Şimdi Ara

RENAULT OPTİMA KOMPLE KAPORTA BOYA

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • slm arkadaş gece arabayı kaçırıp taksiciyle kapışmış taksicide ibnelik yapıp bunu as 250 ye çarptırmış



  • arkadaş şimdi komple kaporta boya yaptırmak istio ama bütçesi 650 ytl bi yardımcı olsanız

    bunlarda resimler
     RENAULT OPTİMA KOMPLE KAPORTA BOYA

     RENAULT OPTİMA KOMPLE KAPORTA BOYA
  • Resimdeki Ön sağ lastikle kullandığına göre canına bir şey gelmediğine dua etsin derim.

    Ben Lada HB Arabamı Komple boya 500 boyatmıştım.Hemde İtalik boyaydı.

    Bu biraz daha düşük fiyata olabilir... Sadece boya fiyatı ile ilgili bilgim var...
  • öncelilke geçmiş olsun. ben metalik boya optimayı 900ytlye boyattım sedefli füme (simli) beyaz boya bişey tutmaz 500-600ye boyanır ama ufak tefek parçalar çok tutar ön tampon 450-550ytl civarı yan sanayi zor bulursun sinyalde 35ytl farı bilmiyorum o aracın çok rahat 1500boya parça ve ufak tefek işleri(kaporta sökülücek elektirik tesisatı sökülücek vs. vs. ) var ızgarada gitmiş bu parayı gözden çıkart çünkü benim başıma geldi
  • Çok fazla masraflı görünmüyor aslında, sadece çamurluk ve ön panjur boyanacak, ön kaputta hasar gözükmüyor, ufak tefek yerleri rütuşlar. Tampon değiştirmeye gerek yok tamir edilir. Far yan sanayi 60-80 YTL gibi fiyata bulunabilir. Sinyal arkadaşın dediği gibi. Tanıdığın bir boyacı ve kaportacı varsa kaporta boya işi beyaz opak boya olmasından dolayı taş çatlasa işçilikle beraber 300-400 YTL tutar, tampon içine sinerse fibercilerde tamir edilir ve boyanırsa eskisi gibi olur ama içine sinmezse yenisi için 250 YTL (yan sanayi) gözden çıkarman lazım. Boyatmışken arabanın her iki çamurluk ve ön kaputunu da boyatayım desen topu topu 600-700 YTL civarında tutması lazım. Yani beklentilerine göre değişir ama en ucuz 500-600 YTL'den aşağı kapatamazsın gibi görünüyor.

    Arabayı komple boyatmak isterseniz sadece dıştan sanırım 650 YTL'ye tanıdık bir yere yaptırabilirsiniz ama far sinyal tampon gibi yedek parçalar hariç, tanıdık diyorum çünkü malzeme bu tip işlerde çok para tutmaz. Ezbere olacak belki ama taş çatlasın 200-250 YTL malzeme tutar, asıl para işçiliğe gidiyor. O yüzden tanıdık boyacı bulursanız size insaflı davranır belki kazıklamaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gergy -- 11 Eylül 2007; 14:06:07 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.