Şimdi Ara

>>>RENAULT SYMBOL<<< (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.867
Cevap
13
Favori
483.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bu arabaya kimsenin 34000 ytl vereceğini sanmıyorum
  • ---

     >>>RENAULT SYMBOL<<<



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beto -- 17 Eylül 2008; 13:10:37 >
  • ---

     >>>RENAULT SYMBOL<<<


     >>>RENAULT SYMBOL<<<


     >>>RENAULT SYMBOL<<<




  • ---

     >>>RENAULT SYMBOL<<<
  • Bir firma müşterilerini bu kadar enayi yerine koyabilir en fazla.iç mekan fotolarına baktım da hala clio 2nin formatında yapılmış.insanbari clio 3 ün iç mekanı gibi yapardı ayıp ya...
  • Arkadaşlar bu model romanya da satışa sunulmuş Reanult un romaya sitesinde yeni symbol ürün gamında yazıyor.Motor çeşitler 1,2 16v 1,4 16v 1,5 65 1,5 85 olarak konmuş.Bence Türkiye'de kesinlikle 1,4 16v olmalı çünkü bu motorun kullanıcıları da çoğunlukta...
  • İç mekan güncel kasa ile hemen hemen aynı. Yahu direksiyon simidi bile aynı. 34000 lira ise eğer Toyota Corolla 1.6 VVTI/124 HP Class donanım alırım. Yok arkadaş, eğer böyleyse gerçekten içi, Renault bu yeni Symbol'e fazla kafa patlatmamış.
  • selamlar

    aracın dağıtımı başlamış sanırım

    bu resmi 10 dk falan önce başakşehirde çektim.ancak emektar cep telefonumun kusuruna bakmayın

     >>>RENAULT SYMBOL<<<
  • Artık renaultta diyecek bir şey bulamıyorum bu aracın nersei yeni iç mekan eski cliooyla aynı yine aynı direksiyon simidi iç kapı döşemeleri koltuk döşemeleri bile aynı sadece rengi değişmiş sedece eski kasayı kaldırıp yerine yerine yeni kasa oturmuşlar iç mekan genişliği bile aynı artık pes diyorum
  • Evet arkadaşlar aylardır beklediğim yeni kasa clio bugün bayiye gelmiş, bayi beni aradı, hemen gittim almaya!!! önce bi inceledim, araç çok hoşuma gitti, çok güzel olmuş, 1.4 8 v ekpression modeli konfor paketli en son 25.700,00 YTL ye bıraktı, 4 cam otomatik, otomatik klima, elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar, cd çalar, krom kapı kolları vs,ilk aklıma gelen özellikler, açıkcası bu özellikleri görünce biran kendimi mehana bakıyorum sandım, clodan hiç beklemediğim donanımlar vardı çünkü, ama araç her zamanki gibi yine dar, ben rahat oturmasını severim direksiyonda haliyle ben sürerken arkama oturacak kişinin dizleriniz sırtımda hissedeceğim, öyle bir kararsız kaldımki, 2006 octavia tour buldum 22.500 YTL ye değişen ve boya yok, 61.000 km de, çok kararsızım acaba sıfır symbolmü almalıyım yoksa 2. el konforlu bir araçmı, ama clioda güzel olmuş dediğim gibi kendisinden beklenmedik donanımları var, fiyat belki biraz daha kırarak 25.000 e falan gelecek, sizlerden ricam bana fikrinizi söyleyin sizce ne yapmalıyım? memura gidecek bir araç olmasınıda ayrıca istediğimi belirteyim, acaba diyorum bu yeni symbollerin dayanıklılılğı nasılki?tabi bu symbollerinde kaza testi yok, evet 1 hafta içerisinde bir araç alacağım, sizce ne yapmalıyım?




