Şimdi Ara

Renault fluence boya sorunu !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yaklaşık 6 ay önce renault Fluence Privilège 1.5 dCi EDC 110 bg modelini aldık araç siyah rente ama boya kalitesi çok kötü denebilir mesela ön kaputun köşeleri kenarları beyaz beyaz yerler var çok dikkatli bakmanız gerekiyo ve aracın çogu yerinde böyle beyazlık var araç şuanda köyde arka tamponu çalıya sürttük beyaz çizikler oldu demek istedigim şu renault ta bütün siyahlarmı böyle yoksa bizim araçmı hatalı ? yardımcı olursanız çok sevinirim.



  • renault nun tüm siyahları değil tüm renkleri böyle, bende megane var gün batımı renginde, araça kuş pisliyor yıkamacı temizlemeye çalışırken boyası sökülüyor. servise gittim gösterdim, su bazlı boya kullanıldığı için kuş pisliği boyanın içine işleyip kabartma yapıyormuş, ordanda boyayı attırıyormuş. su bazlı olmasını geçtim inanılmaz ince bir boyası var, çok dikkatli kullanmak gerekli. boyası haricinde araçtan memnunum ama neden bu kadar kalitesiz boya kullanıldığını anlamak mümkün değil. son 2 3 yıldır çıkan araçlarda varmış sanırım bu durum.
  • su bazlı boya kaldıralı baya oluyor benden size tavsiye sonax'a boya koruma yaptırın ben büyük çabalar sonucu söylediklerinin yarı fiyatına yaptırdım peşin fiyatına ve kafam rahat bırakın suyu elimle bile sürdüğüm an en inatçı pislik bile kayboluyor.bu arada benim aracımda megane 3 beyaz renk tabi yarın bir dikkatli bakim varmı öyle hatalar
  • boya koruma var zaten aracı aralık sonu gibi sıfır olarak aldığımda boya koruma yapılmıştı. araç bir yılını doldurmadan delik deşik oldu, kaputta tavanda her yerde boya kalkmaları mevcut. servise yetkili biri gelince çağıracaklar bakacaklar boyada bir sorun olup olmadığını ama bu sorunu yaşayan bir tek ben değilim. servisteki müşteri temsilcisi su bazlı boyadan kaynaklandığını söyledi, başkada bir açıklaması yok zaten kuş pisliği farkedilmezde araçta 3 4 gün kalırsa kabartıyor boyayı ordanda atma yapıyor. son çare kaplatacam aracı şimdiden böyleyse 2 3 yıl sonra boyanın hali nasıl olur kim bilir.


  • Benim de gümüş bir megane 2'de tespit ettiğim bir durum, aracın resmen komple boyası sökülmüş, anadolların boyasına benzemiş ve sanırsam pürüzlü bir yüzeyi var.

    Bir aralar şöyle bir şeydi dersen kimseyi inandıramazsın..

     Renault fluence boya sorunu !!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.