Şimdi Ara

Renault Symbol USB karışık çalma yardım (RDM,Mix)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, şirkette kiralık olarak Symbol kullanıyoruz. Geçen hafta bir seneyi doldurduğumuz için bir önceki model Symbol aracımızı verip yeni model olanı aldık. Öncekinde olmayan bir sıkıntı mevcut; USB'den müzik çalarken karışık çalmasını istediğimizde resimde görebileceğiniz gibi altında RDM yazan 4 tuşuna basılı tutunca mix moduna geçiyor ve parçaları karışık çalmaya başlıyor. Ancak kontağı kapatıp tekrar açınca mix modu kapanıyor ve şarkıları alfabetik sırada çalmaya başlıyor, RDM mix modunu tekrar açmak zorunda kalıyoruz. Sürekli in-bin yapılan bir işte olduğum için bu gerçekten büyük işkence. Sorunun çözümünü bilen arkadaş yardımcı olursa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler..

    Not: Model değiştirince bir sıkıntımız daha vardı, şans eseri çözümü bulduk. Belki merak eden vardır yazayım; önceki modelde MUTE (anında ses kapatma) için direksiyon altındaki koldan ses + ve ses - butonlarını birlikte geriye çekince radyo, usb, cd her ne çalıyorsa sesi hemen kapatıyordu. Bu yeni modelde ise yine ikisini birlikte çekmek ancak yaklaşık 2 saniye öyle tutmak gerekiyor.

     Renault Symbol USB karışık çalma yardım (RDM,Mix)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cortés -- 17 Mayıs 2015; 4:36:30 >







  • Sanırım o RDM'nin çözümü yok. Ben de yeni symbol kullanıyorum. Henüz USB'den hiç denemedim Merak ettim şimdi. Bu arada ben + ve - tuşlarını aynı anda geriye çeker çekmez susuyor. 2 sn falan beklemiyorum.
  • Sanırım iş yetkili servise kaldı. Umarım teknik servis personeline sorunca tatmin edici bir cevap alabilirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.