  • octavia fersah fersah ileridedir bu araçtan.bence onu alın arada ki fark ta cebinizde kalsın.tamam clio çok pahalı değil ama octavio çok ucuzmuş.

    daha dayanıklı olduğuna emin olabilirsiniz.
  • işte her zamanki renault ar-ge ve pazarlama stratejisi, adamlar bunlar koyun ne yapsak alır die, saçma sapan kokpit designlarıyla saçma sapan donanımlarla satıyorlar ve gerçektende satıyorlar, görün bakın bu kasada çok tutacak, insanlar 2000-3000 fazla verip city almayacak, renault yedek servis ağı geniş diyecek, yedek parça ucuz diyecek, ikinci eli prim yapar diyecek alacaklar, ve renault bundan sonra da bizimle alay etmeye dewam edecek, renault kurumsal pazarlamada çalışmayı gerçekten çok isterdim, işletme mezunuyum hani bir çok argümana sahibim ve ya bu adamlar sanatkar yada biz koyunuz. Siz söyleyin?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: KAMUCU2000

    Evet arkadaşlar aylardır beklediğim yeni kasa clio bugün bayiye gelmiş, bayi beni aradı, hemen gittim almaya!!! önce bi inceledim, araç çok hoşuma gitti, çok güzel olmuş, 1.4 8 v ekpression modeli konfor paketli en son 25.700,00 YTL ye bıraktı, 4 cam otomatik, otomatik klima, elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar, cd çalar, krom kapı kolları vs,ilk aklıma gelen özellikler, açıkcası bu özellikleri görünce biran kendimi mehana bakıyorum sandım, clodan hiç beklemediğim donanımlar vardı çünkü, ama araç her zamanki gibi yine dar, ben rahat oturmasını severim direksiyonda haliyle ben sürerken arkama oturacak kişinin dizleriniz sırtımda hissedeceğim, öyle bir kararsız kaldımki, 2006 octavia tour buldum 22.500 YTL ye değişen ve boya yok, 61.000 km de, çok kararsızım acaba sıfır symbolmü almalıyım yoksa 2. el konforlu bir araçmı, ama clioda güzel olmuş dediğim gibi kendisinden beklenmedik donanımları var, fiyat belki biraz daha kırarak 25.000 e falan gelecek, sizlerden ricam bana fikrinizi söyleyin sizce ne yapmalıyım? memura gidecek bir araç olmasınıda ayrıca istediğimi belirteyim, acaba diyorum bu yeni symbollerin dayanıklılılğı nasılki?tabi bu symbollerinde kaza testi yok, evet 1 hafta içerisinde bir araç alacağım, sizce ne yapmalıyım?


    Symbol'ün en büyük avantajı yeni kasa ve sıfır km. olması. Diğer yönleri motoruna varana kadar güncel Symbol ile aynı. KAsa çok da değişmemeiş. Yandan bakınca arabaya aynı. Yani aynı derken bazı yerler eskisinden izler taşıyor. Tavanın arkaya doğru eğimi bile aynı. Ön konsol bile güncel kasa ile benzer izler taşıyor ve direksiyon simidi bile değişmemiş. Ayıp gerçekten. Ve en önemlisi neden 2008 yılında yeni bir kasa da 8V kullanılmakta? 2000 yılında ilk çıkan Symbol'ler den beri kullanılmakta 1.4 8V / 75 HP'lik motor. Bence 1.4 16V'lik motor olmalı. Şimdi ben 2009 veya 2010 gibi 2005 model Symbol arabamı değiştirmeyi düşünüyorum. Bakıyorum kasa değişmiş. Biraz tuhaf gibi arkası. Geçtim onu, canlısını görünce belki göz alışır. Ama motor? Kullandığım motorun aynısı 1.4 8V/75HP yeni kasa da mevcut ve ne anladım ben araba değişikliğinden. Motor aynı çünkü.
    Donanımları güzel sanki ama aynı paraya sıfır km. Seat Cordoba var. 2 hafta önce 27000 lira fiyat verdiler bana Seat Cordoba için. Mesela Honda Cİty de aynı fiyata sahip. Gerçi o da kötü dizayna sahip ama. Şahsen ben 1-2 yıl beklemeyi tercih ederdim illa'ki yeni kasa Symbol alacaksam. Çünkü bazı eksiklikler 1-2 yıl içerisinde makyaj ile rayına oturur.




