Şimdi Ara

RENAULT TWİNGO 1,2 NASILDIR?.... (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
107
Cevap
3
Favori
82.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • madem yıl olmuş 2013 albenisi varsa o zaman benden de bir soru :

    97 model 1.2 base bir araç var, almayı düşünüyorum tavsiye eder misiniz nasıldır? günde 50 km yol yapacagım yakıt olarak nasıldır? Aracı kontrol ettirirken özellikle nelere dikkat edeyim? 97 model güneş yanıgı olan 150bindeki araca en fazla kaç vermeliyim? Yorumlarınız çok önemli acil cevaplarınızı bekliyorum.
  • yucelle Y kullanıcısına yanıt
    arabayı komple yeniden boyattırırsın güneş yanığı çok önemli değil twingolar zaten 7400 tl den 14.000 tl ye kadar var piyasa değerleri modeline ve yaşına göre değişir :) yakıta gelirsek uzun yolda 24 Krş şehiriçi 28 Krş yakar yani 100 km yolu 24 tl-28 tl arası gidersin yakıt cimrisidir ama bakımları düzgün yapılmışsa al 150.000 km deyse en fazla 10.000 11.000 tl ederi olur ama kesinlikle çok zevkli araçtır içi geniş kullanımı rahat yakıtı desen en son ne zaman benzin aldığını unutturur sana şehiriçi kullanıcam diyorsan alabilirsin Alize modellerede bakabilirsin
  • Aslında söylenen mantıklı Twingo'da fiyat aralığını sağlayan aracın durumu tertemiz bir araç arıyorsan 15 bin bile isteyen var daha 45 bin km'de olan. ama bence birazcık da saçma bu muhabbet çünkü 7 binliraya da alıyorsun aynı arabayı 15 binlirayada :)

    Bunun dışında söylemek gerekirse benimde twingom vardı Twingomdan yakıt olarak, yoğun trafikteki kolaylık bakımından ve rengi bakımından çok memnundum arabam su yeşiliydi :) Alacak arkadaşlara tek söyleyeceğim " Temizse alın temiz değil ise yaptıracak paranız varsa alın çünkü 1 kez genel masraf yaptıktan sonra kolay kolay sorun çıkartan bir araç değil " :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: onur@

    prim yapma olayını zaten geçtim, bu piyasa şartları altında artık hiçbir araba prim yapmıyor. onun yerine değerini koruyabilen terimini kullansak daha iyi olur. ama twingo değerini koruma bakımından sıfırdır...

    abi şuan arıyorum 9 dan aşağı yok yaw ?

    hort mu oldu ne
  • yıl ıldu 2016. 16 senelik ara alınırmı pek tabi. hatta daha yaşlısıda alınır. twingonun garip çelimsiz durduğuna bakmadan sorunsuz bir araç sa alınacağını düşünüyorum. benimde aklımda var şu günlerde. sizce hala alınırmı. çok mu hortladı konu ne?
  • Hortlatim konuyu twingo candır :)
  • bende bakıyorum değişik bir piyası var anlamadım konu hortlatıyımda satan vardır belki :D

  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.