Şimdi Ara

Renault ve Geely'den 'hibrit otomobil' anlaşması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Renault ve Geely'den 'hibrit otomobil' anlaşması



    Fransız otomotiv devi Renault, dünyanın en büyük elektrikli araç pazarlarından biri olan Çin'e dönüş için önemli bir anlaşmaya imza attı. Söz konusu anlaşmada masanın diğer tarafında Geely bulunuyor.



    Renault markalı hibritleri Çin'de üretecek



    Yapılan açıklamaya göre Geely, kendi kaynaklarını, tedarik zincirini ve teknolojilerini kullanarak Renault marka hibrit araçları Çin'deki mevcut fabrikalarında üretecek. Fransız Grup ise marka stratejisi, satış kanalları ve hizmet geliştirme gibi alanlara katkı sağlayacak.



    Buna karşılık Geely de Güney Kore'de Renault'nun deneyimlerinden faydalanacak. İki şirket bu pazarda ortaklık kuracak ve Geely'nin sahibi olduğu markalardan biri olan Lynk & Co'nun yüksek verimliliğe sahip platformlarını temel alan araçlar üretecek.



    Ayrıca Bkz.Türkiye'deki SUV rekabeti 2021'de ne durumda? İşte en çok satılan modeller



    Fransız üretici bu pazarda "Renault Samsung Motors" şirketiyle faaliyet gösteriyor ve 20 yılı aşkın tecrübeye sahip. Renault'nun bazı modelleri Güney Kore'de Samsung logosuyla satılıyor.



    Anlaşma kapsamında Çin'de üretilecek Renault marka hibrit araçları gelecekte diğer pazarlarda da görebiliriz. Öte yandan şimdilik sınır hibrit araçlar gibi görünse de ilerleyen süreçte tamamen elektrikli araçların da devreye gireceği düşünülüyor. Konuyla ilgili detayları siz değerli okurlarımıza aktarmaya devam edeceğiz.









  • renodan değil hibrit oto kibrit çöpü bile almam....

  • Volvo renault kardeşliği başlasın


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Renault kullandığı teknolojilerle rakiplerini geride bırakmaya başladı. Araç alırken başka markaları bile gezme gereği bile duymuyorum nerdeyse.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.