  • hocam; bende kamu yönetimi mezunuyum, benimkisi koyunluk değil, elbette benimde gönlümde ne aslanlar yatıyor ama ne yapalım paramız symbole yetti, 25.700 dedi ama 25.700 verecek durumda değilim maximum 24.000 ytl verebileceğim, şimdi söyle bakalım, 24.000 bine hond city verirlermi, verirlerse ben almaya hazırım, bana 2 yada 3 daha koy deme zaten koya koya bu rakama çıktım, 1. eylülde 1999 model broadwayimi sattım aracaım yok ve işe araçla gelip giden biri olarak şimdi dolmuşa otobüse binmek çok zor geliyor, biraz benimkisi hemen bi araba olsunda ne olursa olsun, elbette baksana symbolün motoruna benim broadway bile 1999 teknolojisi ile 1.4 motor,72 beygire sahipti, ben ne anladım araç değiştirmekten ama ne yaparsın maalesef yıllardır reno türk aile yapsısını çok iyi analiz etmiş bana göre ve belkide benimkisi bir vefa, çünkü reno broadwayden çok memnundum, tam bir memur arabasıydı, şimdi bazan düşünüyorum, bu symbol broadwayden dahamı kötü bir araba, sonra ben buna 3-5 sene falan binsem çokmu zarar ederim, bilemedim, her bayiye gittim, skoda, opel, chavrolet, vs. ama bu donanımda en ucuz arabayı reno teklif etti, şimdi diyorum keşke diğerlerine hiç gitmeseymişim, aynı gün octaviaya baktım, akşamada yeni symbole, insan octaviayı görünce renoya el arabası der, ama 3 kat 5 kat daha iyi araba alırsın diyen arkadşlar,3 ve 5 i katmanın zor olduğunu iyi bilmeliler, düşünün zaten broadwayin üstüne kata kata bu rakama çıktım buda son valla:) yok artık, ama hala kararsızım ne yapayım diye, 2. el bir konforlu araçmı, yoksa sıfır symbolmü, fikirlerinize açığım ve dikkate alıyorum, teşekkürler...




  • 1.4 16v benzinli motor bizde yok, bu nasil bir mantik???

    1.2 16v aracim vardi benim clio hb 2004, fena bir motor degil ama, gucsüz kaliyordu cogu zaman o yuzden sattim.

    hele sedan bir arabada cok dusuk olur.

    Urün gamina hemen eklenmeli 1.4 16valve.

    yurtdısında satıyorlar bize yok. 1.4 8valve de bizde var dısarıda yok. Bunu anlamak mumkun degil.

    Reno bunu yapma. 3 reno arabam oldu. 4 ncüsü de reno olsun istiyorum ama. Du bakalım
  • quote:

    Orjinalden alıntı: weycell89

    selamlar

    aracın dağıtımı başlamış sanırım

    bu resmi 10 dk falan önce başakşehirde çektim.ancak emektar cep telefonumun kusuruna bakmayın



