Şimdi Ara

Renault Toros mu, Lada Vega mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar gerçi ikiside 3-5 liralık arabalar.Bu zamanda pek esamesi okunmaz ama imkan meselesi.Babama ait
    1989 Model lpgli bir torosumuz var. Köyde kullanıyor.Yeri geliyor çuvalla yük taşıyor maşaallah katır gibi taşımam demiyor.Çarşıya pazara gidiyor en fazla 100 km uzaklığa yol yapıyor.Fakat araba eski olduğu için hergün bir yeri su koyveriyor.Allahtan parça ucuz.Yansanayisi su parası.Benimde 8-9 bin lira kadar bütçem var ve araba almayı düşünüyorum.O fiyatlarada HYUNDAI ACCENT 1,3 glx filan buldum 98-99 model.Fakat bu arabaların bagajı yok gibi birşey.Ben geniş bagajlı araba arıyorum.Niyetim 1 yıl kadar binip arabayı babama bırakmak onu emektardan kurtarmak.2000-2001 model lada vegalar var 6000 tl civarında.Ama çevremden toros ondan daha konforludur,direksiyonu vs. lada da ağır. Vega kütük gibi araba,dayanıksız,kaporta çok zayıf gibi yorumlar duyuyorum.Açıkçası arabadan hiç anlamam,araba sahibi olursam kullanmayıda öğreneceğim.
    Sonuç olarak sizce 1989 TOROs ile 2000 LADA VEGA arasında nasıl bir kıyaslama yapılabilir? Alırsam 1 yıl kadar binip babama bırakmayı düşünüyorum. Babam için hangisi daha kullanışlı olur?Her ikiside lpg li.Ya da bana önerebileceğiniz 8000-9000 tl arası 99 model civarı geniş bagajlı bir araç var mı?Limiti yükseltip daha iyi arabalar almayı bende biliyorum arkadaşlar ama imkanlar kısıtlı o yüzden o tarz yorumlar yapmayın lütfen.Bu arada zaman sıkıntım var istediğim gibi gezip dolaşıp araştırma yapma şansım yok.Doğrusu olduğum yerdeki sanayici esnafına da pek güvenmiyorum.Babamın tamir için yaşadıklarından sonra.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yesilll -- 3 Mayıs 2012; 11:19:33 >







  • Toros Vega'dan saglamdır. Vega ise biraz daha konforlu ve motoru guclu. Bizim esnaf bir arkadas almıstı Vega ama o arabaya bindigimde yeniydi 2-3 yasında falandı araba. Fiyatına gore cok guzeldi o zamanlar. Ama zamanla masraf cıkarıyor mu onu bilemiyorum. Kullanıcı yorumlarını almak lazım. Boyle bir durumda en guzeli sanayiye gidip servisleri dolasıp Vega sahipleriyle gorusmek olur.
  • Toros kraldır hocam tavsiye ederim herzaman herkese kendimde köy yerinde otursam alırım bir tane dursun yük taşısın bayır çayır gezsin
  • Palio weekend 10bine alınabiliyor. Meslektaşımda var, eşek niyetine biniyor. Bir kere kullanma fırsatı buldum. Aşırı derecede özensiz kullanılmasıra rağmen güzel bir sürüşü vardı.
  • Toros
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.