Şimdi Ara

Renault Megane 2-Fiat Linea-Ford Focus-Opel Vectra(C Kasa) Benim Durumuma Göre Hagisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Max 25.000 TL – Sedan – Olabildiğince Manuel - Yılda 15.000-17.000 km veya daha az –
    Bu fiyatlardaki araçların hemen hemen hepsi 100.000-170.000 km aralığında. Yeterince araştırdım.
    Bu fiyata vuruk, değişik, boyalı, hasar kayıtlı ve yüksek km’li bir araç alacağımı biliyorum.

    Önceliğim Dizel. Dizelin torkunu kuvvetini, yakıt ekonomisini ve LPG sorunlarının (sızdırmazlığı, muayenesi, çalışmama, tekleme, arıza yakma sorunları ile uğraşmamak) olmaması nedeniyle dizeli severim. Ancak maddiyat düşünce dizele ulaşmakta sıkıntı oluyor kiii Yüksek KM’li bir dizel aracın sorun çıkarma ihtimalinin fazla ve masrafının da ağır olacağını düşündüğümüzde pekte akıllıca geldiğini söyleyemem. Ama yine de içim dizele daha yakın.
    Arkadaşlar ben memurum. Yeni ev aldım. Kredi ödüyorum. 3 çocuk, hanım ve ben 5 kişiyiz. Geniş bir aileyiz. Araç güvenli ve donanımlı bir araç olsun istiyorum. Uzun süre kullanayım. Uzun süre araç değişikliği ve araç sorunları ile uğraşmayayım istemiyorum. Ayrıca ekonomikte bir araç olsun istiyorum. Durum ortada. Kendim işin içinden çıkamadım. Bu araçlardan bazılarını yada birini kullananların, bilgili ya da tecrübeli büyüklerimden yardım isteyeyim dedim. Beni yönlendirin lütfen.

    Renault Megane 2 (Dizel) (Privilage-Dynamiq) – Donanımlı, parça temini kolay parça ve bakım masrafları uygun. Ekonomik ve geniş bir aile aracı. Euro Ncaptan 5 yıldız almış.
    Opel Vectra (C Kasa) 1.6 (Benzin+LPG) (Comfort-Elegance) – Donanımlı, parça temini ve bakım masrafları ile ilgili hiç bilgim yok. Geniş yakışıklı bir aile aracı. Euro Ncaptan 4 yıldız almış. (Çok yorum okudum. Bir alan bir de almayan pişman)
    - Vectra D segmenti ve 1.6 motor o kasayı çekmiyor diye yorumlar yazmazsanız memnun olurum arkadaşlar. Çünkü araç almaya segment olarak değil de maddiyat olarak bakmanızı rica edicem. Hemen hemen aynı fiyatta araçlar ondan vectra’ya da baktım. Donanımlı ve opel olması nedeniyle tercihlerim arasında yer alıyor. Ayrıca kullanıcıları 1.6 motorunda yeterli olduğunu açıkça beyan ediyor. Bende yarışlara katılmayacağım. Güvenli ve ekonomik olsun yeter.
    Fiat Linea 1.3 Mjet (Dizel) – (Olabildiğince yüksek donanımlı paket) – Donanım konusunda fazla şeyler vadeden özellikleri yok. Ama yeterli özelliklere sahip. Parça temini kolay, parça ve bakım masrafları uygun. Orta genişliğe sahip ekonomik bir aile aracı. Euro Ncap testlerine girmemiş.
    Ford Focus (Dizel-Benzin) (1998-2010) (Tüm modeller) – Donanımlı, parça temini ve bakım masrafları ile ilgili hiç bilgim yok. 1998-2004 yılları arasındaki modeller çok yakışıklı değil ama sağlıklı olduğu sürece para buna yetiyorsa bu olacak Euro Ncaptan 4 yıldız almış. 2004-2010 yılları arasındaki modeller geniş ve yakışıklı. Euro Ncaptan 5 yıldız almış. Fordu pek bilmiyorum. Yakıt ekonomisi için öncelik tabi ki dizel ancak iyiyse benzin+LPG de olabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atesvesugibi17 -- 28 Şubat 2016; 23:45:55 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.