Şimdi Ara

Renault Mart Kampanyası - Takas Mantıklı mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Öncelikle kendi aracım Opel Corsa 2004 1.2 Benzinli, benzinden yana çok muzdaripim ayda 2000 KM yol yapıyorum hafta sonları bahçeşehir - gebze arasına çok gidiyorum (git gel 200 km oluyor)

    Doğrusunu söylemek gerekirse bu aracın parasını denkleştirmek için ihtiyaç kredisi çekmiştim onu ödüyorum ama Renault 'un kampanyası benim için mantıklı görünüyor.

    Takas ile birlikte istediğin aracın %50 'sini şimdi %50 'sini 2016 Mart ayında ödemeye başlıyorsun. Takasda aracım Clio 1.5 Dizel Joy modelinin yarısı etmesede üstüne 3 5 koyabilirim. Diğer yarısı için 2016 'ya kadar mevcut kredim zaten bitiyor. Bir süre ödemem olmayacak ve öyle ödemeye başlayacağım.

    Bu kampanyadan yararlanarak Clio Dizel 'e 50.000 TL vermek ne kadar mantıklı kendime bir çıkar yol arıyorum.

    Açıkça belirtmeliyim ki yakıtta %50 'ye yakın tasarruf söz konusu ve bu tarz bir kampanya olmazsa araç değiştirmem bir sene içerisinde imkansız gibi...







  • Araçtan memnunsanız lpg taktırın. Önümüz biraz karanlık, riske girmeyin bence. Yok illa alacağım diyorsanız da aracınızı takasa vermek yerine dışarda satın. Renault düşük fiyat verecektir. Takas olmadan da o kampanya geçerli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aytürk kullanıcısına yanıt
    Son bir sene içerisinde yaptığım masraflar 6000 TL 'yi geçti, aslına bakarsanız memnunda değilim, KM 'de yükseldi.

    Sanırım kendine destek arıyorum, evet bu iş mantıklı diye.
  • Joy clio mu 50 bin tl ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 seneden eski araca binmek istemem artık, ne kadar titiz bakılırsa bakılsın artık bazı parçaların eskimesini durdurmak imkansız. kampanyaya bakmanızı tavsiye ederim ve içlerinde en iyi f/p arabası olarak Renault MEgane 1.6 Touch plus CVT 'yi tavsiye ederim.
  • St. Petersburg kullanıcısına yanıt
    50 bine dizel diye baz donanım b sınıfı alacağıma toyotanın yeni kredi kampanyası ile 45 bine auris alır 1500 liraya lpg takar Clio ile ayni yakarak gezerim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: anyhill

    10 seneden eski araca binmek istemem artık, ne kadar titiz bakılırsa bakılsın artık bazı parçaların eskimesini durdurmak imkansız. kampanyaya bakmanızı tavsiye ederim ve içlerinde en iyi f/p arabası olarak Renault MEgane 1.6 Touch plus CVT 'yi tavsiye ederim.

    Aynen öyle hocam artık önüne geçemiyorum, bir sorun çıkıp duruyor. Aslında kurtulmak istediğim birde benzin meselesi var, Megane güzel bir tercih evet ama dizel bir araca da geçmeliyim diye düşünüyorum.
  • Bu tür araba değiştirme, yeni araç alma istekleri bende de çok oluyor. En az 5 yıl binerim diye aldığım aracı bir sene geçmeden satıyorum. Aynı şekilde motorlarımı da çok sık değiştiriyorum.

    Kampanya sizin için çok mantıklı görünmüyor.

    Alacağınız clio'nun yıllık mtv'si 945tl, sizin aracın mtv'si 175tl. Yılda zaten yaklaşık 800tl fiyat farkı oluyor.

    Sıfır alacağınız clionun değer kaybı, kasko, sigorta vs masrafları yine daha fazla olacaktır.

    Eğer daha mantıklı bir şey yapmak istiyorsanız aracınıza lpg taktırabilirsiniz.

    Diğer alternatif ise aracınızı satar, kredinizi kapatır, tekrar kredi çeker 30 - 35bin gibi fiyatlara suzuki swift, nissan micra, mitsubishi spacestar gibi sizin corsadan daha ekonomik, lpg'li bir araç alırsınız. Hem çok faiz ödemezsiniz, hem de ekonomik, cliodan kötü olmayan araçlara binersiniz.

    Space stara tüp taktırmaya bile gerek yok, zaten ekonomik bir araç. Bakımı da 20bin km'de bir.




  • St. Petersburg kullanıcısına yanıt
    dizellerin fiyatı yüksek , clio da güzel ama bagjı ufak, clio st 'nin bagajı büyük fakat 2. eli çok iyi dğeil. symbol bomboş bir araba zaten ilk bakışta anlıyorsunuz. artık terch sizin. kampanya makul , neredeyse borç harç ben de gireceim ama şu anki şartlarım bir türlü müsait hale gelmedi.
  • "50 bine dizel diye baz donanım b sınıfı alacağıma toyotanın yeni kredi kampanyası ile 45 bine auris alır 1500 liraya lpg takar Clio ile ayni yakarak gezerim."

    buna iştirak edilir işte..

    +1
  • Bende düşünmüstüm benzinli 1.2 ler 40 dan başlıyor, buz gibi soğudum fiyatları şişirmişler sanki, linea 1.3 daha mantıklı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.