    eline sağlık kardeş.görüntü güzel ayrıca telefonunla bozuşma
  • MERHABA ARKADAŞLAR.. YENİ CLİO SYMBOL Ü YAKLAŞIK 1.5 AY ÖNCE DERİNCE LİMANDA TIR ÜSTÜNDE GÖRDÜM VE BİR CLİO SYMBOL ULTRA FANATİĞİ OLARAK ŞUNU SÖYLEYEBİLİRİM.. SAKIN ELİNİZDE ESKİ KASA CLİO SYMBOL SON MAKYAJLI HALİ VARSA ÇIKARTMAYIN.. ÇÜNKİ BU ARABA BANA GÖRE MÜHENDİSLİK FİYASKOSU.. TIRIN ÜSTÜNDE BİR KAÇ DAKKA İNCELEME FIRSATIM OLDU.. FİKİRLERİMİ SİZİNLE PAYLAŞAYIM..
    1- CLİO NUN BOZUK YOLDAKİ PERFORMASINI BİLİRSİNİZ(HER NE KADAR ŞİRKET ARABASI) DESELERDE BEN CLİO NUN BOZUK YOLDAKİ PERFORMASINA BAYILIRIM.. BU YENİ KASALARDA O KADAR DAYANIKLI OLDUUĞUNU SANMIYORUM..
    2- ARKA BAGAJ VE TAVAN YÜKSEKLİĞİNİ ÇOK ŞİŞİRMİŞLER KESKİN VİRAJLAR BU ALET SAVURUR ( ÇÜNKİ NORMAL CLİO LARDA SAVURUYOR) AMA BU ALETİN ARKASI ESKİSİNDE DAHA ÇOK ŞİŞMİŞ..
    3- BEN ŞUNA İNANIRIM.. BU ÜLKEDE BİR ARABADA NE KADAR DONANIM O KADAR PROBLEM DEMEKTİR. BU ALETİN DONANIMINI YÜKSELTMİŞLER.. ELEKTRONİKSEL PROBLEMLERE HAZIR OLUN ( DURDUK YERE AİRBAG LAMBASI YAKMAK,ABS LAMBASI YANMASI GİBİ...)
    4-SERVİSE GİRİNCE FİYAT FARKI : BİR ARABAYI SADECE ARABA OLARAK DEĞİL.. TÜM MASRAFLARIYLA ALGILAMAK GEREKİR.. BU ALETİN SERVİSİ GELİNCE ESKİ KASA CLİOARLA KIYASLAYIN ARADAKİ UÇURUMU GÖRECEKSİNİZ..
    5-BANA KİM NE DERSE DESİN BEN EN SON MAKYAJLI CLİO YU HİÇ BİŞEYE DEĞİŞMEM EKONOMİ-SAĞLAMLIK-PARÇA UCUZLUĞU ÇÜNKİ BANA GÖRE ARABANIN İÇİNDE HERŞEY VAR.. BİRDE.. BİLMİYORUM AMA BEN ABS Lİ ARABADAN NEFRET EDERİM.. O YÜZDEN HEP ABS SİZ ARABAYI TERCİH EDERİM.. ABS DE İKEN ARABAN IN KONTROLÜ HİSSİ BENDE DEĞİL GİBİ GELİYOR.. BEN ŞU AN Kİ CLİO İLE İNANMAZSINIZ AMA TARLAYA DALAR ARKAYA PULLUK BAĞLAR TARLA SÜRERİM O KADAR GÜVENİYORUM ARABAYA YANİ.. GÜVENSİZ YOK GÜVENLİK YOK DİYENLER HALT YESİNLER.. O ARABAYI NASSI KULLANDIĞINIZA BAĞLI BİŞİ.. BİRDE SYMBOL KASALARA ŞİRKET ARABASI DİYENLERE UYUZ OLUYORUM..
    AYRICA DİZEL MOTORUNDAKİ TORK FARKI NEDENİYLE İNANIN KARLI YOLLARDA BİLE MERCEDESE GÜVENMEM CLİO YA GÜVENİR HATTA ZİNCİRSİZ YOLA ÇIKARIM O KADAR SÖYLÜYORUM..




  • EN TUTUMLU TERCİH!..
    Araç kullanmanın birçok maliyeti var; Satın almada, kullanımda ve satışta… Bu maliyetleri bizim kadar firmalarda düşünmek zorunda. İşte Yeni Symbol’de kullanımın da ekonomik olmak adına yapılan yenilikler…

    Yeni Renault Symbol, kullanımı gerçek anlamda ekonomik olan bir otomobil.

    Son nesil motor gamı, yüksek performanslı, tutumlu ve çevreye saygılı: 1.5 dCi 85 bg ve 1.2 16v 75 bg motorlar, gerek benzinli gerekse dizel versiyonlarında, sırasıyla 100 km’de 4,3 l (km’de 116 g CO2) ve 100 km’de 5,9 l (km’de 140 g CO2) ile sınıflarının en düşük tüketim değerlerine sahip. Yeni Renault Symbol, performans, tüketim ve sessizlik bakımından sınıfının en üst düzeyinde yer alan son nesil motorlar kullanıyor. Düşük bakım maliyetinin önemli bir unsurunu, daha uzun aralıklarda yapılan yağ değişimi ve bakımlar oluşturuyor.

    En üst düzeyde tutumlu


    Yeni Renault Symbol, sınıfının en düşük yakıt tüketimiyle ön plana çıkıyor. 1.5 dCi 85 bg dizel motoru ve 1.2 16v 75 bg benzinli versiyonu, her biri kendi sınıfında bu büyüklükte bir sedan için rekor tüketim ve CO2 salınımı değerleri sergiliyorlar: Sırasıyla karma parkurda 100 km’de 4,3 l (km’de 116 g CO2) ve 100 km’de 5,9 l (km’de 140 g CO2).

