Şimdi Ara

Rengar nerflenmeli (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
0
Favori
1.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hurricane10

    Öyle ama artık bunu dengelemeleri lazım.Noel ayağına bi tatile gittiler geldiklerinden itibaren Mf'nin ne olduğu belli olmayan nerfi dışında adam gibi nerflemelediler şampiyonları.3 aydır aynı şampiyonların gereksiz şekilde gücü var.İnsanlar da haliyle bıktı bunlardan.Mesela artık Jarvan,Talon,Twitch,Syndra,Ziggs gibi şampiyonları da görmeliyiz.Gp bence en güçlü 3 şampiyondan biri şuan.Fakat nerf getirmeye korkuyorlar çok küçük oynamalar dışında.Ama Rengar'dan daha çok nerfe ihtiyaç duyan şampiyonlar var Trundle,Mundo,Lux,Malp gibi.

    Lux ve malphın nerf yemesi imkansız

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Solo
    Teq atmak için atladığında cc yerse kolayca öldürürsünüz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eser. kullanıcısına yanıt
    Malp sürekli banlanmaya başladı bile turnuvada All starda ve IEM turnuvasında gördük.Lux da Brandın nerf yemesiyle yakında turnuvalarda oynanır ve ikisinin de nerfleneceğini biliyorum.Kahin olmaya gerek yok durumları ortada zaten.Özellikle Guinsooya gelen nerf ile Malp çok öne çıktı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Berzerkers

    Sadece rengar degil her sampiyon kasildiginda guclu olur bu normal bir durum 0/8 den mac ceviren vayne gorduk oyunda yapilmasi gereken bir kisiye direkt focus degil her koridor da ustun olmaya calismak ve Türkçe konusalim pink ward degil görüş totemi.

    türkçe konuşalım focus değil odak..
  • Level farkı da önemli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kha'zix görmemiş bu arkadaş.Görse nerf'den kafası dönmüş kha'zix e bile nerf ister.
  • Şampiyonlara gelen nerfleri bilmeden konu açmayın lütfen Hayvan gibi nerflendi Rengar ayrıca el alışkanlığı isteyen bir şampiyon o.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rengar konusunda haklısın ama Rengara yapılan en büyük iyilik görüş itemlerinin kalkması ve değişimi.Pembe dışında elden gelen bir şey yok Rengara nerf değil de görüş itemlerine yenilik ya da ekstra bir item gelebilir.Full build olduktan sonra sadece 1 kişi o da büyük ihtimal support kırmızı warddan alıyor.Bu da yetmiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hurricane10 -- 10 Ocak 2016; 19:47:36 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hurricane10

    Rengar konusunda haklısın ama Rengara yapılan en büyük iyilik görüş itemlerinin kalkması ve değişimi.Pembe dışında elden gelen bir şey yok Rengara nerf değil de görüş itemlerine yenilik ya da ekstra bir item gelebilir.Full build olduktan sonra sadece 1 kişi o da büyük ihtimal support kırmızı warddan alıyor.Bu da yetmiyor.

