokmek lazımmı aracla yoktur herhalde donanıma gıden.
    ne dersınız bu konuda



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frantic2 -- 31 Mart 2007; 1:00:16 >




  • arkadaşlar yazılanları okuyup duruyorum ama anlayamadım şimdi benim megane II 2004 araçım var cd calr ve mp3 için ne yapmak gerekiyo hayrına biri yardım etsin
  • gurhangurcan arkadaşım senden bir ricam adaptörü hanki ülkeden getirtin bide cd caların tam markası ne yardımcı olursan sevinirim
  • arkadaş özür dileyerek ve bu işlerden anlamayan biri olarak bana 2004 megane 2 aracıma cd mp3 calar nasıl taka bilirim tabiki orjinal ve kumanda uyumlu ama orjinal teyp takmak istemiyorum yukarda arkadaş arabasındaki typ resimlerini yollamış aynenn bende öyle yapak istiyorum nedeni ise orjinal cd calarda benim bildigim kadarıyla anfi çıkışı yok birde arabamdaki kapı kolonlarını degiştirmek istiyorum bunu içinde yardım ede bilir seniz sevinirim şimdiden her keze teşekkürler
  • megane II mp3 takmak sanki 4 bilinmeyenli denklem araştır araştır bi sonuç yok hay bu arabayı nereden aldım
  • ben daha önce kaset kiti+mp3 çalar kullanıyordum ses fena sayılmaz ama tak çıkar mp3 çaları aç ayarla bıktım ve sonunda 3 gün önce gittim ve sony gt30rn modelinden taktırdım.Aracım Clio III 2007 model benim aracım uyumluymuş.
    neyse fiyatına gelirsek %10 luk indirim kartım vardı ayrıca tanıdığım servis şefi ve de peşin alınca 376 ytlye aldım. ses oldukça iyi kumandadan konrol edebilmem süper daha ne isteyeyim. işte biraz albenili oldu artık Allah hırsızların şerrinden korusun inşaallah!
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.