    Bu denli düşük tüketimleri sağlamak için, Renault mühendisleri özellikle aracın aerodinamizmi (SCx = 0,691) ve ağırlık kontrolü üzerinde çalıştılar. Böylece, 1.2 16v 75 bg motorla donatılan versiyonun ağırlığı sadece 904 kg ile sınırlı tutuldu, bu da araca en yüksek düzeyde performans/tüketim oranı sağlıyor. Yeni Renault Symbol, bu şekilde, Renault Kontrat 2009’un “120-140” taahhüdüne katkıda bulunuyor. Bilindiği gibi, Renault 2008’den itibaren, üçte biri km’de 120 g’dan az olmak üzere, km’de 140 g’dan az CO2 yayan bir milyon adet araç satmayı taahhüt etmiş bulunuyor.


    Düşük bakım maliyeti


    Yeni Renault Symbol sürücüsünün hayatını kolaylaştırıyor. Bu yeni araç, Renault’nun 2008 yılı başında uygulamaya koyduğu yeni bakım politikasından ve dolayısıyla düzenli bakım aralarının uzamasından yararlanıyor. Düzenli bakım araları ülkeden ülkeye farklılık gösterebiliyor.

    Hem benzinli hem de dizel motorlar için ülkelere göre farklılık göstermekle birlikte motor yağı ve hava filtresi değişimi her 15.000 km’de bir gözden geçiriliyor. Benzinli motorlarda buji, dağıtım (trigel) ve aksesuar kayışları her 60.000 km’de bir değiştirilirken dizel motorların dağıtım (trigel) ve aksesuar kayışları her 75.000 km’de bir değiştiriliyor. Mazot filtresinin ömrü ise 15.000 km.

    Performans ile tasarruf arasında uzlaşma sağlayan motor yelpazesi
    Yeni Renault Symbol’de son nesil motorlar kullanılıyor. Renault gamının tüm baz modellerinin (Twingo, Clio ve Modus) donatıldığı bu motorlar, tüketim, performans ve sessiz çalışma bakımından pazarın en üst düzeyinde yer alıyorlar. Benzinli motorlar gamı 1.2 16V 55 kW (75 bg), 1.4 55 kW (75 bg),’den oluşuyor. Dizel motor 1.5 dCi ise iki faklı güç düzeyinde sunuluyor: 48 kW (65 bg) ve 62 kW (85 bg)..




    Benzinli motorlar

    Ülkelere ve donanım düzeyine göre benzinli motorlar:
    1.2 16v 75 bg
    1149 cm3 silindir hacmine sahip 1.2 16v (D4F) motoru, 5500 d/d’da 75 bg (55 kW) güç ve 4250 d/d’da 105 Nm (10,7 mkg) tork üretiyor. Doğrusal çalışma özelliği olan motor düşük devirlerde yüksek tork sağlıyor. Bu şekilde gerçek bir çok yönlülük gösteren motor her tür yol koşulunda etkin kullanıma olanak veriyor. Sürücü, 1750 - 5750 d/d gibi geniş bir kullanım aralığında maksimum torkun %90’ından yararlanabiliyor. Spesifik emme yasalarıyla çalışan rulolu külbütörlü üstten eksantrik mili motorun rölanti devrini dakikada 650 d/d’ya düşürüyor. Bu özellik, şehir içi kullanımda yakıt tüketiminin %2 - %3 oranında azaltılmasını sağlıyor. Bu motorla donatılan Yeni Renault Symbol, karma parkurda 100 km’de sadece 5,9 l (km’de 140 g CO2 salınımı) ile sınıfının en düşük benzin tüketimini sergiliyor.

    1.4 75 bg
    5500 d/d’da 55 kW (75 bg) güç üreten bu motor (K7J), sağlamlığı ve güvenilirliğiyle tanınıyor. 1390 cm3 silindir hacmiyle, kullanım konforu ve sürüş keyfini de başarıyla sağlıyor. 5500 d/d’da 114 Nm (11,6 mkg) azami tork ile 1.4 motor, Yeni Renault Symbol’ün uzun yolda olsun şehir içinde olsun kontrollü tüketimi ile (km’de 7,1 l ve 168g CO2 salınımı) çok yönlülüğünü göstermesine olanak veriyor.