    Jungle oynarken çarp geliştirdiğim an red trinket alıyorum öyle de olması gerek

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Irelia kesin çözüm

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun çok dengesiz şuan.
    Dediğin gibi tek item kasmış rengar herkese tek atıyor.
    Gp öyle, graves öyle, garen diye bir hero var, yarım saat silence verip full tank itemleriyle kimsenin veremediği damageleri veriyor, üstüne ultisi ile 1k falan vuruyor.
  • tr serverindeki tam teşekkürlü rengar playerlerından biriyim,bu ağlamalarınızı anlamıyorum bi türlü. karşısında oynamayı bildikten sonra çok da abartılacak bi yanı yok,sen ad carry oyna,adam akıllı farm yapma expten geri kal top lanedeki rengardan 4 level fark ye,sonra rengar tek atıyo diye burda ağla.. atar tabi kardeşim. sorakadan threshten bile o level farkını yesen 1v1de ölürsün. 'tek' dediğiniz şey itemle değil,level farkıyla atılır bunu da öğrenin. 700den fazla maçım var en iyi bildiğim şey bu oldu bu konuda. pinkward falan denmiş,soloqda nereye kadar pinkward.. 1 kişi atar 2 kişi atar banko birisi tek gezer,tekini de yer güzelcene. sonra da snowball'a bağlanır zaten. yok şu karakter op,bu karakter deliyo geçiyo,rito nerf pls diye başlık açacağınıza karşısında nasıl oynayacağınızı öğrenin.
  • ağlama qnq
  • Rengarda gerçekten sıkıntı var counter play şansı yok u basıp adc ye apc ye tek atıyor kimseye tek başına ittirme yaptırmıyor bana kalırsa u nun verdiği hız kaldırılmalı
    Rengar olayı şu geride kalsa kasamasa da adc yi apc yi her türlü terliyor o yüzden illaki tek başına yakalıyor birisini ve u nun hız bonusu +youmu ile kaçmak imkansız haliyle kill ala ala free den katılıyor bir şekilde



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alper3333 -- 11 Ocak 2016; 0:40:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben rengarın bu haline şükrediyorum . bundan 2 sene evvel ; kanasusamış (tabi o zamanlar 100 ad veriyordu)+ ilahların kılıcı ( sonraki 3 vuruş için %100 as ve %100 krit ihtimali) + triple q ile nice ilah denen tankları teklerdi . yani şimdiki qq konuları cidden gereksiz

    Edit : o zamanlar ultide ünlem de çıkmıyordu tabi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi U Mad BRO -- 11 Ocak 2016; 0:37:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aglamakta özgürsün valla ilk item olarak neden onu çıktınkii ?
  • Dedigine katiliyorum. Ama lux ve malphin uzun sure nerf yemeyeceklerini dusunuyorum uzun suredir metaya sokmaya calistilar bu iki sampiyonu, ince ayar cekseler iyi olur ama. Bu arada saydigin sampiyonlar oynanabilir durumdalar (ziggs disinda tabiki) ozellikle syndra cok guclu ama o sampiyonlara yapacaklari buff lux ve malphitedan daha kotu sonuclar cikarabilir :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında Lux ve Malptan yakınan çok insan var ki Malp şuan turnuvalarda picklenecek açık kalsa.Malpın en geç 1 aya nerf yiyeceğini düşünüyorum da umarım Lux da yer.En sevmediğim şampiyonlardan biri 0 yetenek ve hiç çaba gerektirmediğinden ve şuanki seçilme ve kazanma oranını çok fazla buluyorum.O sormadan verdikleri son bufflar o kadar gereksizdi ki.Sanki %50 kazanma oranı bu şampiyon için az.O zaman her şampiyonu oynanabilir kitte yapacaklar oynanması için gereksiz güçlendirmeyecekler.Sonra böyle soloqda free elo kasan adamlar geliyor ve ben çıldırıyorum.Çoğu kişi de Luxun şuanki gücünü farkedemedi.
  • Hurricane10 kullanıcısına yanıt
    Asıl sıkıntı pasifindeki aşırı güç, pure ap herhangi bir şampiyonun kombosundan tek yemek normal ama herhangi iki yetenek üstüne bir normal saldırı ile tek yemek koyuyor hele bir de lich bane alan lux pasifini iki defa kullanınca iyice sinir bozuyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • U Mad BRO kullanıcısına yanıt
    Ama Lux mainlere sorsak bütün yeteneklerimizi dodgelayın der.Bu oyunda yetenek atışı gereken tüm şampiyonlar op olunca hemen mainleri dodge dodge diye bağırıyor ya delirtiyor.Pasifini artık anlatmaya bile gerek yok da.Latede ult cdden dolayı güzel bir ultiyle rakibe base attırıp çok rahat baron yaparsınız bu derece saçma pozisyonda.Adc yine bir nebze can toplar da apc için base atmaktan başka hiçbir çare yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hurricane10 -- 11 Ocak 2016; 2:04:35 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.