Şimdi Ara

Renault, yeni SUV modelinin ismini açıkladı: Austral

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Renault'nun yeni SUV modelinden ilk teaser geldi. Fransız marka ayrıca, yeni SUV modelinin 'Renault Austral' olarak adlandırılacağını açıkladı. Söz konusu modelin Kadjar'ın yerini alması bekleniyor.



    Renault Austral'in ismi Latince "australis" kelimesinden türetilmiş. Austral, Fransızca da dahil olmak üzere birçok Avrupa dilinde karşılık bulan bir kelime olarak öne çıkıyor. İsimlendirmeyle ilgili görüşlerine yer verilen Renault Pazarlama Departmanı bünyesindeki Model İsimlendirme Stratejisi Müdürü Sylvia Dos;



    "Austral, güney yarımkürenin canlılığını ve sıcaklığını çağrıştırıyor ve keşfetmeye davet ediyor. Bu da onu bir SUV için ideal bir isim haline getiriyor. Kelime, dünyanın her yerindeki insanlar tarafından kolayca telaffuz edilebilen bir kelime ve otomobile gerçekten küresel bir his veren bir ses uyumuna sahip." ifadelerini kullandı.



    Ayrıca Bkz.Toyota Corolla Cross Türkiye'ye özel motorla gelecek



    Austral, Renault markası tarafından geliştirilen, yenilikçi bağlantılı teknolojiye sahip ve eko-sürüş keyfi sunan yeni kompakt SUV ailesinin bir parçasını oluşturuyor. 4,51 metreye kadar uzunluğa sahip Austral, 5 kişilik geniş ve konforlu bir yaşama alanı sunuyor.



    Söz konusu yeni model, Arkana ve yeni Megane E-Tech Electric modellerinin ardından Renault’nun C-segmentindeki konumunu tekrar güçlendirme hedefini destekliyor. Austral'in 2022 baharında tanıtılacağı açıklandı.




    Kaynak:https://en.media.renault.com/news/renault-reveals-the-name-of-its-new-suv-austral-02f1-989c5.html







  • Çok yerinde bir hamle.


    Renault model serisinde Kadjar dışındaki modellerin hemen hemen hepsi şık tasarımlı, kaliteli araçlar.


    Clio, Megane, Talisman, Captur, Koleos...


    Bunların içinde en önemli segmentte yer alan Kadjar çok çirkin ve sönük duruyor. Aynı segmentteki 3008, Tiguan, Kuga, Tucson gibi modellerin yanında Kadjar alt segment gibi duruyor resmen.

  • İsmi var cismi yok desene.

    Şaka şaka o da var;

    Renault, yeni SUV modelinin ismini açıkladı: Austral


    Renault, yeni SUV modelinin ismini açıkladı: Austral

  • Bu tip araçların neredeyse tamamının arkası aynı tasarım olmaya başladı. İnce çekik, stop grubu. Ortadan da birleştir. Kia, Renault, Jaguar vb. Hepsi aynı.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

  • Bir de yerli togg çıksada onu da görsek yollarda

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kaşkay varken yine almayacak kimse

  • Görseller doğruya araç çok güzel.


    Ama TR'de otomobil sektör artık tıkanma noktasına geldi bence. İnsanların "şimdi almazsam 6 ay sonra hiç alamam" psikolojisi ile yüksek fiyatlara rağmen almaya devam etmelerinin de sonuna yaklaştık.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.