Şimdi Ara

Renault rezilligi sonuc Pankart asmayi dusunuyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhabalar

    https://forum.donanimhaber.com/renault-rezilligi-bin-kmdeki-aracin-arkasinda-durmuyorlar--149432737


    bu konuyu sizinle paylasmistim. bugun sonuc geldi. renault genel merkezi degisim yapilmicagini, tamir ucretini odemicegini , sadece 2bin liralik bir islem yapilicagini soyledi.

    arabanin sebebini tekrar sordum. dedim ki bir gun once arabada birsey yok diye gonderdiniz bir gun sonra cok isinmis debriyaj hidrolik kacirmis diyorsunuz ben araci servisten aldim eve geldim maslaktan ayazagaya daha sonra bir sonraki calistirmamda 100 metre sonra ayni hatayi verdi ben durdurdum cekici cagirdim aldilar. bu gecen arada olmus olabilir diyorlar. boyle rezillik boyle utanmazlik gormedim. servis mudurunu aradim bisey yapamayiz en son 5.700tl olur dedi baska servisle gorustum 4.500tl dedi sonra servisi aradim aracimi toplayin yaptirmicam dedim bana diyoli pahali geldiyse disardan parca getir biz takalim.Lanet olsun renaulta simdi aracimi bi sekilde yaptiricam. showtvyi anadolu ajansini kimi bulursam cagiricam bayinin onune gidip renault bin kmdeki aracina sahip cikmadi diye pankart asicam. son care bu bu adalet sisteminin bu serefsizlerin oldugu ulkede elimden baska hicbirsey gelmiyor yeterki dusmeyin bu serefsiz onursuz insanlarin eline.baska bir fikri olan var mi? kesinlikle dedigim olayi yapicam araci yaptiricam baska serviste


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Kullanici hatsi gibi gozukuyor eger boyleyse yapmamalari normal. Kimileri debriyja deli gibi abaniyor gaz pedai saniyorlar. Bundan sonra dhaa nazik kullanmaya calisin problem olacagini sanmam.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence pazarlıkla 4000 lira civarina yaptırın gitsin .Zaten sıradan aracin bakimi olmus 2.000 lira .
    Bu ülkede hakli adamın hakli çıkması zor.Kendinizi yiprattiginizla kalırsınız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hukuki yoldan hakkınızı arayın. Kesinlikle es geçilebilecek bir durum değil. Bir avukatla hareket etmenizde fayda var.

  • Pankart asınca da bir şey olmaz. Geçmiş olsun.

  • Öncelikle geçmiş olsun.

    sorununuz tüketici hakem heyeti sınırları içerisinde. Masrafsız hallolur. Aracın tamiratını olabilen en düşük fiyata yaptırın. Fatura alın. Hakem heyetine başvurun. Hakem heyeti başvurusunda gizli ayıplı maldan kaynaklanan onarım bedelini talep ettiğinizi belirtin. ( bu kısım çok önemli, sözleşmeden dönme veya ayıpsız benzerle değişim hakem heyeti sınırını aşar, dava açılması gerekir. )Talep sonuç kısmında da bunu yazıp tamirat için ödediğiniz bedelin iadesini isteyin. 6 ay sonra masrafsız bir şekilde geri alırsınız. Hakem heyetine e devlet üzerinden de başvurulabiliyor. Başvurunuzda kısa ve öz derdinizi anlatın. Tüm belgeleri sunun. Aleyhinize sonuç çıkma ihtimali yok. Hakem heyetlerinde Kullanıcı hatalarını bile kullanıcı hatası olarak değerlendirmiyor. Ayrıca, dava açsanız sözleşmeden dönme, ayıpsız benzerle değişim falan talep edeceksiniz. Masrafını kurtarmaz.

    başvuruda, araç faturası, garanti belgesi veya garanti süresini gösterir belge, onarım bedeline ilişkin faturayı sunun. Aracın kaç km de olduğuna dair belge de sunun. Bu km deki araçta kullanıcı hatası olsa da garanti karşılamalı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scherzz -- 16 Haziran 2021; 10:31:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.