    Dizel motorlar
    Ülkelere ve donanım düzeyine göre Yeni Renault Symbol’ün sunduğu dizel motorlar :
    1.5 dCi
    Dizel arzı 1.5 dCi (K9K) motoru üzerinde yoğunlaştırıldı. Bu motorun ikinci nesil Common Rail 1600 enjeksiyon sistemi, yanma kalitesinin daha iyi kontrol altına alınmasıyla daha düşük bir tüketimi mümkün kılıyor. Bu motor, randımanı ve özellikle titreşimleri filtre eden esnek volanı sayesinde sessiz çalışmasından dolayı tüketicilerin büyük beğenisine sahip 1461 cm3’lük bu motor iki farklı güç kademesinde öneriliyor:

    - 48 kW (65 bg) : En düşük devirlerden itibaren mevcut olan 160 Nm (16,3 mkg) torku ile, 1.5 dCi’nin bu versiyonu, güçlü yeniden hızlanmalar sağlıyor. Yeni Renault Symbol’ün gerçek bir çok yönlülük özelliği ile her tür yol koşulunda kullanılabilmesine olanak veriyor. Euro4 versiyonu bu motorla donatılan bu model 100km’de 4,5 l ile düşük bir tüketim sergiliyor, (km’de 118 g CO2 salınımı).

    - 62 kW (85 bg) : Daha güçlü versiyonunda, 1.5 dCi daha da üstün özellikler içeriyor. Düşük ataletli turbo-kompresörü sayesinde, 1750 d/d’dan itibaren ürettiği 200 Nm’lik torku (18,9 mkg) otomobile çok yüksek bir sürüş konforu kazandırıyor. Bu motor, Avrupa tipi karma parkurda 100 km’de sadece 4,3 l ile (km’de 116 g CO2) sınıfının en düşük dizel tüketimine sahip. Ayrıca bu versiyonda, 1.5 dCi motor Euro4 çevre standardına uyum gösteriyor.

    Son not,23 bin 430 YTL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulacak Yeni Symbol, Authentique ve Expression olmak üzere iki donanım versiyonu ile sunulacak.
    http://www.arabam.com/haber.aspx?HID=1&PID=1110&haberID=284361




  • Öğlen en sonunda gidip inceledim yeni Symbol'ü. Yan kapıların kesimi güncel kasa ile hemen hemen aynı. Hatta kapı içleri hık demiş burnundan düşmüş. Dışını ve özellikle arkasını yadırgadım. İçine bindim ve ön camın görüş alanı aynı. Ön direkler aynı. Tavan aynı. Oturma şekli yine aynı ve yüksek. Sadece gösterge tablosu değişik gibi, ön konsol güncel 2007-2008 modeller ile çok benziyor. Dİreksiyon simidi aynı, sadece arma etrafına yuvarlak krom koymuşlar. Sinyal, silecek kolları aynı. Arka cam ve ön cam aynı. SAdece ön burun ve arka taraf farklı. Mesela arka cam kumandalarının yeri kötü. El freninin arkasında ve yerde duruyor. Arka koltuk yolcusu açmak istese hafif öne ve yere eğilip açacak camı. Sürücü de elini arkaya doğru yere atıp öyle açacak.
    Bence şu an ki eski kasa diyeyim artık, daha şık ve al benili. Hatta kesin efsane kasa olur.
    Ve motor. 1.4 8V/75 HP koymuşlar. Yahu 16V olsaydı da 8V kalksaydı.
    Bakalım, 1-2 yıl içinde belki bazı aksaklıklar rayına oturur ve makyajlanır. Yine de bizim gibi orta gelirli ve sıfır km. almak isteyen aileler için 24-25 bin lira'ya uygun sayılr. Netice de kapının önünde duran ve sürekli yol ile temas eden bir ihtiyaçtır araba. Bu fiyata önceki sahibinin nasıl ve ne şekilde kullandığını bilmediğin ikinci el 5-6 yaşında bir araba almaktan daha iyidir diyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkcad34 -- 18 Eylül 2008; 15:30:18 >




  • Arkadaşlar ben ÇETAŞ a sorum eski kasalardan otantik dizel varmış ellerinde ve 26.000 istiyorlar.Yeni kasa experssion 1,4 8v 23,500 die fiyat verdiler bilginize..
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.