Şimdi Ara

<<<<< RENAULT LATİTUDE KULÜBÜ >>>>> (247. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.949
Cevap
69
Favori
504.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 244245246247248
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ates0666 A kullanıcısına yanıt
    2013 ve sonrası için varmış instagram linkini attığınız sayfa öyle söyledi. Başka ne olabilir nasıl yapabiliriz acaba? Boşu boşuna duruyor hiç kullanamıyorum ekranı.
  • atakanozcan kullanıcısına yanıt
    0507 623 13 08 bu numarayı bir arasana yardımcı olacaktır.
  • atakanozcan kullanıcısına yanıt
    Acaba 2013 modelden çıkma olarak alıp duzeletilebilir mi? Bir sorsaniza
  • ates0666 A kullanıcısına yanıt
    Sordum şimdi geri dönüşü olunca burada paylaşacağım.
  • atakanozcan kullanıcısına yanıt
    Tamam sağolun
  • ates0666 A kullanıcısına yanıt
    Hocam konuştum. Fakat 2013 öncesinde farklı bir sistem kullanılmış. O yüzden yeni ekran vs takılıyormuş. O da yaklaşık 10bin civarı ediyormuş. Gerekli görmedim yaptırmadım bilginize.
  • atakanozcan kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam hayırlısı olsun. Bu sayede 2013 öncesine yapılmadığını öğrenmiş olduk.
  • Herkese iyi günler birkaça gün önce 2012 model Latitude aldım ama arabayla alakalı bazı sıkıntılarım var, arabanın farları yolu çok az aydınlatıyordu üzsünte beyaz far vardı bunları sarıya çevirdim sağ far düzgün duruma geldi ama sol far yolu değilde sol aşağı köşeyi aydınlatıyor bu far ayarlarını yaptırmanın yolu var mı? Eskiden fiorino vardı ona göre ışıkları çok yetersiz geldi.Farlar ın kirlilik durumu ışığı azaltacak seviyede değil acaba bu konuyla alakalı verebileceğiniz bir tavsiye var mı?

  • msdmr123 M kullanıcısına yanıt
    Farların üst kısmında yükseklik ayarı var yalama olmadigsa oradan rahatça ayar yapabilirsiniz. Birde farlar yüksek ısıya maruz kaldığı için ayna görevi gören sirler zamanla kararıyor. Bu farciya gidin bence. Bu arada hayırlı olsun. Güzel tercih
  • Merhaba msdmr123 Far problemi malesef araçta var 3,5 yıldır kullanıyoruz. İlk aldığımızda direk farları söküp İstanbul'da far tasarım merkezi Mikail beye gönderdim ve mercek değişimi oldu. Kendi üzerindeki ampülleri söküp Osram D1s Night Breaker Laser Xenarc %200 ampülleri taktım. Gece uzun yolda mükemmel bir aydınlatma oldu far ayarınıda ben kendim yaptım duvara karşısına alarak ayarladım.


    Benim sıkıntım araçta 90-120 arası direksiyon titremesi mevcut ön takımda yaptırdım yeniden oldu. Sanırım sorun akslarda cumartesi günü tekrar götüreceğim aracı.

    Eğer akslarda sorun varsa aşağıdaki parçaları alsam sorun yaşarmıyım acaba.



    www.akbayrenault.com
    Latitude Sol Ön Komple Aks 2.0 Dci Otomatik 8200908709 -İthal | İTHAL | Renault Yedek Parça
    https://www.akbayrenault.com/urun/latitude-sol-on-komple-aks-2-0-dci-otomatik-8200908709

    https://www.akbayrenault.com/urun/latitude-sag-on-komple-aks-2-0-dci-otomatik-8200908711





  • sogutlulu_54 kullanıcısına yanıt
    Hocam merhabalar, direksiyondaki titreme lastiklerden de olabilir. Eğer lastiklerinize güveniyorsanız, zaten rot balans yaptırmışsınızdır. Sorun o rot balansın tutmaması da olabilir. Aynı sorun bende de vardı. Sağ sol rotilleri değiştirttim. Tanesini 189tlye 2 tane aldım(sağ sol ayrımı yok). Sorun falan kalmadı.
  • msdmr123 M kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam, bu sorun bütün latitude kullanıcılarında var sanırım. Kimi dinlesem aynı şeyi söylüyor. Aşağıda bir arkadaş almış Osram night breaker, fakat fiyatı çok tuzlu. Şuan sanırım 3bin küsür tl. Güzel bir led d1s xenon bulursan çok güzel işini görür. Ben öyle kullanıyorum. İç dış far temizliği yapıyorlar bu arada. Sakın ola camını kestirip değiştirtmeyin(su alır içeri randıman alamazsınız). Merceğini vs çıkarıp güzelce iç dış yıkıyorlar. Üstüne merceğiniz puslu olabilir onun da bakımının yapılması gerekebilir. Ankara’da far garage adında bir yer var 2 far için toplamda 1200tl istiyordu(19.04.2023).
  • atakanozcan kullanıcısına yanıt
    Haklısın hocam. Far temizliği için bıraktığım usta sağolsun camları kesip yaptı. Ama sağlam yaptı su falan almıyor. Xenonlari değişmedim ama yine de baya fark etti. Bu arada boya işine de giriştim. Benim kaput sağ çamurluk ile ön ve arka tampanlor boyalı idi tabi zamanla deformeler, çizikler vs oluştuğu için gözüme güzel gelmiyordu. Lastik sağ davlumbazı eritmisti. Sağ orijinal davlumbaz ve ön tampon ayaklarını sipariş ettik yarın onlar gelmiş olur sonra güzel bir fırın boya inşallah tertemiz uzun yıllar binecegiz. Bittiğinde resim de atarım.
  • ates0666 A kullanıcısına yanıt
    Beklemedeyim hocam. Hadi hayırlısı
  • atakanozcan kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam.
  • Kapı gergilerini değiştiren yada tamir kiti ile tamir ettiren yada eden var mı araniz da.  <<<<< RENAULT LATİTUDE KULÜBÜ >>>>>



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ates0666 -- 11 Mayıs 2023; 23:54:10 >
  • ates0666 A kullanıcısına yanıt
    Kapı gıcırtısı ve takırtısı oluyor değil mi?
    Bende aynı sorundan muzdaribim.
  • atakanozcan kullanıcısına yanıt
    Bu tamir kiti ile kendiniz de yapabiliyorsunuz.
  • Selamlar aracımın güneşlikleri arızalı, bulamadım bir türlü internette ve parçacılarda, bu sorunla karşılaşan ve çözüm bulan var mı?

  • sogutlulu_54 kullanıcısına yanıt
     <<<<< RENAULT LATİTUDE KULÜBÜ >>>>>

    akis kafası arızası. kronik bu araçlarda. aks hamurları bu ağırlık altında yeterince mukavim değiller. uzun vadede kafa içlerinde boşluk iyice artıyor. 90-100 yokuşta yükte titreme artar. bir de sağa-sola çevirince zangır zangır arabada nooluyoruz hissi uyandırır. rot balans salıncak filan ilgisi yoktur. akisciler diye tabir edilen herifler açar ve boşluğu doldurmak için kaynakla dolgu yaparlar. fakat o da 1 yıl sürmeden dökülür. en temizi akis kolunu komple değiştirmek yada uygun bir akis kafası ile de değiştirilerek sorun çözülebilir.


    son olarak; latitüdümü özlüyorum :/




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi basarank -- 21 Haziran 2023; 0:22:9 >




  • 
Sayfa: önceki 244245246247248
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.