Şimdi Ara

RENAULT GRAND SCENIC 3 & SCENIC 3 (116. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.314
Cevap
43
Favori
161.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Frontoza F kullanıcısına yanıt
    Sorununuz çözüldü mü?

    2012 değil 2014'e kadar olan beyinlerde problem olduğu biliniyor ve eninde sonunda değişmesi gerekiyor. Serviste, müşteri memnuniyetinden 150TL ödeyerek değişmiştim iki yıl kadar önce.
    https://kenanautoservice.com/ diye bir yer var Gebze'de EDC konusunda epey başarılılar. Youtube kanalları da var. Belki onlara da parça sorabilirsiniz.
  • Selamün aleyküm hayırlı ramazanlar arkadaşlar.aracım 2012 1.5 dci 110 beygir.aracı 2018 senesinde almıştım.aracı aldığımda 120 bin km deydi.servis bakımlıydı.enjektörlerinde promlem vardı duman atıyordu.enjektörlerini revize görmüş başka bir enjektörle değiştirdik.duman gitti belli bir zaman sonra 1 ay falandı sanırım.sabah çalıştırdığımda Rölanti Titremesi Ve Rölanti Dalgalanması, Stop Etme problemleri başladı.bende başka bir yere gittim adam enjektörlerin içlerini tamamen yeniledi mazot pompasının bazı parçalarını değişti sorun kalmadı.aradn 2 yl geçti.şimdi yine aynı sorunu yaşamaya başladım.internetten biraz araştırdım boğaz kelebeği kirlenmiş yada oksijen sensöründe sorun olabileceği yazıyor.bu şekilde sorun yaşayan oldu mu?
    Görüş ve tavsiyelerinizi bekliyorum.değerli vaktinizi ayırdığınız için ayrıca teşekkür ederim sizlere
    saygılarımla ...
  • typhoone T kullanıcısına yanıt
    Evet sorunum çözüldü,ama 8000 tl lik beyinde renault sadece 1500 Tl sini karşıladı,ürün baştan ayıplı olsada tüketici olarak durum malesef bu.Şu an bir sıkıntım yok.
  • Xenon farlarımın artık parlaklığını kaybettiğini düşünüyorum,ampülleri sipariş verdim,değiştikten sonra bakalım nasıl olacak,daha önce değişim yapan oldumu.
  • Frontoza F kullanıcısına yanıt
    Xenon'ların en kötü yanı zamanla gazın özelliğini kaybedip eski ışıtmasını yapmaması. Ben bozulsa da çiftini değiştirsem diye gözünün içine bakıyorum ama hiç bozulacak gibi durmuyor. Değişimdeki farkın sonucunu bende merak ediyorum. Çok fark varsa değişirim.
  • merhaba, normal scenic 3 için;
    arka koltukları çıkardığımızda bagaj kapağı kapanabilir şekilde en uzun kaç metrelik eşya alıyor bilginiz var mı? ya da tam olarak hacim ölçülerini gösterir bir görsel var mıdır elinizde?
  • Farların xenon lambalarını değiştirdim,çok fark varmı derseniz evet fark var,farların yandığını anladık :).Babamda megane 2 var,onunkide xenon ve 2009 model,km düşük olduğu için lamabada az kullanılmış,gece çok güzel bembeyaz aydınlatıyordu,benimki ona kıyasla çok zayıftı,şimdi çok güzel oldu.
  • arkadaşlar merhaba, gs 3 bakıyorum bir süredir. 5008'ler uçtu gitti. normal scenic de küçük gelir diye düşündüm çünkü yılda 6 uzun yol, 3-4 de kampa gideriz.
    sormak istediğim multimedya takabiliyor muyuz bunlara? şu dijital göstergelere eklenenler gördüm. fakat alternatif aracım navigasyonlu olan seriden değil.
    cevaplar için teşekkür ederim.
  • 2011 Model Grand Scenic III ile aranıza katıldım Bu araçta bluetooth üzerinden müzik dinleme var mıydı ? Yoksa ben mi yapamadım yardımcı olabilir misiniz ?
  • tiwaly kullanıcısına yanıt
    Öncelikle hayırlı olsun. Privilage paketlerde var.
  • tiwaly kullanıcısına yanıt
    2011 model olan araçların çoğunda Bluetooth yoktur. O dönem Japonya'daki tsunami dalgası yüzünden bir süre teyp üretilemedi. Ellerinde olan ucuz bir teybi taktılar. Faz2 ile 3d arkamys geldi ve düzeldi. Yapabileceğiniz en iyi şey çıkma bir teyp bulmak olabilir. Megane3 olur Fluance olur hepsi ayni zaten.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Selamün aleyküm.2012model gs 3 110beygir 1.5dci Manuel aracım var.aracım zaman zaman airbagi kontrol ettirin şeklinde uyarı veriyordu.ondan sonra far sensörü hatası verdi.suan farları otomatik yanmıyor bu arada içerdeki harita lambalarıda yanmıyor.bugunde yaylaya çıkıyorduk motor hasar riski dedi daha sonra egzoz emisyon kontrol ettiriniz hatası verdi
    Nereden başlamak ne yapmak gerek dostlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba, silecek olarak ne kullanıyorsunuz ? ben 2 sene önce bosch marka denedim sol tarafı sanki tam oturmuyordu ve camı silmiyordu, silbak marka aldım aslında sessiz ve güzeldi ama 1 sene sonunda ses çıkarmaya başladı. orijinal Valeolar 250 tl civarı

  • 250 ona vereceğime silbak ı her yıl yenilerim. Valeo yu kaç yıl kullanacaksınız ki?

    Şu an sanayiden takdırdığım sikecekler var, gayet iyi. Seneye değişirim gerekirse, sıkıntı değil.
  • 
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.